KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Merhaba Bende tüp bebeğe başladım. Bugun 5. Gunum yarin kontrolüm var. Muhtemelen yine iğne gerçektir.umarim bu sefer sağlıklı sihhatli yavrularımız olur ve kucağınıza aliriz

Tekirdağda özel klinikte yaptırıyorum 1 kere aşılama yaptırdım çok fazla heyecanlıydım tutmadı direk tüp bebek denemek istedik heyecanım yok şükür.
Eşimde sperm düşüklüğü vardı bende bir problem yok doktor ikimizede ilaç verdi 2şer tane onları kullanıyoruz ay sonunda adetin 2. Günü gidicez 1 haftalık yumurta büyütme iğnesi olucam sonra yumurta toplamı işlemi olucak inşallah ilk seferde tutar Allahım isteyen herkese nasip etsin
İnşallah Allah emeklerimizin karşılığını verir ilk denememizde tutar manevi olarak çok yorucu bir süreç benim eşimin de sperm değerlerinde problem var varikosel hastalığı vardı ameliyat oldu bir sene geçti üzerinden ama değerleri istenen kadar yükselmedi biz de bu sebepten dolayı tüp bebeğe başlayacağız

İnşallah Allah emeklerimizin karşılığını verir ilk denememizde tutar manevi olarak çok yorucu bir süreç benim eşimin de sperm değerlerinde problem var varikosel hastalığı vardı ameliyat oldu bir sene geçti üzerinden ama değerleri istenen kadar yükselmedi biz de bu sebepten dolayı tüp bebeğe başlayacağız
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Kullandığım ilaçlar iğneler aşılama süreci beni çok yıprattı. İnşallah tüp bebekte ilk seferde olur bir daha bu süreçten geçmek istemiyorum. Eşimin değerleri düşük die doktor ilaç verdi fındık ve bal tüket dedi ikiside sperm sayısını ve hareketlerini artırıyomuş

6 da çok güzel canım. İnşallah döllenir ve pozitif sonuç alırsın ❤️

Gaz yapacak şeylerden uzak durmaya çalış. Bende dün oldum. Kanama normalmiş bugünde bir kaç damla geldi.
İnşallah döllenir merakla bekliyorum ilk haberi yarın haber vericekler embriyoglar 🤍 hepimizin şansı bol olsun inşallah
Kefir falan aldım dikkat edicem artık sizde dikkat edin 💜

X