- 4 Ağustos 2011
- 331
- 0
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #115.881
elvinin dişler değil ama ben patladım o kesin...
naptınız lan hepiniz boşandınızmı?
durun bekleyin bende geliyirim az kaldı ya o beni öldürücek ya ben onu...
boşananlarında kısmeti açılıyoya sırf o yüzden boşasammı ben bu herifi yaw?
o işler öyle kolay değil davulun sesi uzaktan hoş gelir oynamaya kalkarsın ama sonra ,,,,, dert dert dert ,,, doluya koysan almaz boşa koysan dolmaz bi durumun içine düşüveriyorsun
valla kocasını şutlamış mutlu ve huzurlu bir ane olarak ilk hafta hariç hiç ağlamadım 2,5 ay oldu hiç özlemedim hiç pişman olmadım korktum bazen üldüm ama hiç 24 saat düşünecek kadar değer vermedim sevmediğim gibi nefret bile etmiyorum bu noktaya da gelince boşanmak çok daha kolay oluyor ama bu noktaya gelmemdeailemin arkadaşlarımın ve özelliklede zırt pırt aramalarıma katlanıp kahrımı çeken ÇOKO'nun büyü payı var
sağol canım benim inşallah atlatıcaz bu sıkıntıyıdaslm millet
gülşan amcana çoook geçmiş olsun.
musti geçmişten gelir herkesin hayatında en az bir defa böyle bir platonik takma yoluna devam et.
karavanacan ben de balıklıyı beğendim ama winny de bütünlük açısından güzel olurdu diye düşünüyorum.
İnşallah maşallah.. Gülşan'ın içine Merlike kaçmışgünaydınlar
nihayet mü-fettişlerimiz geldiler, bu hafta yoğun olacaz, inşallah bi sıkıntı çıkmadan yollarız onları
herkes iyidir inşallah
Tüm hafta sonunu hastanelerde geçirmiş, bir sürü iğne yemiş, 3 gün raporlu ama raporunu iş yoğunluğundan dolayı kullanamayan, sinüzit-bronşit olmuş, kızı 4 azı dişini birden patlatmış, ayakta hastalığını geçiştirmeye çalışan ama pek başarılı olamayan, sürünen-uykusuz-yorgun-asabi anneden günaydın..
Bu hafta da yokum buralarda, beni merak etmeyin, işleri toparlamaya çalışıyorum ki, izin versinler gidip eve yatayım, çok kötüyüm inanın..
Küçük kene sağlıklı ama 4 diş birden patlattı, 2 tane azı dişi de patlamak üzere, yandım anam yandım..
Hepinize sevgiler.. Dikkat edin, hastalanmayın..
Günaydın, iyi haftalar,
Kötü ve acı bir hafta sonu geçirdim, annemin teyzesini kaybettik, bir yanda ölüm acısı, diğer yanda insanların acayipliği derken, çok üzüldük, çok gözyaşı döktük. Ve iyi ki Ankara'ya gidememişiz, daha çok canım acırdı...
Gülşan, kolay gelsin.
Simenay, çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim arkadaşım.
İnşallah. Eşim kendini değiştirebilirse seneye bu zamanlar Bursa'ya taşınmış olcaz, bunları da konuştuk..Frambuuu, çok sevindim yazdıklarına, hep böyle devam eder inşallah...
Özel sektör insanın cesedini bile çalıştırıyor anacım, böyle bu işler.
Sağol canım... Hastaydı evet, özellikle son bir haftadır epey kötülemişti.
Gidemediğime çok üzülmüştüm evet ama dediğin gibi, bunda da böyle bir hayır varmış. Zaten Simenay da hastaymış baksana, ya buluşamayacaktık ya da hasta hasta gelecekti...
Bu arada ben o akşam gözlerim ağlamaktan şişmiş, başım çatlar vaziyette gittim o yemeğe, görenler hayrete düştüler, anlattım durumu, sitemlerimi de ilettim. Yarım saat sonra genel müdür geldiğin için teşekkür ederim diyerek eliyle taksiye bindirip gönderdi beni.
günaydınlar çok yoğun bol koşturmalı seyahatli bir hafta sonundan sonra herkese günaydınnn
GÜLŞANCIM hayırlısıla postalarsınız müf. leri inşallah
BOSNACIM bşın saolsun arkadaşım ölüm her yaşta zor ama allah sıralı ölm versin diyelim
SİMENAYCIM çok ok geçmiş olsun arkadaşım hala çalışmana ayrıca üzüldüm bi an önce eve gidip yatabilirsin umarım