-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #115.821
musti hayırlı olsun denir heralde bilemedim ki ne denir ben esere dilekçeyi verdim avukata dedim o d bana hayırlı olsun dedi ööle denir heralde :)
mertoda ters ters yürüyooda çok eğleniyo,düşüyo kalkıyo ama hiç ağlamıyo:26:
musti hayırlı olsun denir heralde bilemedim ki ne denir ben esere dilekçeyi verdim avukata dedim o d bana hayırlı olsun dedi ööle denir heralde :)
kusura bakma ama sadece aptal diyorum esere senin gibi bir kadını bıraktığı için ,,
ama emin ol mahkemede donk ediyorlar ,, dün görmeliydin benimkini ben onu sakinleştirdim sakin ol kağıt üzerinde işlem bu sadece bizim hayatımzıda bi değişklik yok yine sen ne zaman sitersen o zaman toaprlanacağız yeterki sne kendini iyi hisset diyerekten ,, ki boşanalım diye tututran oydu , mevlam o eserin kafasına mahkeme günü odun indirsin de kendine gelsin aptal aptallllllayakalrına kapansın böyle de sen tekmele onu
aminnn inşallah allahım bana sabahki şarkı yerine şunu söölemeyi de nasip eder inşallah döndün bak lalala geldin şimdi lalala bugünü aslında nasıl sabırla bekledim lalalala seni yalvarırken görmek lalala seni ağlatabilmek lalala geçişi senden geri almak bütün ümidimdi lalalalalala
günaydınnn,,,
dün ititbariyel boşanmış bir hatun var karşınızdaaaa:18:
aminnn inşallah allahım bana sabahki şarkı yerine şunu söölemeyi de nasip eder inşallah döndün bak lalala geldin şimdi lalala bugünü aslında nasıl sabırla bekledim lalalala seni yalvarırken görmek lalala seni ağlatabilmek lalala geçişi senden geri almak bütün ümidimdi lalalalalala