2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

mrb kızlar nabersiniz umarmı herkes iyidir biz hala izindeyiz kayınvaldemlerdeyiz. melkie bana inanılmaz düştü resmen yapıştı sürekli ama sürekli emmek sitio emerek uyumak istio bide çişini öğrenen kızım izne çıkınca unuttu resmen durup durup altına kaçırıo gece ewde hiç yapmayan cocuk gece anne dio kalkıorm hoop dolduruo nie böle yapıo anlamadım ewe gidince sütten kesmeyi düşünüyorum elini sürekli tshitümün içine sokuo olur olmadık yerlerde. hem kıyamıorm emerken yutkundugunu görünce mutlu oluorm ama çokda bunaldım tuvalete bile annee annee die aglıo bence emdiğinden yada gülşanın dediği gibi yabancı yerde olduğumuzdan. ewimize bi dönelim sizede döncem inş:) iştahımız iyi ama kilo werdi gibi gelio bana bende yediği için tok takmıorm ama azmı yediriyorum diomr o isteyerek yemez hiç bi zmn ama artırsamikı menüyü diorm bu seferde iyice bıkar yemekten die korkuorm. amaaan kendimi hiç anlattığım yok gördüğünüz üzre kendim die bişi kalmadı cunku gece 2 de kalktı 5 e kadar uyumadı bende iyiyim işte nolsun:)

merlike hoşgeldin melikenin düzeni bozulmuştur çok üsteleme bence eve dönünce devam edersiniz eğitime, geceleri bağlamaya devam et bence:26: mertte izinde memeye çok düşkünleşmişti, şimdide ben gel bebi vereyim demesem gelmiyo, hasta olduğu için emzirmek istiyorum yoksa hemen sütten kesecem sıpayı, bende 2 yaşına kadar emzinmeyi düşünüyordum, kıyamıyorum bırakmaya ama uyku düzen kalmadı bizde, hasta olacam ozamanda ikimiz birden ortada kalacaz diye korkuyorum. çok emiyorsa ondan kilo vermiştir, çünkü artık sütümüzün besleyici özelliği azaldı, gerekli besinleri yemeklerden alması lazım, mertte izinde çok emdiği için zayıflamıştı, şimdi normale dönüyo yavaş yavaş

selammmm... egoştan haberler gözü kapalı yürümeyi ögrendi gözlerini kapatıp yürüyo evde tabiii duvarlara toslaya toslaya yapma diyorum dinlemiyo :))) cok hosuna gidiyo askımın böle yürümek

musti hayırlı olsun denir heralde bilemedim ki ne denir ben esere dilekçeyi verdim avukata dedim o d bana hayırlı olsun dedi ööle denir heralde :)

musti hayırlı olsun denir heralde bilemedim ki ne denir ben esere dilekçeyi verdim avukata dedim o d bana hayırlı olsun dedi ööle denir heralde :)

ikiniz içinde hayırlısı olsun ,bazen kötü olan bir şeyin arkasında hayırlı bir şey vardır bunu şimdiden bilemeyiz. güzelliklerle dolsun bi an önce hayatlarınız

kusura bakma ama sadece aptal diyorum esere senin gibi bir kadını bıraktığı için ,,

ama emin ol mahkemede donk ediyorlar ,, dün görmeliydin benimkini ben onu sakinleştirdim sakin ol kağıt üzerinde işlem bu sadece bizim hayatımzıda bi değişklik yok yine sen ne zaman sitersen o zaman toaprlanacağız yeterki sne kendini iyi hisset diyerekten ,, ki boşanalım diye tututran oydu , mevlam o eserin kafasına mahkeme günü odun indirsin de kendine gelsin aptal aptallllll ayakalrına kapansın böyle de sen tekmele onu

aminnn inşallah allahım bana sabahki şarkı yerine şunu söölemeyi de nasip eder inşallah döndün bak lalala geldin şimdi lalala bugünü aslında nasıl sabırla bekledim lalalala seni yalvarırken görmek lalala seni ağlatabilmek lalala geçişi senden geri almak bütün ümidimdi lalalalalala

olmaz artık lalalla kapı açık lalala arkanı dön ve çıııkkkkk lalalala istenmiyrosun artık lalalaaa :):) bir zamanlar sned ebana acımadın lalalla yanlız kaldım lalala yıkılmadım ayaktayım lalala yaşıyorummmmmmm :)) başım yukarda meydan okuyorum lalalla hayata ve sana lalala ay ço ksevdim bu şarkıyı lalalala :):)))))

yaw aslında eser bi kontrol olsa onunda bi hastalığı olmasın bak bende ki duruma benzemesin kıs sonra ?? bi düşün beni nerden nerelere sonra gene nerden nerelere geldim ?

ay iyice kafayı yedim valla

Son düzenleme:
günaydınnn,,,

dün ititbariyel boşanmış bir hatun var karşınızdaaaa :18:

hakkınızda hayırlı neyse olsun
çocuklarınız ve sizin için en iyisi olsun
mutlu bir evlilik değilse kavga gürültü bitmiyorsa iyi düşünmek gerek
zor karar Allah yardımcınız olsun

slm millet
musti hakkınızda hayırlısı olsun
karavana eser gibi birisi söz konusu olunca darısı başına demekten kendimi alamıyorum. kırılmazsın umarım.
burada görünüyorum ama özünde maalesef yokum. kusuruma bakmayın öptüm hepinizi

Günaydın, güzel cumalar,

Mustican, okudum, şaşırdım, üzüldüm, ne diyeyim bilemedim. Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin.

Karavanam, çok güldürdün beni sabah sabah, demek Eser akraba evliliğinden olma :)) Mantıklı...

Dün yazamadım keyifsiz olma nedenimi. Biz bu hafta sonu hem bir düğün hem de Simenay'la buluşmak için ankara'ya gidecektik. Büyük patron tüm personelin katılacağı bir yemek istemiş, cumartesi akşamı olacakmış, katılmayanlar hakkında idari işlem yapılacakmış. Budur!

Şimdi oje sürmem lazım, az sonra burdayım.

Günaydın, hayırlı cumalar olsun..

Musticim, yazdıklarını okudumda, hayat çok tuhaf hakkaten, daha geçen sene burada eşinle olan sevgi dolu paylaşımlarını yazarak herkesi imrendiriyordun, ''o'' diyordun başka bişey demiyordun, maşallah diyorduk hepimiz, şimdi tel celsede boşandınız haa!!! Vaay bee demekten kendimi alamadım açıkçası, hepimizin başına gelebilecek bir durum, yarın ne olacağımızı bilemeyiz, hayırlısı olsun demekten başka söz bulamıyorum bende, en çokta kuzu için hayırlısı olsun, Rabbim onu kötülüklerden korusun, karşısına hep iyi insanları çıkarsın, gülen yüzü hiç solmasın..

Karavana, benide güldürdün arkadaşım, akraba evliliğinden olma demek haa :))

Bosnacan, sana da günaydın, An.ka.ra ya gelemiyon diye üzüldüm ama yapacak bişey yok, canımız sağolsun, gün gelir görüşürüz elbet, oje sürme işini de mi orda hallediyon, evde vakit bulamıyoruz hiç bişeye değil mi..? Sür anacım sür ojelerini, benim içinde sür hatta, 2 hafta boyunca yarıya inmiş ojelerimi 2 gün önce gecenin bir yarısı çıkartabildim ancak, ben böyle miydim eskiden, offf offf...

Simenay, Musti için ben de tamı tamına yazdıklarını düşündüm. Kuzuyla ilgili güzel dileklerine katılıyorum.

O yarıya inmiş oje durumu benim de başıma çok geliyor. Doruk uyumadan önce süremiyorum zaten, asla kurumuyor. Uyuduktan sonra sürdüm bir kaç kez, her seferinde uyanıyor velet :) O yüzden sabah erkenden şirkette sürüyorum, çok rahat oluyor. Makyajımı da burda yapıyorum, saçlarım çok delirdiyse burda düzleştiriyorum :)))

günaydın canlar ,,

hayırlısı olsun demekten başka bişi gelmiyor elimden , sevgi fedakarlık sahiplenme saygı gösterme anlayışlı olma sabredebilme sadık kalabilme bunlar bir evlilikte olmak zorunda ve ehrkes kendi üzerine düşeni sonuna dek yapmak zorunda sadece koca değil sadece kadın değil iki tarafta bunlarda hkasızlığa düştüğünü düşünmeden mücadele etmeli hele ki ortada bi can varsa iki tarafta sırf onun hatrına bu değerlere sıkı sıkı bağlanmalı bunlardan birinde eksiklik olduğunda malesef yaşanıyor işte tabi kader kısmet şans bunalrda var inanıyorum ,,

dün babamla sarıldık ağladık ve ona da söylediğim ve inandığım tek bişi var ki babam benim bu hayatta ki en büyük şansımmış

bosnacım ojeler ne renk :)

simenaycım canım arkadaşım güzel dileklerin için teşekkür ederim mevlam bu dilelerinin kat be kat fazlasını sana da nasip etsin aminnn :):)

Mustim, ojeler koyu kırmızı.. Bu aralar kırmızıya takılıyorum :)

Bugün cuma diye, güne son derece pozitif başlamıştım, lakin canım şirketim ve canım müdürüm bu pozitiflikten geriye hiç bir şey bırakmadılar. Bıktım artık buranın krizlerinden ve krizlerin pireyken deve yapılmasından !

Günaydın
Musti hayırlısı olsun arkadaşım, bundan sonra güzel günler yaşarsın inşallah, kötü hissettim kendimi aynı zamanları geçirdiğim için, bir sen bilirsin bir Allah ne desek boş...
Oje ve makyaj konusunda Bosnayla aynı durumdayım, hafta içi makyaj malzemelerimi getiriyorum hafta sonu götürüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…