KASIM 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Transfer sürecinde transferden önce hangi iğneleri kullandınız iğne veriliyormu
Progestron seviyenize göre önden progestan iğne verebilirler ama kişiden kişiye değişiyor, ben transferden hemen önce ve sonrasında progestan iğne kullanmıştım, önce gün aşırı sonra her gün iğne olmuştum.

Kızlar yarın transferim var bugün progestoron tahlili verdim >60 çıkmış sonuç normal mi? Daha hastaneye ulaşamadım da bilen varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim

Selam çok normal benim de 1 hafta gecikmem oldu doktorum tarlusal kullanmamı söyledi ve adetin 2. Günü çağırmıştı beni panik yapmayın inşallah her şey çok güzel olur benim de 3. Transferim olacak inşallah hepimiz pozitif görürüz 🤲🏻🥹
Tesekkur ederim bugün muayeneye gittim bir şey vermedi normal dedi. İnsallah çok teşekkür ederim inanalım olacak🙏🏼❤️

Yok üzülmüyorum kendimi ona hazırlamıştım. İnşallah döllenir önemli olan o🥰 çok haklısın canım teşekkür ederim 🥹

Opu dan hemen sonra yürüyüş yaptınız mı. Şu an çok ağrım başladı da. İlk geldiğimde eve gayet iyiyim. Sabaha geçer umarım
Antibiyotiğini kullan mutlaka. Ben eve geldim bir kaç saat dinlendim kendimi iyi hissedince çıkıp yürüdüm. Ama sen ağrım varsa bekle geçince başla 😘

kızlar yumurtam çatladığı için transferim ertelendi. Apar topar bütün ilaçları bıraktım, tekrar regl olmayı bekleyeceğim ve yeniden transfer için sürece başlayacağım. Estrofem bıraktıktan sonra ne kadar sürede regl olurum sizce?

kızlar yumurtam çatladığı için transferim ertelendi. Apar topar bütün ilaçları bıraktım, tekrar regl olmayı bekleyeceğim ve yeniden transfer için sürece başlayacağım. Estrofem bıraktıktan sonra ne kadar sürede regl olurum sizce?
Ben transfer sonrası geçen sefer ilaçları biraktigimda 3. Gün adet olmuştum

Neden çatlamış yumurta. Onun için iğne vermiyorlar mı?

Neden çatlamış yumurta. Onun için iğne vermiyorlar mı?
Yok muayeneye daha erken gitmem gerekiyormuş. Tamamen planlama hatası oldu🤦🏻‍♀️ normalde süreç atıyorum 15 günse, benim 10 gün gibi planlanması gerekiyor sanıyorum. İlaç iğne vermeyecek, erken çağıracak bir dahaki transferde öyle dedi 🤷🏻‍♀️

Merhaba arkadaşlar benimde tüp bebekte 2.denemem 30 ekimde transferim oldu beklemedeyim şuan en zor kısmı bu sanırım hepimiz için hayırlısı olsun
Aynı durumdayız,lütfen ikimizinde pozitif sonucu görelim. Dün gittim prediktör aldım ama test bomboş çıktı test kiti hatalı üretimdi.Üzerinde durmadım kısmetmiş süpriz olsun sonu güzel olsun.

Oğudan sonra çok zorluk olmuyor anesteziden çıktıktan yarım saat sonra kendine geliyorsun hemen. Sonrası hafif adet ağrısı gibi oluyor. Kanama vs olmamıştı bende. Gerçi benim yumurta sayım azdı o yüzden çok zorluk çekmemiş olabilirim. Bazılarında yumurta sayısı çok olduğu için sanırım biraz ağrı oluyormuş
Merhaba ben bugün opu'dan çıktım doktor çok yumurtan vardı dedi ama 6sı olgun iyi dedi onlarla işlem yapılacak nasipse süreç devam eder.
Biraz işlemin uzun sürdü dediğiniz gibi 10-15 dk dediler ben yarım saatte anca çıktım oyuzden hafif ağrı bir boşluk sancısı var küçükte kanama gelmiş.

Merhaba ben bugün opu'dan çıktım doktor çok yumurtan vardı dedi ama 6sı olgun iyi dedi onlarla işlem yapılacak nasipse süreç devam eder.
Biraz işlemin uzun sürdü dediğiniz gibi 10-15 dk dediler ben yarım saatte anca çıktım oyuzden hafif ağrı bir boşluk sancısı var küçükte kanama gelmiş.
6 da çok güzel canım. İnşallah döllenir ve pozitif sonuç alırsın ❤️

Gaz yapacak şeylerden uzak durmaya çalış. Bende dün oldum. Kanama normalmiş bugünde bir kaç damla geldi.

Kanama normalmiş bende de olmuştu sormuştum. Bol bol su iç bu 5 günlük süreç önemli. Allah’ın izniyle hepsi işleme girer ve 5.güne ulaşır🤲🏻🤍

X