2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

senin buna ihtiyacın vardı hpkrvn,yanlız kalmaya ihtiyacının olduğu,kendini eğlemenin gerekli olduğu günlerden geçiyorsun,haklısın.
mutlaka bizler içinde kendimizle kalıp,dinlenmemiz gerekli ama ben uzun ayrılıklar için biraz daha büyümesi taraftarıyım.
gerçi kero anne delisi bir çocuk değil ve zaten bakıcı ile kalmaya alışkın,kararı annesi verir tabiki,ben fikrimi söyledim.

gerçi yazın bi yerlerde hafta sonu osuz olma fikri de olabilitesi olan bişi bööle de yapabilirsin ama kendne biraz zaman ayırmanı şiddetle destekliyorum

yaz34 bu mesajı beğendi.beğenme butonunu kaldırmışlar,neyapayım
birinci cümleyide şiddetle destekliyor.

Son düzenleme:
merhaba şekeyler
nasılsınız
bende dün oğluşun aşısını yaptırdım
akşam kucağımdan inmedi bacağım acıdı diye
sabah biraz ateşi vardı sonra babannesiyle konuştum geçmiş
evde hiç ateş düşürücümüz kalmamış sanırım gittiğimz yerlerde bıraktık

gülşaneve gidebiliyorsan çok saşlısın benim evimde yakın olsa ah

yazcan sağol canım, merto daha iyiydi öğlen, burun akıntısı durmuş, öksürürkende ciğerleri çatlamıyo artık:)
mutlu evet çok şanslıyım o açıdan 5 dakikada evimdeyim, burdan tayinimiz çıktığındada nasip olursa yine işe yakın yerden tutacam evi, hatta satın alıcam inşallah
simenay iyiym dedin yok oldun ortalıktan:26:

Karar vermedik daha canım ama içanadolu bölgesinde biyer olacağı kesin, ankarayı yazmıycaz ama Polise çok ek görev var orda

Kayboldum hatta bu yazıyı yazdıktan sonrada kaybolacam, çünkü işler çok yoğun, izine çıkmadan bitirmem gereken projeler var ((
Beni merak etmeyin anacım :))

Günaydın,

Hiç keyfim yok, biraz da işim var, kaçıyorum.

Merak etmeyin, sağlıkla ya da Doruk'la ilgili bişi değil...

Günaydın..
Küçük kene ve ben çok iyiyiz, tamamen iyileştik, geçmiş olsun dileğinde bulunan herkese çok teşekkürler..
İşler çok çok yoğun, ben yine bugün yokum forumda haberiniz ola..
Öpüldünüz hepiniz, sevgiler..

BOSNACAN merak emeyin dedin daha çok merak ettim dön de anlat

bu arada günaydıınnnn sabaha nasıl başladığımı size bi rkıyla anlatayım Savaş sonrası gibi kalbimin içi
Kan ve revan
...... Direniyorum acılarına yine dünya lalalala Yalanmış aşklarında lalalala İnadına yaşıyorum ama sorma lalalalalala

simenay iyi olmanıza çok sevindim darısı başımıza
mutlu sanada günaydım canım
karavana sana nooldu, dün giderken iyiydin, akşam bilmediğimiz bişeymi oldu

GÜLŞANCIM aslında bi sürü şey oluyor burda yazıp sizleri boşuna rahatsız etmek istemediğim ama öü şu böyle olmamalıydı ben bunu haketmiyorum yani böyle olmamalydı ben bu kadar çabalaışken biraz daha saygıyı hakediyorum

karavanacım bidaha duymayım valla bize bi rahatsızlığın yok tam tersi derdimizi paylaştıkça rahatlıyoruz burda, yoksa sırtımdamı taşıdım ki rahatsız olayım
eşinle ilgili konularada çok takılma artık canım, yakında herkes kendi yoluna gidecek nasılsa, ondan ne sana ne minik kuzuya hayır gelmeyeceği kesinleşti artık, sevinmelisin bence, ya bir ömrü onun gibi biriyle geçirseydin,senin gibi hayat dolu bir insanı hayatından bezdirirdi valla

şöyle eli yüzü düzgün 35-40 yaşlarında eğitimi durumu iyi bir tanıdığı olan varmı

şaka tabi ki de :)

eş,mden ilk tepki , ne biçim hakim hemen boşadı tabi üç ay sonraya atsa başılan dert oalcağız :) neyse bak 15 gün sonra atacağız imzayı daha hala kocanım :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…