-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #115.801
tatilecemy ile gittim ve hiç dinlenemedim daha da yoruldum geldim iş yerinde dinlendim ama sadec o yok hayatımda iş var başka sıkıntılar var kendimle kalmaya ihtiyacım var ayrıca bu kadar çok başka şeylerle ilgilenip kendimi es geçince agresifleşiyorum
bununla beraber tatilde bi çift vardı benimkinden 6 ay büyük bi bebekleri varmış bırakıp başbaşa gelmişler evliliğimiz için buna ihtiyacımız vardı bizim birbirimizle ilgilenmeye ihtiyacımız vardı dediler çok da haklıydılar bazen onları bırakabilmemiz gerek bu arada sokakta da bırakmıyoruz onu seven insanlara bırakıyoruz özellikle çalışan annelerde daha az sarsıcı oluyor çocuğun böyle bir alışkanlığı yok çünkü
gerçi yazın bi yerlerde hafta sonu osuz olma fikri de olabilitesi olan bişi bööle de yapabilirsin ama kendne biraz zaman ayırmanı şiddetle destekliyorum
yazcan sağol canım, merto daha iyiydi öğlen, burun akıntısı durmuş, öksürürkende ciğerleri çatlamıyo artık:)
mutlu evet çok şanslıyım o açıdan 5 dakikada evimdeyim, burdan tayinimiz çıktığındada nasip olursa yine işe yakın yerden tutacam evi, hatta satın alıcam inşallah
simenay iyiym dedin yok oldun ortalıktan:26:
Karar vermedik daha canım ama içanadolu bölgesinde biyer olacağı kesin, ankarayı yazmıycaz amaPolise çok ek görev var orda