- Konu Sahibi minikcadimm83
- #115.821
mrb kızlar nabersiniz umarmı herkes iyidir biz hala izindeyiz kayınvaldemlerdeyiz. melkie bana inanılmaz düştü resmen yapıştı sürekli ama sürekli emmek sitio emerek uyumak istio bide çişini öğrenen kızım izne çıkınca unuttu resmen durup durup altına kaçırıo gece ewde hiç yapmayan cocuk gece anne dio kalkıorm hoop dolduruo nie böle yapıo anlamadım ewe gidince sütten kesmeyi düşünüyorum elini sürekli tshitümün içine sokuo olur olmadık yerlerde. hem kıyamıorm emerken yutkundugunu görünce mutlu oluorm ama çokda bunaldım tuvalete bile annee annee die aglıo bence emdiğinden yada gülşanın dediği gibi yabancı yerde olduğumuzdan. ewimize bi dönelim sizede döncem inş:) iştahımız iyi ama kilo werdi gibi gelio bana bende yediği için tok takmıorm ama azmı yediriyorum diomr o isteyerek yemez hiç bi zmn ama artırsamikı menüyü diorm bu seferde iyice bıkar yemekten die korkuorm. amaaan kendimi hiç anlattığım yok gördüğünüz üzre kendim die bişi kalmadı cunku gece 2 de kalktı 5 e kadar uyumadı bende iyiyim işte nolsun:)