- 23 Temmuz 2009
- 2.640
- 181
- 43
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #68.581
aynen canım yapışık ikiz gibiyiz olumunekankayizsmile
eseda incinize maşallah sağlıkla bu dönemide atlatırsınız inşallah :nazar:
sağlık ocağı başla dedi. ama 2 ayrı doktorda başlama dedi canım bende bekleyeceğim sanırım.10 kaldı zaten şunun şurasında.Ayfer sağol canım, geçecek inşallah...
Tattırmaya devam, öğün olarak 10 gün daha yok, sütüm yeterse :)
Doktorunuz ne demişti Yazgı?
bende bakıyorum.alacağım.yürüteç bakıyorum deminden beri kararsız kaldım.. ne kadar çok çeşit war alan yada alacak olan war mı?
yürüteç bakıyorum deminden beri kararsız kaldım.. ne kadar çok çeşit war alan yada alacak olan war mı?
güle güle kjullanın cnm
ben de en kısa zamanda almayı düşünüyorum
kızlar merhaba oğlumun incisi çıktı ama alttan çıkmadı bizimki üstten çıktı ters oldu biraz zemuszemus
Selam kızlar Keremcik en huzursuz olduğu gün bir de aşı oldu, zor bir gün beni bekliyor, karma aşı ve pnömokokun vurulduğu gün yıkanmak serbest miydiiii???
canım 6 saat aç bıraktım ondada aldı çekti çekti ilk başta süt gelmiyo ya sinirlendi süt yok diye katıladı ağlamaktan sonra sakinleştirdim genede fazla emmedi bıraktı..ben zaten 3 saatten az emziremiyorum...3 satte bir 5 dk olsa uyutuyorum daha doğrusu sersemleştirip bayıltıyorum çocuğu ki emsin siyeeecanım sakin ol sen sakin ol ki bebeğinde sakin olsun...
Benim oğlumda sadece ayaktayken uyuyor bırakınca 2 dk.da uyanıyor bende ayağımda sallıyorum ne yapayım...
Emzirme konusuna gelince aç bırak 4 saat bak nasıl emiyor
aç diye memeyi ağzına yarım saatte bir sokuyordum bende çırpınıyor bağırıyordu
şimdi en az 2 buçuk 3 saat saat bekliyorum cok cok emiyor...
yok yaa ben neler neler denedim okadar sinirli ve inatçı ki anlatamam..artık birine beddua etmemk gereirse allah sana benimki gibi bir evlat versin diyeceğim okadar bana illallah geldieseda hayırlı olsun ilk dişiniz..
Nurşah sana da kolay gelsin canım...sakin olmaya çalış.pınarın dediğini dene bakalım acıkınca alıcaktır...
canım dün kakasını 2 kere yaptı gazını da sürekli alttn ve üstten çıkarıyo...doğduğundan beri huzursuz bi çocuk hiçbişeyden memnun olmuyo...babam da böle..sanırım dedesine çekmiş..evlenmeden önce babamın huysuzluklarını çekerdim şimdide evladımın...beknur acaba gazı mı var ?kakasını da yapamamışsa ondan da rahatsızdır....ılık duş yaptır bakalım
eseda hayırlı olsun inciniz
ewet cnm bu da war seçenekler arasında üzerinde ne kadar çok ıwır zıwır olursa o kadar oyalayıcı olur die düşünüyorumHASRET bak bu güzel gibi sırf yeşilide var.
Hepsiburada.com : Sunny Baby Yürüteç Bunny SB-20B (mavi) | Anne / Bebek / Çocuk
bnde her an yerlerde olmasını istemiyorum...Ben yürüteci gereksiz buluyorum, zaten emekleme aşamasına geldiler, yürüteç yerine Playskool un ilk arabam ını aldım ben, bakalım kızım beğenecek mi..?
Teşekkür ederiz, biizm çok işimize yaradı doğrusu, mutfakta ben işimi yaparken oda yanımda olabiliyor böylelikle, mamasını da hep sandalyesinde yiyor, sofra düzenine alışmaya başladı diyebilirim..
Canım gözünüz aydın, darısı bizlere olsun :))
Geçmiş olsun canım, bize 3 gün yıkamayın demişlerdi.
3gün banyo yokSelam kızlar Keremcik en huzursuz olduğu gün bir de aşı oldu, zor bir gün beni bekliyor, karma aşı ve pnömokokun vurulduğu gün yıkanmak serbest miydiiii???
ne belirtiler oldu seda öksürük?kızlar merhaba oğlumun incisi çıktı ama alttan çıkmadı bizimki üstten çıktı ters oldu biraz zemuszemus
nurşah canım ne diyim
allah sabır versin olumlu düşün sağlıklı bir evlat diğer huyları da düzelir yavaş yavaş
oku biraz onu belki nazar vardır yavrucakta...
çok değil ama war ara ara... 3 saattir uyuyor dünde 4 saat uyudu gecede 11.30a kadar esir etti.....