- 4 Aralık 2008
- 4.307
- 1
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #68.541
az az versem mi ki bende ozaman ayy bak gene karıştı benim kafabenneyaptımki:sm_confused:
Yazgıcığım bulduğun uygun mama sandalyelerini paylaşırmısın.. Bende araştırıyorum ama çok pahalı.. Birde memnunlarmı bilemiyorum..
slm anneler;
Bosna geçmiş olsun canım sana
Megrayn sana da peki tiroid nede bu kadar düşmüş ne dedi doktor ? hamilelik ve hamilelik sonrası bir düşüş mü bu? bende aşırı terliyorum doğumdan sonra hele emzirirken Hilal ile ben yapış yapış oda çok terliyor....
Hasret öksürüğü yabana atma kuru öksürük olsa bile herhalde tatilde üşüttü aman dikkat et
Bir Nokta; geçmiş olsun aşıya gitmişsiniz yarında bizim var aşı
BOSNA VE YAZGI;eK GIDALAR için bence az az da olsa verin 4-6 ay lıkken tat alma ve yutma gelişimi güçlensin diye verilmesi lazım ben sebze çorbası,mama,ve meyva pürelerinden 10 kaşık veriyorum gece beni daha sık emiyor şuan havuç vepirinçli çorba yaptım 10 kaşık verdim uyudu kızım az da zeytinyağı koydum...Anne sütünden ayrılmaz merak etmeyin....
.
az az versem mi ki bende ozaman ayy bak gene karıştı benim kafabenneyaptımki:sm_confused:
Ayfer sağol canım, geçecek inşallah...
Tattırmaya devam, öğün olarak 10 gün daha yok, sütüm yeterse :)
Doktorunuz ne demişti Yazgı?
iyiyim canım bende taşındım başka kiraya..anca yerleşebildim bi haftadır..yagmur un da bugün kontrolü var ek gıdaya başlatıcaktı dr umuz..bakalım nasıl gelişimi zuzumun..zeyno ya bakıorumda degişik tatlar kasfedio
Tattırmaya devam, öğün olarak 10 gün daha yok, sütüm yeterse :) bunu anlamadım canım ? öğün olarak 10 gün daha yok nedemek
Selam
biz bugun ası olduk teyzeleri suan minnoşum sizi okuyor kucamda cok mızırdanıyor aglıyor uyumuyor calpol werdım az once
bugun ılk kez demır damlamızada basladık ama ne zamana kadar kullanacakkı bunu sormayı unuttum 1 yas mıydı buda
sızler nasılsınız
Bu arada hosgeldın nehır aramıza nasıl yerlesebıldınmı zeynep bebek nasıl
Kızlar selam, okuyorum ama yazma fırsatı bulamıyorum, bir selam vereyim en azından dedim, Bu arada bizde kızıma bu mama sandalyesini aldık, fiyatıda çok uygun 130 tl ye aldık, kızım çok sevdi, artık beraber yemek yiyebiliyoruz :))
BABYHOPE MAMA SANDALYESİ
Canım, 5 aylık olana kadar öğün olarak ek besin vermemeyi düşünüyorum, sütümle ilgili bir problem olmazsa... 1-2 kaşık tattırıyorum sadece... onu demek istedim.
kim diyorsa halt etmiş çoğumuz hasta oluyor burda.. ben 40 çıktığından beri oluyorumEmzirdiğimiz sürece regl olmazmışız öyle diyorlar.....
Canım şeftaliyi fazla verme kabız yapar diye biliyorum.....
Merhabalar kızlar
geceden beri sinir bombasıyım
Kızım ne uyuyor ne duruyor nede emiyor evde de yalnızım artık kafayı sıyırmak üzereyim..gece 5 te uyandı bir daha uyumadı kaç gecedir böyle yapıyor..tamamen uyandığı saatleri değişti..gündüz de gözünü kırpmıyor birde emmeme sorunumuzda devam ediyor zaten...AZ önce 5 kere ayağımda sallayıp bıraktım 5 indede uyandı şimdi koydum arka odada dönüp duruyo şuan görmek istemiyorum...
Birde yüzüstü dönmeye başladı..Dönüyo ama sırtüstü geri dönemiyo ve sinirlenip ağlıyo..çeviriyorum dönmesin diye yastık koyuyorum bu seferde dönemiyo diye bağırıyo..gece uykusunda sırt üstü yatıramıyorum çünkü dönüp uyanıyo yüzüstü yatırıyorum bi süre sonra sıkılıp uyanıyo kundaklıyorum eli bacağı oynamasın diye sıcaktan sıkılıyo bu sefer..
bana kafayı yedirmek üzere kızlar...Bir psikoloğa gidip psikolojik yardım almak istiyorum artık...