2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yazgıcığım bulduğun uygun mama sandalyelerini paylaşırmısın.. Bende araştırıyorum ama çok pahalı.. Birde memnunlarmı bilemiyorum..

Ayfer sağol canım, geçecek inşallah...

Tattırmaya devam, öğün olarak 10 gün daha yok, sütüm yeterse :)

az az versem mi ki bende ozaman ayy bak gene karıştı benim kafabenneyaptımki:sm_confused:

Doktorunuz ne demişti Yazgı?

Ayfer sağol canım, geçecek inşallah...

Tattırmaya devam, öğün olarak 10 gün daha yok, sütüm yeterse :)

Doktorunuz ne demişti Yazgı?

Tattırmaya devam, öğün olarak 10 gün daha yok, sütüm yeterse :) bunu anlamadım canım ? öğün olarak 10 gün daha yok nedemek

neden ev değiştirdin cnm.inşallah zuzu ile ilgili süpper haberler alırsınız annesi
fotoları pcye atalımda ben de zeynonun fotoları yüklim

Kızlar selam, okuyorum ama yazma fırsatı bulamıyorum, bir selam vereyim en azından dedim, Bu arada bizde kızıma bu mama sandalyesini aldık, fiyatıda çok uygun 130 tl ye aldık, kızım çok sevdi, artık beraber yemek yiyebiliyoruz :))

BABYHOPE MAMA SANDALYESİ

Tattırmaya devam, öğün olarak 10 gün daha yok, sütüm yeterse :) bunu anlamadım canım ? öğün olarak 10 gün daha yok nedemek

Canım, 5 aylık olana kadar öğün olarak ek besin vermemeyi düşünüyorum, sütümle ilgili bir problem olmazsa... 1-2 kaşık tattırıyorum sadece... onu demek istedim.

yürüteç bakıyorum deminden beri kararsız kaldım.. ne kadar çok çeşit war alan yada alacak olan war mı?

sağol cnm evet antalyaya evi yerleştirdik ama şu an istanbulda kayınvalidemin evinde kalıyoruz kasım ya da aralığa kadar buradayız sonra inşalah ev
imize dönücez

Merhabalar kızlar
geceden beri sinir bombasıyım
Kızım ne uyuyor ne duruyor nede emiyor evde de yalnızım artık kafayı sıyırmak üzereyim..gece 5 te uyandı bir daha uyumadı kaç gecedir böyle yapıyor..tamamen uyandığı saatleri değişti..gündüz de gözünü kırpmıyor birde emmeme sorunumuzda devam ediyor zaten...AZ önce 5 kere ayağımda sallayıp bıraktım 5 indede uyandı şimdi koydum arka odada dönüp duruyo şuan görmek istemiyorum...
Birde yüzüstü dönmeye başladı..Dönüyo ama sırtüstü geri dönemiyo ve sinirlenip ağlıyo..çeviriyorum dönmesin diye yastık koyuyorum bu seferde dönemiyo diye bağırıyo..gece uykusunda sırt üstü yatıramıyorum çünkü dönüp uyanıyo yüzüstü yatırıyorum bi süre sonra sıkılıp uyanıyo kundaklıyorum eli bacağı oynamasın diye sıcaktan sıkılıyo bu sefer..
bana kafayı yedirmek üzere kızlar...Bir psikoloğa gidip psikolojik yardım almak istiyorum artık...

Emzirdiğimiz sürece regl olmazmışız öyle diyorlar.....
kim diyorsa halt etmiş çoğumuz hasta oluyor burda.. ben 40 çıktığından beri oluyorum
Canım şeftaliyi fazla verme kabız yapar diye biliyorum.....

kız kim diyo sana bunları şeftali elma falan ilk werielecek meywelerdir ne kabız yapması.. hiç bişicik yapmaz.. ben muz bile weriorum ufak ufak..

ben de 5 aylıkken başlıycam ek gıdaya öğün olarak.şimdi tattırıyorum az az.....biz de de chicco nun mama sandalyesi var ama oturamıyo henüz...yarı yatar pozisyonda duruyo...oğlumda kullanmamıştım yokluğunu da pek aramadım.kız da olsun dedik bakalım...tabi olanın kötüsü olmaz...

hasret bende bakıyorum yürüteç şu müzikli hem yürüteç olup hem sallananlar dikkatimi çekti çok çeşit var kafası karışıyo insanın mama sandalyesi benim kesin almam lazım çünkü bel fıtığı ve omirilik kayması bunlara bağlı olarakta omuzların oynak yerleri berbat benim ama hem ii hemde uygun bii olması lazım

bebeklerde böyle bi dönem heralde bizim kide öyle hiç emmiyo nasıl açıkmıyo bilmiyorum devamlı dönmek istiyo çabalıyo enerji harcıyo emmeye gelince çırpınıyo yatarak emiyo biraz şekilden şekile giriyorum yeterki emsin diyesempatiksalakcinni

yürüteççç
6.aydan itibaren... tabi oturmaya 6.ayda başlayanlar için bu.. bizim kız oturuyor engel olamıyorum.. o yüzden yürütecede başlayabiliriz.. karar werebilirsem hemen sipariş wereceğim..

yürüteç benim için çok iyi bir kurtarıcı olur aslında ama zararlı diyorlar kafam karışıyor bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…