2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

maşallh yağmura bizimkide 4 aylık 6510 1 hafta sonra annem götrdüğünde 6690dı boyuda 64.5 ti.. hemen hemen aynı gidiyolar bizimkiler
bizimde cuma günü 5.ay kontrolümüzhihoyyyt 7nin üzerindeyiz tahminimceeee tabi bu iştahsızlık etkilemezse 2 gündürrr
bacakları için n dedi? yorunm yaptımı ebrucum?
HA BİDE ÇOK ÖSLEDİM SENİ HOŞGELDİNNNa.s.

ne oldu ki duruya?? Kaçırdım ben galibabilmiyorumkismile

nolcak anasını tımarhanelik etti 4 gündür başedemiyorum hasret
hani emmiyo demiştim ya 4 gündür doğru düzgün ne emiyo ne uyuyo nede kendi başına oyalanıyo..bugün 5 kez ayaklarımda salladım 5 indede uyandı 3 gündür de gece 5 te uyanıyo bi daha uyumuyo gündüz..
Bende uykusuzluktan çok yorgun ve halsizim

kızlar yürüteç alıyormuşsunuz mama sandalyeside kullananlar var ben de kızçeme mama sandalyesi alıp oturtabilir miyim ki
gerçi artık evde oturma antremanları yapıyoruz ama sürekli otururlar mı ki artık

kızlar yürüteç alıyormuşsunuz mama sandalyeside kullananlar var ben de kızçeme mama sandalyesi alıp oturtabilir miyim ki
gerçi artık evde oturma antremanları yapıyoruz ama sürekli otururlar mı ki artık

aşkım sırtı ayarlanıyor hafif eğimli ideal oluyor zaten 5 ayı bitirdik otururlar destekli artık 2,3 haftayada tamamen serbest olurlar die düşünüyorum

ewet aşkım aynı gidiolar ama iştahsızlık bizdede var o yuzden kilo alamadı bu ay
bacakları için kan ve idrar tahlili istedi işte onları verdik vitamin şurubunu ihmal etme dedi bide başına sapka takıp güneşe cıkar bol bol dedi..bende hiç güneş yuzu göstermedim yavruma yuh bana !!!!
bende bendeeee össledim hasretimmmmmm canommolumunekankayizsmile

ebru tatlım boyu iyi ise korkma ek mamalara geçicen direkt toparlar kendini yağmurumuz inşallah

boyu iyi ama bakalım biraz beslemem gerek bu ay onu vitaminlerlee inşallah yarın şu sonuclarda iyi cıkar

hay allahbilmiyorumkismile canım sen yine düzenini sarkıtmamaya çalış 5te uyandığında yanın al yatarak emzir pışpışpış , eee ee ee gibi hecelerle uykuya tekrar dalmasını sağlamaya çalış.. ışığı falan açma.. umarım en kısa zamanda düzelir..
iştahsızlık zaten bu sıralar tüm bebeklerde baş göstermeye başladı sıcaklar mahfetti bebişlerimizi...

ne witamini kullsnıyorsun?

[color="ındigo"]cnm öle durumlarda direkt dışarı çıkart bi 10 dakikada olsa hava aldır zeynebe çok iyi geliyor o zaman[/color]
bi denemediğim o kaldı zaten onu da deniyim bari saol canımcım

doğduğundan beri saati geçmemesine dikkat ediyorum çünkü çok hassas hemen etkileniyo...herakşam banyo yaptırıp öle yatırıyorum..gece 5 tekalktığında zaten hiiç ışığı açmıyodum da hava artık 5 te aydınlık oluyo zaten ona rağmen arka karanlık odaya gidiyorum..sallıyorum uyuyo tam bırakıyorum uyanıyo yerine yatırmak ne mümkün açıyo gözlerini..ya bizimkini elleri çok uyandırıo elleri uykusunda sürekli kıpır kıpır ellerini bağlıyodum ama artık istemiyo sıcaktan sıkılmaya başladı

canım kıyamam onada sanada eminim oda yorgun düştü artık.alp te öyle hayatta kendi başına oyalanmaz taş çatlasın 10 dk.bir sıkıntısı falan mı varki kuzunun acaba.seni çok iyi anlıyorum cinnet geliyor bazen insana.ama dayanacağız onlar bizim tatlı belelerımız.
ne oldu ki duruya?? kaçırdım ben galibabilmiyorumkismile

buna bende bakmıştım çok güzel.birde o vak vak suny babay olan arkadaşımın kızına almışlar oda güzel haberin ola.
canım güzel görünüyor.. Bende bir araştırayım. Chicco mağazasına gittim.. Chicco polly modelini beğendim fakat çok pahalı 260 tl .. değermi mamasandalyesine bilmem ki? Araştırayım teşekkürler..

ben değmez diyorum bu meblalar çok yüksek hee çok iyi durumu olana normal olabilir ama nekadar kullanacak ki bunu aynı işlevleri olan daha uyguna birsürü ürün var.

ebrum maşallah kuzuya merak etme çabucak toparlar annesi ek godaya geçince sıcaklar çok etkiledi bebekleri.merak sonuçlardada bişey çıkmayacak sıcaktan mayışıktır tüçük murunlu yağmur.

ebrum maşallah kuzuya merak etme çabucak toparlar annesi ek godaya geçince sıcaklar çok etkiledi bebekleri.merak sonuçlardada bişey çıkmayacak sıcaktan mayışıktır tüçük murunlu yağmur.
inşallah yazgıcım ya.sıcaklardan galiba iştahsızlıkta var akşam sebze corbası yapayım ona ilk defa yiyeceek..
ne witamini kullsnıyorsun?
yeni bi vitamin başlattı adı SANASOL şurup

slm arkadaşlar bende mart annesiyim benim oğlum doğdu doğalı kabız yardımsız kaka yapamıyor ve sürekli sancı çekiyor aynı sorunu yaşayan varmı doktora götürdüm fitil verdi anlık çözüm oluyor yarddım lütfen

kızlar hakiki zeytinyagı kullanıcam degilmi sebze corbası için??
bir de her seferinde taze mi yapmam gerekiyo yani patates kabak havuc ve pirinc corbası yapacam

anne sütümü mamamı veriosun canım.mama veriosan içine badem yagı yada zeytinyagı damlat
yada kayısı suyu ver..

canım güzel gibi görünüyor.. Sen memnunsan bende alayım.. uygunmuş..İnternettenmi aldın? Mağazdanmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…