- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #68.601
saol canım allah razı olsun...ben hergün okuyorum gece onu yatırırken....
Sende bana dua ett... :))
ne oldu ki duruya?? kaçırdım ben galibabilmiyorumkismile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol canım allah razı olsun...ben hergün okuyorum gece onu yatırırken....
Sende bana dua ett... :))
selam..kızlar
dr umuz baktı yagmur a ve bu ay fazla beslenememiş dedi yani 6.400dü 20 gün önce 20 günde 200 gr almış 6.600 oomuş boyu cok iyi ama dedi 61cm di 64cm uzamış..ek gıdaya bşlıoruz.önce kayısı suyu dene iki gün ard arda alışsın dedi.sonra sebze corbası ikindide yani patates kabak havuç ve pirinç ocaktanm aldıgında zeytinygı damlat dedi..10 gün sonrada yogurt ve yogurt corbası başlayacakmışız..sütüde inek sütünden mayala dedi pastorize olmayacakmış..bu bacaklarının basamaması için idrar ve kan örnegi aldı yarın cıkacak sonuclar..
ne oldu ki duruya?? Kaçırdım ben galibabilmiyorumkismile
ohh ne güzel ben 1 saat uyusa dua edicem...
Benimki çocuk değil cadı
kızlar yürüteç alıyormuşsunuz mama sandalyeside kullananlar var ben de kızçeme mama sandalyesi alıp oturtabilir miyim ki
gerçi artık evde oturma antremanları yapıyoruz ama sürekli otururlar mı ki artık
selam..kızlar dr umuz baktı yagmur a ve bu ay fazla beslenememiş dedi yani 6.400dü 20 gün önce 20 günde 200 gr almış 6.600 oomuş boyu cok iyi ama dedi 61cm di 64cm uzamış..ek gıdaya bşlıoruz.önce kayısı suyu dene iki gün ard arda alışsın dedi.sonra sebze corbası ikindide yani patates kabak havuç ve pirinç ocaktanm aldıgında zeytinygı damlat dedi..10 gün sonrada yogurt ve yogurt corbası başlayacakmışız..sütüde inek sütünden mayala dedi pastorize olmayacakmış..bu bacaklarının basamaması için idrar ve kan örnegi aldı yarın cıkacak sonuclar..[/ slm ben çok fazla katılamadım ama zaman zaman buldukça takip etmeye çalıştım sizleri bende mart annesiyim bacakları basmıyor dedin hiçmi basmıyor yoksa basıp bırakıyomu benim kızım da öle endişeleniyorum doktora götürecem haftaya aylık kontrolümüz
ewet aşkım aynı gidiolar ama iştahsızlık bizdede var o yuzden kilo alamadı bu aymaşallh yağmura bizimkide 4 aylık 6510 1 hafta sonra annem götrdüğünde 6690dı boyuda 64.5 ti.. hemen hemen aynı gidiyolar bizimkiler
bizimde cuma günü 5.ay kontrolümüzhihoyyyt 7nin üzerindeyiz tahminimceeee tabi bu iştahsızlık etkilemezse 2 gündürrr
bacakları için n dedi? yorunm yaptımı ebrucum?
HA BİDE ÇOK ÖSLEDİM SENİ HOŞGELDİNNNa.s.
ebru tatlım boyu iyi ise korkma ek mamalara geçicen direkt toparlar kendini yağmurumuz inşallah
nolcak anasını tımarhanelik etti 4 gündür başedemiyorum hasret
hani emmiyo demiştim ya 4 gündür doğru düzgün ne emiyo ne uyuyo nede kendi başına oyalanıyo..bugün 5 kez ayaklarımda salladım 5 indede uyandı 3 gündür de gece 5 te uyanıyo bi daha uyumuyo gündüz..
Bende uykusuzluktan çok yorgun ve halsizim
ewet aşkım aynı gidiolar ama iştahsızlık bizdede var o yuzden kilo alamadı bu ay
bacakları için kan ve idrar tahlili istedi işte onları verdik vitamin şurubunu ihmal etme dedi bide başına sapka takıp güneşe cıkar bol bol dedi..bende hiç güneş yuzu göstermedim yavruma yuh bana !!!!
bende bendeeee össledim hasretimmmmmm canommolumunekankayizsmile
boyu iyi ama bakalım biraz beslemem gerek bu ay onu vitaminlerlee inşallah yarın şu sonuclarda iyi cıkar
tabii canım aklıma bu yattı gibi yorumlardada herkes memnun fiyat olarakta iyi diğerlerine göre.
http://www.hepsiburada.com/Liste/co...aspx?productId=oyunpegcombo&categoryId=301132
bi denemediğim o kaldı zaten onu da deniyim bari saol canımcım[color="ındigo"]cnm öle durumlarda direkt dışarı çıkart bi 10 dakikada olsa hava aldır zeynebe çok iyi geliyor o zaman[/color]
doğduğundan beri saati geçmemesine dikkat ediyorum çünkü çok hassas hemen etkileniyo...herakşam banyo yaptırıp öle yatırıyorum..gece 5 tekalktığında zaten hiiç ışığı açmıyodum da hava artık 5 te aydınlık oluyo zaten ona rağmen arka karanlık odaya gidiyorum..sallıyorum uyuyo tam bırakıyorum uyanıyo yerine yatırmak ne mümkün açıyo gözlerini..ya bizimkini elleri çok uyandırıo elleri uykusunda sürekli kıpır kıpır ellerini bağlıyodum ama artık istemiyo sıcaktan sıkılmaya başladıhay allahbilmiyorumkismile canım sen yine düzenini sarkıtmamaya çalış 5te uyandığında yanın al yatarak emzir pışpışpış , eee ee ee gibi hecelerle uykuya tekrar dalmasını sağlamaya çalış.. ışığı falan açma.. Umarım en kısa zamanda düzelir..
Iştahsızlık zaten bu sıralar tüm bebeklerde baş göstermeye başladı sıcaklar mahfetti bebişlerimizi...
canım kıyamam onada sanada eminim oda yorgun düştü artık.alp te öyle hayatta kendi başına oyalanmaz taş çatlasın 10 dk.bir sıkıntısı falan mı varki kuzunun acaba.seni çok iyi anlıyorum cinnet geliyor bazen insana.ama dayanacağız onlar bizim tatlı belelerımız.nolcak anasını tımarhanelik etti 4 gündür başedemiyorum hasret
hani emmiyo demiştim ya 4 gündür doğru düzgün ne emiyo ne uyuyo nede kendi başına oyalanıyo..bugün 5 kez ayaklarımda salladım 5 indede uyandı 3 gündür de gece 5 te uyanıyo bi daha uyumuyo gündüz..
Bende uykusuzluktan çok yorgun ve halsizim
ne oldu ki duruya?? kaçırdım ben galibabilmiyorumkismile
buna bende bakmıştım çok güzel.birde o vak vak suny babay olan arkadaşımın kızına almışlar oda güzel haberin ola.sanırım bunu alıcam
Casaul Discovery Yürüteç * KARGO BEDAVA*, #25214652 Gittigidiyor.com
çok seçenek war yaa hepsi çok hoş
canım güzel görünüyor.. Bende bir araştırayım. Chicco mağazasına gittim.. Chicco polly modelini beğendim fakat çok pahalı 260 tl .. değermi mamasandalyesine bilmem ki? Araştırayım teşekkürler..
selam..kızlar dr umuz baktı yagmur a ve bu ay fazla beslenememiş dedi yani 6.400dü 20 gün önce 20 günde 200 gr almış 6.600 oomuş boyu cok iyi ama dedi 61cm di 64cm uzamış..ek gıdaya bşlıoruz.önce kayısı suyu dene iki gün ard arda alışsın dedi.sonra sebze corbası ikindide yani patates kabak havuç ve pirinç ocaktanm aldıgında zeytinygı damlat dedi..10 gün sonrada yogurt ve yogurt corbası başlayacakmışız..sütüde inek sütünden mayala dedi pastorize olmayacakmış..bu bacaklarının basamaması için idrar ve kan örnegi aldı yarın cıkacak sonuclar..
inşallah yazgıcım ya.sıcaklardan galiba iştahsızlıkta var akşam sebze corbası yapayım ona ilk defa yiyeceek..ebrum maşallah kuzuya merak etme çabucak toparlar annesi ek godaya geçince sıcaklar çok etkiledi bebekleri.merak sonuçlardada bişey çıkmayacak sıcaktan mayışıktır tüçük murunlu yağmur.
yeni bi vitamin başlattı adı SANASOL şurupne witamini kullsnıyorsun?
cano daha iki aylıkken başldı civi gibi basıyodu son iki üç gündür bacakları boşanıyo sanki salıveriyo bacaklarını anlayamadım halsiz gibi..bunun için kan ve idrar tahlili istedi ve güneşe cıkar bol bol dediselam..kızlar dr umuz baktı yagmur a ve bu ay fazla beslenememiş dedi yani 6.400dü 20 gün önce 20 günde 200 gr almış 6.600 oomuş boyu cok iyi ama dedi 61cm di 64cm uzamış..ek gıdaya bşlıoruz.önce kayısı suyu dene iki gün ard arda alışsın dedi.sonra sebze corbası ikindide yani patates kabak havuç ve pirinç ocaktanm aldıgında zeytinygı damlat dedi..10 gün sonrada yogurt ve yogurt corbası başlayacakmışız..sütüde inek sütünden mayala dedi pastorize olmayacakmış..bu bacaklarının basamaması için idrar ve kan örnegi aldı yarın cıkacak sonuclar..[/ slm ben çok fazla katılamadım ama zaman zaman buldukça takip etmeye çalıştım sizleri bende mart annesiyim bacakları basmıyor dedin hiçmi basmıyor yoksa basıp bırakıyomu benim kızım da öle endişeleniyorum doktora götürecem haftaya aylık kontrolümüz
anne sütümü mamamı veriosun canım.mama veriosan içine badem yagı yada zeytinyagı damlatslm arkadaşlar bende mart annesiyim benim oğlum doğdu doğalı kabız yardımsız kaka yapamıyor ve sürekli sancı çekiyor aynı sorunu yaşayan varmı doktora götürdüm fitil verdi anlık çözüm oluyor yarddım lütfen
Kızlar selam, okuyorum ama yazma fırsatı bulamıyorum, bir selam vereyim en azından dedim, Bu arada bizde kızıma bu mama sandalyesini aldık, fiyatıda çok uygun 130 tl ye aldık, kızım çok sevdi, artık beraber yemek yiyebiliyoruz :))
BABYHOPE MAMA SANDALYESİ