- 4 Mayıs 2009
- 4.224
- 0
- 42
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #68.621
anne sütümü mamamı veriosun canım.mama veriosan içine badem yagı yada zeytinyagı damlat
yada kayısı suyu ver..
slm arkadaşlar bende mart annesiyim benim oğlum doğdu doğalı kabız yardımsız kaka yapamıyor ve sürekli sancı çekiyor aynı sorunu yaşayan varmı doktora götürdüm fitil verdi anlık çözüm oluyor yarddım lütfen
kızlar hakiki zeytinyagı kullanıcam degilmi sebze corbası için??
bir de her seferinde taze mi yapmam gerekiyo yani patates kabak havuc ve pirinc corbası yapacam
canım güzel gibi görünüyor.. Sen memnunsan bende alayım.. uygunmuş..İnternettenmi aldın? Mağazdanmı?
kızlar şu ek gıda topigi adı nasıl geciyo hasretin actıgı topk??
slm arkadaşlar bende mart annesiyim benim oğlum doğdu doğalı kabız yardımsız kaka yapamıyor ve sürekli sancı çekiyor aynı sorunu yaşayan varmı doktora götürdüm fitil verdi anlık çözüm oluyor yarddım lütfen
kızlar ben cok kötüyüm bebeğimi düşürdüm((((((( canım cok yanıyo bebek arabasından kaldırıma düştü hemen hastaneye kostuk beyin cerrahı gayet aktif merak etme dedi cokkkkk korkuyorum
canım güzel görünüyor.. Bende bir araştırayım. Chicco mağazasına gittim.. Chicco polly modelini beğendim fakat çok pahalı 260 tl .. değermi mamasandalyesine bilmem ki? Araştırayım teşekkürler..
selam..kızlar dr umuz baktı yagmur a ve bu ay fazla beslenememiş dedi yani 6.400dü 20 gün önce 20 günde 200 gr almış 6.600 oomuş boyu cok iyi ama dedi 61cm di 64cm uzamış..ek gıdaya bşlıoruz.önce kayısı suyu dene iki gün ard arda alışsın dedi.sonra sebze corbası ikindide yani patates kabak havuç ve pirinç ocaktanm aldıgında zeytinygı damlat dedi..10 gün sonrada yogurt ve yogurt corbası başlayacakmışız..sütüde inek sütünden mayala dedi pastorize olmayacakmış..bu bacaklarının basamaması için idrar ve kan örnegi aldı yarın cıkacak sonuclar..
teseekkür ettim yasmincimBir çay kaşığı badem yağı veya saf zeytinyağ içir, işe yarıyor, bir zamanlar benim kızımda aynı dertten muzdaripti, şimdi alıştı bağırsakları, artık zorlanmıyor, ek gıdalara başladıysan çorbasına mutlaka zeytinyağ koy.
Her seferinde taze yapmalısın, haşladığın sebzeleri en fazla ertesi gün yedirebilirsin, 3. güne kalmasın, ve evet hakiki zeytinyağ koyacan..
İnternette daha pahalı, ben mağazasına gidip aldım.
http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/373095-2010-mart-melekleri-icin-ek-gida-zamani.html
canım çok geçmiş olsun..korkma bişey olmaz inşallah canım.her ihtimale karşı kusmasına dikkat et...söylemişlerdir zaten hastaneden....
bizimki ondan.....18 kg ya kadar kullanabiliyor.....2 sene rahat kullanır....
hadi bakalım sizin de ek gıdanız hayırlı olsun....löp löp et olsun yağmurcuğa....cokacimcoook
kızlar bişi sorcam şu veet tüy dökücü kremler iyimi ve emzirirken kullanılr mı
geçmiş olsun ege.takip et sen genede kusması aşırı uykusu falan olursa ara doktorunu.kızlar ben cok kötüyüm bebeğimi düşürdüm((((((( canım cok yanıyo bebek arabasından kaldırıma düştü hemen hastaneye kostuk beyin cerrahı gayet aktif merak etme dedi cokkkkk korkuyorum
CANIM GEÇMİŞ OLSUNkızlar ben cok kötüyüm bebeğimi düşürdüm((((((( canım cok yanıyo bebek arabasından kaldırıma düştü hemen hastaneye kostuk beyin cerrahı gayet aktif merak etme dedi cokkkkk korkuyorum
canım oda yorgunluktan öle demiştir senden almıştır hıncını birilerine kızıp çünkü bende öle yaparım birine kızdığımda kocişten çıkarıyorum acısınıcanım sıkkın.
kocam yine yok ve ben onuda dünde görmedim geç geleceği için bugünde görmeyeceğim büyük ihtimal bizi rahatsız etmemek için geldiğinde diğer odada uyuyor.zaten 2-3 gibi geliyor sabah 8 kalkıp gene gidiyor.o geldiğinde ve giderken biz uyuyor oluyoruz.biraz önce aradım kaçta çıkacağın belli mi dedim tersledi beni işim bitince geleceğim işte sorma diye.bende suratına kapadım.tamam bir haftadır çok yoruldu ama bende o yok diye göbek atmıyorum aklım hep onda.
Kayısı kompostosu yap kayısıları da blender dan geçir püre gibi olacak hergün onu ver, bir de günde 3 defa birer tatlı kaşığı zeytinyağı ver bizimki böyle düzeldi.
canım yaz geldi havalar sıcak bunalıyor kocalar herkeste bir tavır anlamadım gitti bu kocaları bırak düşme üzerine nasıl olsa iş stresinden yaptıklarını anlayacak üzülmecanım sıkkın.
kocam yine yok ve ben onuda dünde görmedim geç geleceği için bugünde görmeyeceğim büyük ihtimal bizi rahatsız etmemek için geldiğinde diğer odada uyuyor.zaten 2-3 gibi geliyor sabah 8 kalkıp gene gidiyor.o geldiğinde ve giderken biz uyuyor oluyoruz.biraz önce aradım kaçta çıkacağın belli mi dedim tersledi beni işim bitince geleceğim işte sorma diye.bende suratına kapadım.tamam bir haftadır çok yoruldu ama bende o yok diye göbek atmıyorum aklım hep onda.
çok geçmiş olsun canım ilk 24 saat dikkat etmen lazım canımkızlar ben cok kötüyüm bebeğimi düşürdüm((((((( canım cok yanıyo bebek arabasından kaldırıma düştü hemen hastaneye kostuk beyin cerrahı gayet aktif merak etme dedi cokkkkk korkuyorum
ayy canım yaa içim sızladı okuyunca bişey olmamıştır Allah'ın izniyle, ben de çok korkuyorum düşürmekten Rabbim korusun bebişlerimizikızlar ben cok kötüyüm bebeğimi düşürdüm((((((( canım cok yanıyo bebek arabasından kaldırıma düştü hemen hastaneye kostuk beyin cerrahı gayet aktif merak etme dedi cokkkkk korkuyorum