2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya bende mama sandalyesi alacağım ama yan tarafımızda ki terzi abimiz torunu almanyaya yerleşmişler oğlu falan onun mama sandalyesi yepyeni duruyormuş onu wericem almayın dedi.. bnde bekliorum eğer gerçekten dediği kadar düzgün güzel bişiyse almicam.. bu terzi amcamız sağır we dilsiz ama çok hafif konuşabiliyo nadir olarak.. chiccoymuş anladığım kadarıyla:uhm:

herşeye zararlı diolar emzikte zararlı, biberonda, mamada, o da bu da yürütee binmeyen çocuk geç yürür.. emzik we yürütç iki mucizewi icat!!! kim ne derse desinolumunekankayizsmile

canım sakin ol sen sakin ol ki bebeğinde sakin olsun...
benim oğlumda sadece ayaktayken uyuyor bırakınca 2 dk.da uyanıyor bende ayağımda sallıyorum ne yapayım...

emzirme konusuna gelince aç bırak 4 saat bak nasıl emiyor
aç diye memeyi ağzına yarım saatte bir sokuyordum bende çırpınıyor bağırıyordu
şimdi en az 2 buçuk 3 saat saat bekliyorum cok cok emiyor...

kızlar merhaba oğlumun incisi çıktı ama alttan çıkmadı bizimki üstten çıktı ters oldu biraz zemuszemus

yürüteçsiz düşünemiyorum.genelde erkek çocukları için diyolar insanlar sakıncalı diye.ama ona göre dizayn ediyolardır herhalde.yürüteç oğlumda en büyük kurtarıcımdı....

bensiz oda da durmuyor çığlık çığlığa ağlıyor yürüteç olsa peşimde pervane olurdu en azından...

sempatiksalakcinni

Canım hamilelikle pek bir ilgisi olduğunu düşünmedi doktor.Çünkü bir süre sonra terlemeler geçermiş zaten.Eğer hala devam ediyorsa terleme sinir ve titremede varsa git bir doktora anlat durumunu kandan baksınlar...

eseda hayırlı olsun ilk dişiniz..
nurşah sana da kolay gelsin canım...sakin olmaya çalış.pınarın dediğini dene bakalım acıkınca alıcaktır...

Allah yardımcın olsun canım sen bunlar gidene kadar bol bol kaç evden.Yada evde iyi bir kavga çıkar sudan sebepten bak gidin demeye getiriyor gibi algılar giderler belki....

bensiz oda da durmuyor çığlık çığlığa ağlıyor yürüteç olsa peşimde pervane olurdu en azından...

sempatiksalakcinni

bizimkide öyle.kapıya yönelir yönemez basıyo bağırtıyı...hiç yanlız durmuyo..banyoya tuvalete bile anakucağı ile gidiyoruz bazen...bazen de abisi oyalıyo biraz

beknur acaba gazı mı var ?kakasını da yapamamışsa ondan da rahatsızdır....ılık duş yaptır bakalım

ESEDA hayırlı olsun inciniz

bizimkide öyle.kapıya yönelir yönemez basıyo bağırtıyı...hiç yanlız durmuyo..banyoya tuvalete bile anakucağı ile gidiyoruz bazen...bazen de abisi oyalıyo biraz

aynen canım yapışık ikiz gibiyiz olumunekankayizsmile

eseda incinize maşallah sağlıkla bu dönemide atlatırsınız inşallah :
nazar:

ayy inşallah benimki bayadır ne bulursa ağzına götürüyo bazende ağzına girmeyince sinirden basıyo cıngarı ama bakıyorumda hiç bişi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…