- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #68.561
hasret bende bakıyorum yürüteç şu müzikli hem yürüteç olup hem sallananlar dikkatimi çekti çok çeşit var kafası karışıyo insanın mama sandalyesi benim kesin almam lazım çünkü bel fıtığı ve omirilik kayması bunlara bağlı olarakta omuzların oynak yerleri berbat benim ama hem ii hemde uygun bii olması lazım
Merhabalar kızlar
geceden beri sinir bombasıyım
Kızım ne uyuyor ne duruyor nede emiyor evde de yalnızım artık kafayı sıyırmak üzereyim..gece 5 te uyandı bir daha uyumadı kaç gecedir böyle yapıyor..tamamen uyandığı saatleri değişti..gündüz de gözünü kırpmıyor birde emmeme sorunumuzda devam ediyor zaten...AZ önce 5 kere ayağımda sallayıp bıraktım 5 indede uyandı şimdi koydum arka odada dönüp duruyo şuan görmek istemiyorum...
Birde yüzüstü dönmeye başladı..Dönüyo ama sırtüstü geri dönemiyo ve sinirlenip ağlıyo..çeviriyorum dönmesin diye yastık koyuyorum bu seferde dönemiyo diye bağırıyo..gece uykusunda sırt üstü yatıramıyorum çünkü dönüp uyanıyo yüzüstü yatırıyorum bi süre sonra sıkılıp uyanıyo kundaklıyorum eli bacağı oynamasın diye sıcaktan sıkılıyo bu sefer..
bana kafayı yedirmek üzere kızlar...Bir psikoloğa gidip psikolojik yardım almak istiyorum artık...
herşeye zararlı diolar emzikte zararlı, biberonda, mamada, o da bu da yürütee binmeyen çocuk geç yürür.. emzik we yürütç iki mucizewi icat!!! kim ne derse desinolumunekankayizsmile
kızlar merhaba oğlumun incisi çıktı ama alttan çıkmadı bizimki üstten çıktı ters oldu biraz zemuszemus
slm anneler;
Bosna geçmiş olsun canım sana
Megrayn sana da peki tiroid nede bu kadar düşmüş ne dedi doktor ? hamilelik ve hamilelik sonrası bir düşüş mü bu? bende aşırı terliyorum doğumdan sonra hele emzirirken Hilal ile ben yapış yapış oda çok terliyor....
Hasret öksürüğü yabana atma kuru öksürük olsa bile herhalde tatilde üşüttü aman dikkat et
Bir Nokta; geçmiş olsun aşıya gitmişsiniz yarında bizim var aşı
BOSNA VE YAZGI;eK GIDALAR için bence az az da olsa verin 4-6 ay lıkken tat alma ve yutma gelişimi güçlensin diye verilmesi lazım ben sebze çorbası,mama,ve meyva pürelerinden 10 kaşık veriyorum gece beni daha sık emiyor şuan havuç vepirinçli çorba yaptım 10 kaşık verdim uyudu kızım az da zeytinyağı koydum...Anne sütünden ayrılmaz merak etmeyin....
.
Hayırlısı olsun canım ya, inşallah yoktur öyle bişey, şimdilik...
Bazen benim dikişlerimde de gerginlik oluyor, hatta sızlıyor bile ama çok hafif...
Aynen öyle canım, inat yapıyor.
Bebeğe annemler yakın ya, bunlar daha yakın olma derdindeler, paylaşamıyor kadın minicik bebeği kimselerle... Benimle bile zor paylaşıyor inan ki, işten dönünce kucağından almaya çalışıyorum oğlumu, gönülsüz veriyor valla :)
Surat yapmaz olur muyum, yanlarında bile oturmuyorum, konuşmuyorum ama kadın sallamıyor ki beni...
Canım hamilelikle pek bir ilgisi olduğunu düşünmedi doktor.Çünkü bir süre sonra terlemeler geçermiş zaten.Eğer hala devam ediyorsa terleme sinir ve titremede varsa git bir doktora anlat durumunu kandan baksınlar...
bensiz oda da durmuyor çığlık çığlığa ağlıyor yürüteç olsa peşimde pervane olurdu en azından...
sempatiksalakcinni
hadi hayırlı olsun darısı bizimkilerinde başına nasıl canım çok huysuzlandımı ne gibi belirtiler oldu ya
beknur acaba gazı mı var ?kakasını da yapamamışsa ondan da rahatsızdır....ılık duş yaptır bakalım
ESEDA hayırlı olsun inciniz
bizimkide öyle.kapıya yönelir yönemez basıyo bağırtıyı...hiç yanlız durmuyo..banyoya tuvalete bile anakucağı ile gidiyoruz bazen...bazen de abisi oyalıyo biraz