- 16 Haziran 2009
- 4.014
- 8
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #68.521
Günaydın Pınar benim gibi erkencisin :))
Canım birde şey duydum ne kadar doğru bilmem.Regl olmaya başlayınca kilolar daha çabuk veriliyormuş.Olanlar bilir doğrumu?
ben regl olunca baya bi eridim sempatiksalakcinni
canım sağlık olsun şimdi alırsın sende.mama sandalyesini nekadar kullanırım bilmiyorum aslında çok gerekli mi onuda bilmiyorum şimdi kullananların yorumlarını falan araştırıyorum işte.çok fazla para harcayacak konumda değilim bende aslında.
alp paşa herzamanki gibi kıpırdak ve kuduruk:asigim:
dün gecede çok uyandı neden bilmem.
aynen çok inat ettik biz nedense senle.bende ağustos ta başlarım dedim yani 5 aylık olunca.bazende hata mı yapıyorum acaba diye düşünüyorum aslında hep kafamın biryerinde aç mı doyuyor mu soruları dönüp duruyor.bende denedim şeftaliyi cam rendede rendeleyip verdim her kaşıkta surat ekşitti ama sonraki kaşığada itiraz etmedi.
amaaaan oda kimmiş sen daha gözel hatunsunkaldr onu yaw manane mananeeeTamam canım koyarım bu arada o güzel hatun catherine zeta jones.
yazgı genede aradada olsa ver yaz meyvesi sebzesi böyle taze taze daha nerde bulcaz yavrular kışa vitamin bombası olaRAK GİRSİNLER HASTADA OLMAZ<LAR KOLAY KOLAY BİR AYA KALMAZ BR AYA KALMAZ GECER MEVSİMLERİ GIDALARIN..canım sağlık olsun şimdi alırsın sende.mama sandalyesini nekadar kullanırım bilmiyorum aslında çok gerekli mi onuda bilmiyorum şimdi kullananların yorumlarını falan araştırıyorum işte.çok fazla para harcayacak konumda değilim bende aslında.
aynen çok inat ettik biz nedense senle.bende ağustos ta başlarım dedim yani 5 aylık olunca.bazende hata mı yapıyorum acaba diye düşünüyorum aslında hep kafamın biryerinde aç mı doyuyor mu soruları dönüp duruyor.bende denedim şeftaliyi cam rendede rendeleyip verdim her kaşıkta surat ekşitti ama sonraki kaşığada itiraz etmedi.
muzada dikkat kabızlık nedeni olabilir..yazgıcım, doktorlar mama sandalyesinin gerekli olduğunu, sandalyeyi aldıktan sonra hep orada beslemenin bebeğin doğru beslenme alışkanlığı edinmesini sağladığını söylüyorlar. çok pahalı olmayan bişey al bence...
Ben de çok düşünüyorum aynı şeyleri ama doymasa huysuz olur, ağlar, uyumaz diyor herkes, doruk'un hiç böyle problemleri yok hiç. Yine de evde aptamil'i hazır bulunduruyorum ben :)
şeftaliyi hiç sevmedi, bugün muz denemeyi düşünüyorum, bir parçacık...
canım sağlık olsun şimdi alırsın sende.mama sandalyesini nekadar kullanırım bilmiyorum aslında çok gerekli mi onuda bilmiyorum şimdi kullananların yorumlarını falan araştırıyorum işte.çok fazla para harcayacak konumda değilim bende aslında.
Selam
biz bugun ası olduk teyzeleri suan minnoşum sizi okuyor kucamda cok mızırdanıyor aglıyor uyumuyor calpol werdım az once
bugun ılk kez demır damlamızada basladık ama ne zamana kadar kullanacakkı bunu sormayı unuttum 1 yas mıydı buda
sızler nasılsınız
Bu arada hosgeldın nehır aramıza nasıl yerlesebıldınmı zeynep bebek nasıl
bende hala regl olmadım.olunca gidiyorsa kilolar olabilirim amaaklinialirimsmile.
aslında çok şikayetçi değilim olmamaktan.yaz günü çekilmiyor çünkü ped falan:1ninca:
amaaaan oda kimmiş sen daha gözel hatunsunkaldr onu yaw manane mananeee
yazgı genede aradada olsa ver yaz meyvesi sebzesi böyle taze taze daha nerde bulcaz yavrular kışa vitamin bombası olaRAK GİRSİNLER HASTADA OLMAZ<LAR KOLAY KOLAY BİR AYA KALMAZ BR AYA KALMAZ GECER MEVSİMLERİ GIDALARIN..
Canım doktor benim düzeyi görür görmez sıcağa tahammülsüzlük aşırı terleme heyecanlılık sinir olur dedi.Ben kendimi bildim bileli böyleyim zaten.Yıllardır tiroitlerime bakar doktorlar beni görünce.Konuşurkenki ifadelerimdenmi bilmiyorum hemen bana 'tiroitlerine baktırdınmı sizde guatr varmı' diye sorar doktorlar.Kaç kez ölçtürdüm ben bile hatırlamıyorum bu ilacı ise 2. kez verdiler.Yani sinirlenmen ellerinin titremesi hatta dahada ilerlerse kafanın titremesi bile normal olacak bu hastalık nedeniyle.Çünkü ben sinirden bir ara kafamı tutamaz hale gelmiştim.Çenem falan titriyordu.Ailece sinir var bizde zaten genetik bir durum sanırım.Niye kilo almıyorsun diyenlere durumumu bilmediğim için hep 'sinir yiyor benim yediklerimi' derdim.Hakikaten bilmeden doğruyu söylüyormuşum.Sen tedaviye devam et canım.Belliki senin değerlerde benimkine yakın sinirli olmanda terlemende her şey bu hastalıktan.Genetik bir durum yok nasılsa atlatırsın inş.
bende hala regl olmadım.olunca gidiyorsa kilolar olabilirim amaaklinialirimsmile.
aslında çok şikayetçi değilim olmamaktan.yaz günü çekilmiyor çünkü ped falan:1ninca:
muzada dikkat kabızlık nedeni olabilir..
Selam
biz bugun ası olduk teyzeleri suan minnoşum sizi okuyor kucamda cok mızırdanıyor aglıyor uyumuyor calpol werdım az once
bugun ılk kez demır damlamızada basladık ama ne zamana kadar kullanacakkı bunu sormayı unuttum 1 yas mıydı buda
sızler nasılsınız
Bu arada hosgeldın nehır aramıza nasıl yerlesebıldınmı zeynep bebek nasıl
alp te öyle açmış gibi davranmıyor.gayet keyifli.Yazgıcım, doktorlar mama sandalyesinin gerekli olduğunu, sandalyeyi aldıktan sonra hep orada beslemenin bebeğin doğru beslenme alışkanlığı edinmesini sağladığını söylüyorlar. Çok pahalı olmayan bişey al bence...
Ben de çok düşünüyorum aynı şeyleri ama doymasa huysuz olur, ağlar, uyumaz diyor herkes, Doruk'un hiç böyle problemleri yok hiç. Yine de evde Aptamil'i hazır bulunduruyorum ben :)
Şeftaliyi hiç sevmedi, bugün muz denemeyi düşünüyorum, bir parçacık...
ayyy ebru okqadar kararsız kalıyorumki bir vereyim diyorum bir vermeyeyimkafamçokkarıştı.amaaaan oda kimmiş sen daha gözel hatunsunkaldr onu yaw manane mananeee
yazgı genede aradada olsa ver yaz meyvesi sebzesi böyle taze taze daha nerde bulcaz yavrular kışa vitamin bombası olaRAK GİRSİNLER HASTADA OLMAZ<LAR KOLAY KOLAY BİR AYA KALMAZ BR AYA KALMAZ GECER MEVSİMLERİ GIDALARIN..
sanırım evet çünkü her kalktığında emdi.Maaşallah alp e.Az mı emdiki acaba o yüzdenmi çok uyandı?
hahayy bende aldım bugün hediyemiii hemde en kokulusundansempatiksalakcinniAyşenur uyanır anası kaçar ......
Şimdi ayşenurun bezindeki hediyeyi almaya gidiyorum kızlar bayağı kokulu ağır bir şeye benziyor.Bakalım ne almış annesineeeeeeeee?
Hepinizi öpüyorum şimdilik............
bel ağrısı benide sabahtan bir vurduki kımıldayamadım dimdik kaldım öyle ne dönebildim ne eğilebildim çok kötüydü biraz oturdum geçti sonra.ama seninki sürekli ise dahafazla ihmal etme git canım bir doktora.geçmiş olsun gülcancım.bizim aşı da haftaya
kızlar ya bu arada doğumdan beri belim ağrıyo benim.fırsatını bulup gidemedim bi doktora...ayaktayken sorun yok ama oturup kalkarken fena.hele sabah yataktan iki büklüm kalkıyorum
..
Al benden de o kadar, yazı böyle geçirsek ne iyi olur...
Ayşenur uyanır anası kaçar ......
Şimdi ayşenurun bezindeki hediyeyi almaya gidiyorum kızlar bayağı kokulu ağır bir şeye benziyor.Bakalım ne almış annesineeeeeeeee?
Hepinizi öpüyorum şimdilik............
alp te öyle açmış gibi davranmıyor.gayet keyifli.
birkaç model buldum sandalye pahalıda değil kullananlarda memnun.araştırmaya devam
ayyy ebru okqadar kararsız kalıyorumki bir vereyim diyorum bir vermeyeyimkafamçokkarıştı.
sanırım evet çünkü her kalktığında emdi.
hahayy bende aldım bugün hediyemiii hemde en kokulusundansempatiksalakcinni
az az versem mi ki bende ozaman ayy bak gene karıştı benim kafabenneyaptımki:sm_confused:slm anneler;
Bosna geçmiş olsun canım sana
Megrayn sana da peki tiroid nede bu kadar düşmüş ne dedi doktor ? hamilelik ve hamilelik sonrası bir düşüş mü bu? bende aşırı terliyorum doğumdan sonra hele emzirirken Hilal ile ben yapış yapış oda çok terliyor....
Hasret öksürüğü yabana atma kuru öksürük olsa bile herhalde tatilde üşüttü aman dikkat et
Bir Nokta; geçmiş olsun aşıya gitmişsiniz yarında bizim var aşı
BOSNA VE YAZGI;eK GIDALAR için bence az az da olsa verin 4-6 ay lıkken tat alma ve yutma gelişimi güçlensin diye verilmesi lazım ben sebze çorbası,mama,ve meyva pürelerinden 10 kaşık veriyorum gece beni daha sık emiyor şuan havuç vepirinçli çorba yaptım 10 kaşık verdim uyudu kızım az da zeytinyağı koydum...Anne sütünden ayrılmaz merak etmeyin....
.