2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın Pınar benim gibi erkencisin :))

Eymen bey sağ olsun olumunekankayizsmile

Canım birde şey duydum ne kadar doğru bilmem.Regl olmaya başlayınca kilolar daha çabuk veriliyormuş.Olanlar bilir doğrumu?

bilemiyorum sanki bir vakti var gibi... bilmiyorumkismile

ben regl olunca baya bi eridim sempatiksalakcinni

hadi bakalım bende öyle olurum inşallah...

bende hala regl olmadım.olunca gidiyorsa kilolar olabilirim amaaklinialirimsmile.

aslında çok şikayetçi değilim olmamaktan.yaz günü çekilmiyor çünkü ped falan:1ninca:

Yazgıcım, doktorlar mama sandalyesinin gerekli olduğunu, sandalyeyi aldıktan sonra hep orada beslemenin bebeğin doğru beslenme alışkanlığı edinmesini sağladığını söylüyorlar. Çok pahalı olmayan bişey al bence...

Ben de çok düşünüyorum aynı şeyleri ama doymasa huysuz olur, ağlar, uyumaz diyor herkes, Doruk'un hiç böyle problemleri yok hiç. Yine de evde Aptamil'i hazır bulunduruyorum ben :)

Şeftaliyi hiç sevmedi, bugün muz denemeyi düşünüyorum, bir parçacık...

Tamam canım koyarım bu arada o güzel hatun catherine zeta jones.
amaaaan oda kimmiş sen daha gözel hatunsunkaldr onu yaw manane mananeee
yazgı genede aradada olsa ver yaz meyvesi sebzesi böyle taze taze daha nerde bulcaz yavrular kışa vitamin bombası olaRAK GİRSİNLER HASTADA OLMAZ<LAR KOLAY KOLAY BİR AYA KALMAZ BR AYA KALMAZ GECER MEVSİMLERİ GIDALARIN..

muzada dikkat kabızlık nedeni olabilir..

Selam

biz bugun ası olduk teyzeleri suan minnoşum sizi okuyor kucamda cok mızırdanıyor aglıyor uyumuyor calpol werdım az once
bugun ılk kez demır damlamızada basladık ama ne zamana kadar kullanacakkı bunu sormayı unuttum 1 yas mıydı buda

sızler nasılsınız

Bu arada hosgeldın nehır aramıza nasıl yerlesebıldınmı zeynep bebek nasıl

Maaşallah alp e.Az mı emdiki acaba o yüzdenmi çok uyandı?

Oy oy çok şükür atlatmışsınız.Bugünlük böyle geçer yarına bir şey kalmaz unutur inş.

Oy oy yerim o dillerini senin :) :) Sen hepimizden güzelsin ebuşummmmm.....vereliniortak

geçmiş olsun gülcancım.bizim aşı da haftaya

kızlar ya bu arada doğumdan beri belim ağrıyo benim.fırsatını bulup gidemedim bi doktora...ayaktayken sorun yok ama oturup kalkarken fena.hele sabah yataktan iki büklüm kalkıyorum

Ayşenur uyanır anası kaçar ......

Şimdi ayşenurun bezindeki hediyeyi almaya gidiyorum kızlar bayağı kokulu ağır bir şeye benziyor.Bakalım ne almış annesineeeeeeeee?

Hepinizi öpüyorum şimdilik............

İnşallah sen de atlatırsın canım, geçmiş olsun çok...
Sinir çok fena gerçekten, ben bu kadar deli değildim, iyice beter oldum, ne zaman nasıl patlayacağım hiç belli olmuyor :)

bende hala regl olmadım.olunca gidiyorsa kilolar olabilirim amaaklinialirimsmile.

aslında çok şikayetçi değilim olmamaktan.yaz günü çekilmiyor çünkü ped falan:1ninca:

Al benden de o kadar, yazı böyle geçirsek ne iyi olur...

muzada dikkat kabızlık nedeni olabilir..

Doğru dedin canım, sağol, sadece bir kaşık veririm, tatsın diye...

Çok geçmiş olsun...

alp te öyle açmış gibi davranmıyor.gayet keyifli.
birkaç model buldum sandalye pahalıda değil kullananlarda memnun.araştırmaya devam

ayyy ebru okqadar kararsız kalıyorumki bir vereyim diyorum bir vermeyeyimkafamçokkarıştı.
Maaşallah alp e.Az mı emdiki acaba o yüzdenmi çok uyandı?
sanırım evet çünkü her kalktığında emdi.

hahayy bende aldım bugün hediyemiii hemde en kokulusundansempatiksalakcinni

bel ağrısı benide sabahtan bir vurduki kımıldayamadım dimdik kaldım öyle ne dönebildim ne eğilebildim çok kötüydü biraz oturdum geçti sonra.ama seninki sürekli ise dahafazla ihmal etme git canım bir doktora.
..

Al benden de o kadar, yazı böyle geçirsek ne iyi olur...

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Biz de sizi öptük...

Valla bu anne sütünün ne kadar daha geleceği belli değil, alsın alabildiği kadar...
Bizim doktor anne sütü yetiyorsa, ilk 6 ay başka hiç birşeye gerek yok diyor.
Hatta bir hastasının kızı iki yaşına gelmiş, kadının sütü var hala, ufaklık herşeyi yiyor ama memeyi de bıraktırmıyormuş bizim doktor...

hahayy bende aldım bugün hediyemiii hemde en kokulusundansempatiksalakcinni

Ayy o koku :))))
Sanki kuru fasulye pilav yiyorlar yawww :))

slm anneler;
Bosna geçmiş olsun canım sana

Megrayn sana da peki tiroid nede bu kadar düşmüş ne dedi doktor ? hamilelik ve hamilelik sonrası bir düşüş mü bu? bende aşırı terliyorum doğumdan sonra hele emzirirken Hilal ile ben yapış yapış oda çok terliyor....

Hasret öksürüğü yabana atma kuru öksürük olsa bile herhalde tatilde üşüttü aman dikkat et

Bir Nokta; geçmiş olsun aşıya gitmişsiniz yarında bizim var aşı

BOSNA VE YAZGI;eK GIDALAR için bence az az da olsa verin 4-6 ay lıkken tat alma ve yutma gelişimi güçlensin diye verilmesi lazım ben sebze çorbası,mama,ve meyva pürelerinden 10 kaşık veriyorum gece beni daha sık emiyor şuan havuç vepirinçli çorba yaptım 10 kaşık verdim uyudu kızım az da zeytinyağı koydum...Anne sütünden ayrılmaz merak etmeyin....

.

az az versem mi ki bende ozaman ayy bak gene karıştı benim kafabenneyaptımki:sm_confused:

Tesekkürler kızlar inşallah hepimizin bebegi agrısız sızısız atlatır aşıları
12 den bu yana yenı uyudusositososito bende işlerimi halledim bari görüşürüz:asigim::asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…