2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben almayı düşünmüyorum çok araştırdım hakkında olumlu hiç bir yazı yok...
doktorumada güveniyorum bu konuda emzik için gerekli kullan demişti...
ama yürütece gerek yok diyor geçici bir kurtarıcı olur sadece ayaklanınca yine aynı sıkıntılara döneceksin
zaten 2 aya kalmaz emekler eminim buna...

Son düzenleme:
Selam kızlar Keremcik en huzursuz olduğu gün bir de aşı oldu, zor bir gün beni bekliyor, karma aşı ve pnömokokun vurulduğu gün yıkanmak serbest miydiiii???

Ayfer sağol canım, geçecek inşallah...

Tattırmaya devam, öğün olarak 10 gün daha yok, sütüm yeterse :)

Doktorunuz ne demişti Yazgı?
sağlık ocağı başla dedi. ama 2 ayrı doktorda başlama dedi canım bende bekleyeceğim sanırım.10 kaldı zaten şunun şurasında.
yürüteç bakıyorum deminden beri kararsız kaldım.. ne kadar çok çeşit war alan yada alacak olan war mı?
bende bakıyorum.alacağım.
ama deniyorum link kopyalayamıyorum nedense.

yürüteç bakıyorum deminden beri kararsız kaldım.. ne kadar çok çeşit war alan yada alacak olan war mı?

Ben yürüteci gereksiz buluyorum, zaten emekleme aşamasına geldiler, yürüteç yerine Playskool un ilk arabam ını aldım ben, bakalım kızım beğenecek mi..?

güle güle kjullanın cnm
ben de en kısa zamanda almayı düşünüyorum

Teşekkür ederiz, biizm çok işimize yaradı doğrusu, mutfakta ben işimi yaparken oda yanımda olabiliyor böylelikle, mamasını da hep sandalyesinde yiyor, sofra düzenine alışmaya başladı diyebilirim..

kızlar merhaba oğlumun incisi çıktı ama alttan çıkmadı bizimki üstten çıktı ters oldu biraz zemuszemus

Canım gözünüz aydın, darısı bizlere olsun :))

Selam kızlar Keremcik en huzursuz olduğu gün bir de aşı oldu, zor bir gün beni bekliyor, karma aşı ve pnömokokun vurulduğu gün yıkanmak serbest miydiiii???

Geçmiş olsun canım, bize 3 gün yıkamayın demişlerdi.

canım sakin ol sen sakin ol ki bebeğinde sakin olsun...
Benim oğlumda sadece ayaktayken uyuyor bırakınca 2 dk.da uyanıyor bende ayağımda sallıyorum ne yapayım...

Emzirme konusuna gelince aç bırak 4 saat bak nasıl emiyor
aç diye memeyi ağzına yarım saatte bir sokuyordum bende çırpınıyor bağırıyordu
şimdi en az 2 buçuk 3 saat saat bekliyorum cok cok emiyor...
canım 6 saat aç bıraktım ondada aldı çekti çekti ilk başta süt gelmiyo ya sinirlendi süt yok diye katıladı ağlamaktan sonra sakinleştirdim genede fazla emmedi bıraktı..ben zaten 3 saatten az emziremiyorum...3 satte bir 5 dk olsa uyutuyorum daha doğrusu sersemleştirip bayıltıyorum çocuğu ki emsin siyeee

eseda hayırlı olsun ilk dişiniz..
Nurşah sana da kolay gelsin canım...sakin olmaya çalış.pınarın dediğini dene bakalım acıkınca alıcaktır...
yok yaa ben neler neler denedim okadar sinirli ve inatçı ki anlatamam..artık birine beddua etmemk gereirse allah sana benimki gibi bir evlat versin diyeceğim okadar bana illallah geldi

beknur acaba gazı mı var ?kakasını da yapamamışsa ondan da rahatsızdır....ılık duş yaptır bakalım

eseda hayırlı olsun inciniz
canım dün kakasını 2 kere yaptı gazını da sürekli alttn ve üstten çıkarıyo...doğduğundan beri huzursuz bi çocuk hiçbişeyden memnun olmuyo...babam da böle..sanırım dedesine çekmiş..evlenmeden önce babamın huysuzluklarını çekerdim şimdide evladımın...

nurşah canım ne diyim
Allah sabır versin olumlu düşün sağlıklı bir evlat diğer huyları da düzelir yavaş yavaş
oku biraz onu belki nazar vardır yavrucakta...

ewet cnm bu da war seçenekler arasında üzerinde ne kadar çok ıwır zıwır olursa o kadar oyalayıcı olur die düşünüyorum
bi ka. tanede ben weriim link
Pabetto Müzikli Gülücük Lüx Yürüteç 2010 {Mavi}, #27819369 Gittigidiyor.com
LÜKS BEBEK YÜRÜTECİ W-1328 SPIDER, #28285262 Gittigidiyor.com
baby max (kaft) müzikli yürüteç, #28749845 Gittigidiyor.com

SUNNY BABY VAK VAK YÜRÜTEÇ, #28927690 Gittigidiyor.com

bu hem ışıklıda SUNNY BABY VAK VAK YÜRÜTEÇ, #28927690 Gittigidiyor.com

bu yapıştırdıklarımın fiyatlaıda çok uygun

Ben yürüteci gereksiz buluyorum, zaten emekleme aşamasına geldiler, yürüteç yerine Playskool un ilk arabam ını aldım ben, bakalım kızım beğenecek mi..?

Teşekkür ederiz, biizm çok işimize yaradı doğrusu, mutfakta ben işimi yaparken oda yanımda olabiliyor böylelikle, mamasını da hep sandalyesinde yiyor, sofra düzenine alışmaya başladı diyebilirim..

Canım gözünüz aydın, darısı bizlere olsun :))

Geçmiş olsun canım, bize 3 gün yıkamayın demişlerdi.
bnde her an yerlerde olmasını istemiyorum...
dükkandada büyük kolaylık olacak bnm için

3gün banyo yok
kızlar merhaba oğlumun incisi çıktı ama alttan çıkmadı bizimki üstten çıktı ters oldu biraz zemuszemus
ne belirtiler oldu seda öksürük?
huysuzluk? uykusuzluk?
iştahsızlık?

nurşah canım ne diyim
allah sabır versin olumlu düşün sağlıklı bir evlat diğer huyları da düzelir yavaş yavaş
oku biraz onu belki nazar vardır yavrucakta...

saol canım allah razı olsun...ben hergün okuyorum gece onu yatırırken....
Sende bana dua ett... :))

uyansın emziricem we yoğurduna şeftali we muz pekmez katıp wereceğim.. iştahıda yok dünden beri sıpamın:KK43:

normalde jeryde 3 saat falan uyumaz dünden beri huzursuz sabah 7.30 kalktı 11.30 uyudu 12.30 kalktı 2.30da meme emerken uyudu we hala uyuyor... dünde böyle oldu bu saatte uyandı gece esir etti..

selam..kızlar dr umuz baktı yagmur a ve bu ay fazla beslenememiş dedi yani 6.400dü 20 gün önce 20 günde 200 gr almış 6.600 oomuş boyu cok iyi ama dedi 61cm di 64cm uzamış..ek gıdaya bşlıoruz.önce kayısı suyu dene iki gün ard arda alışsın dedi.sonra sebze corbası ikindide yani patates kabak havuç ve pirinç ocaktanm aldıgında zeytinygı damlat dedi..10 gün sonrada yogurt ve yogurt corbası başlayacakmışız..sütüde inek sütünden mayala dedi pastorize olmayacakmış..bu bacaklarının basamaması için idrar ve kan örnegi aldı yarın cıkacak sonuclar..

X