- 23 Mart 2009
- 3.440
- 0
- 39
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #68.501
cnm çok geçmiş olsun çok zor günler atlatmışsın gerçekten ama çok şükür ki şimdi iyisinCanım lohusayken çok fena hasta oldum iyi bakamadım sanırım kendime.Boğazlarım falan şişti doktor görünce çaktı 10 tane penisilin iğneyi.Acıyın bana dediysemde bebişinle seni üzmek istemem ama boğazın kötü dedi verdi iğneleri.sabah akşam popoya iğneleri yerken bırak iğne acısını ilacı verince duvarları tekmeliyordum.Sonra bünyem kaldırmadı ilacı popom mosmor oldu oturamadım emzirmek için yatakta dönemedim.Bacaklarıma geçtiler vurmak için bu seferde yürüyemedim resmen ağlıyordum gözleirm doluyoru ayağa kalkarken.Ateşler içinde yanmaya devam edemezdim iğnede böyle yaptı.Sonrada doğum doktoruma kontrole gittim idrarda protein var dedi o ona öbürü şuna derken en son tiroitlerimin hızlı çalıştığına karar verdiler.Bak nerdeyse 5 ay olacak hala şakır şakır terliyorum.Nabız çok hızlı atıyor benim.Hamişkende çok çektim bu nabızdan.Zaten 10 yıl öncede vardı bu durum.Tiroitleri normale çekmek için ilaç tedavisine başladık ama o ilaçta beni daha fena yapıyor.Tedavi olmazsan kalbe vurur diyor.Bıraktım kendi haline.Emziriyorum 10 yıldır bir şey olmadıysa şimdide olmaz herhalde.......
Canım lohusayken çok fena hasta oldum iyi bakamadım sanırım kendime.Boğazlarım falan şişti doktor görünce çaktı 10 tane penisilin iğneyi.Acıyın bana dediysemde bebişinle seni üzmek istemem ama boğazın kötü dedi verdi iğneleri.sabah akşam popoya iğneleri yerken bırak iğne acısını ilacı verince duvarları tekmeliyordum.Sonra bünyem kaldırmadı ilacı popom mosmor oldu oturamadım emzirmek için yatakta dönemedim.Bacaklarıma geçtiler vurmak için bu seferde yürüyemedim resmen ağlıyordum gözleirm doluyoru ayağa kalkarken.Ateşler içinde yanmaya devam edemezdim iğnede böyle yaptı.Sonrada doğum doktoruma kontrole gittim idrarda protein var dedi o ona öbürü şuna derken en son tiroitlerimin hızlı çalıştığına karar verdiler.Bak nerdeyse 5 ay olacak hala şakır şakır terliyorum.Nabız çok hızlı atıyor benim.Hamişkende çok çektim bu nabızdan.Zaten 10 yıl öncede vardı bu durum.Tiroitleri normale çekmek için ilaç tedavisine başladık ama o ilaçta beni daha fena yapıyor.Tedavi olmazsan kalbe vurur diyor.Bıraktım kendi haline.Emziriyorum 10 yıldır bir şey olmadıysa şimdide olmaz herhalde.......
cnm çok geçmiş olsun çok zor günler atlatmışsın gerçekten ama çok şükür ki şimdi iyisin
aminn dee emoş değiştrsene avatarını bebişinin resmini koy benceee o kim hem??Bizde nasipse o günlere sağ salim çıkarsak kızım 3 yaşına gelince falan belki kardeş düşünebiliriz.Ama şimdi çok küçükler olmayanlara nasip etsin Rabbim.....
ben daha bebek arabası almadım yazgı ya eşimin ablası 200tl göndermişti alın diye maalesefki taşınma masraflarına harcadık ama taksitle alıcaz galiba ..mama sandalyesini ne kadar kullanabileceksin cano kullanışlı olurmu??selam kızlar hepinize opuyorumnanaktan
ohhh oohh sabahtan beri tarifler havada uçuşmuş yarasın bebişlere.ben daha vermiyorum bişey.ama kendim yerken tutuyorum bayağı yalıyor emiyor meyveleri.karpuz,şeftali,erik ne yiyorsam işte.
şimdide yürüteç mama sandalyesi falan bakıyorum netten önümüzdeki ay almayı düşünüyorum bakalım.
cnm çok geçmiş olsun çok zor günler atlatmışsın gerçekten ama çok şükür ki şimdi iyisin
çok geçmiş olsun yaa neler atlatmışsın.ama ne demek tedavi olmamak tamam türksün bana bişey olmaz mantığı var ama olur mu hiç öyle şey bak minicik bir bebeğin var sen kendine iyi bakmazsan o ne olacak Allah korusun emelcim ilerlerse daha çok çekersin devam et tedavine lütfen aksatma.
Ya diyorumki aslında senin annenlerde gelse 1-2 gün kalsa sizde gidermi kaynanangil rahatsız olupta acep?
Canım lohusayken çok fena hasta oldum iyi bakamadım sanırım kendime.Boğazlarım falan şişti doktor görünce çaktı 10 tane penisilin iğneyi.Acıyın bana dediysemde bebişinle seni üzmek istemem ama boğazın kötü dedi verdi iğneleri.sabah akşam popoya iğneleri yerken bırak iğne acısını ilacı verince duvarları tekmeliyordum.Sonra bünyem kaldırmadı ilacı popom mosmor oldu oturamadım emzirmek için yatakta dönemedim.Bacaklarıma geçtiler vurmak için bu seferde yürüyemedim resmen ağlıyordum gözleirm doluyoru ayağa kalkarken.Ateşler içinde yanmaya devam edemezdim iğnede böyle yaptı.Sonrada doğum doktoruma kontrole gittim idrarda protein var dedi o ona öbürü şuna derken en son tiroitlerimin hızlı çalıştığına karar verdiler.Bak nerdeyse 5 ay olacak hala şakır şakır terliyorum.Nabız çok hızlı atıyor benim.Hamişkende çok çektim bu nabızdan.Zaten 10 yıl öncede vardı bu durum.Tiroitleri normale çekmek için ilaç tedavisine başladık ama o ilaçta beni daha fena yapıyor.Tedavi olmazsan kalbe vurur diyor.Bıraktım kendi haline.Emziriyorum 10 yıldır bir şey olmadıysa şimdide olmaz herhalde.......
selam kızlar hepinize opuyorumnanaktan
ohhh oohh sabahtan beri tarifler havada uçuşmuş yarasın bebişlere.ben daha vermiyorum bişey.ama kendim yerken tutuyorum bayağı yalıyor emiyor meyveleri.karpuz,şeftali,erik ne yiyorsam işte.
şimdide yürüteç mama sandalyesi falan bakıyorum netten önümüzdeki ay almayı düşünüyorum bakalım.
Canım o gerginlik benim dikişlerde de var.Ama mide bulantısı falan diyorsun.Doğumdan sonra hiç regl olmadın değilmi?Bir test yap istersen emin ol iyice.Bizede haber ver ay merak ederiz.
Bu arada senin kocada ikinciyi istiyor anlaşılan......
aminn dee emoş değiştrsene avatarını bebişinin resmini koy benceee o kim hem??
ben daha bebek arabası almadım yazgı ya eşimin ablası 200tl göndermişti alın diye maalesefki taşınma masraflarına harcadık ama taksitle alıcaz galiba ..mama sandalyesini ne kadar kullanabileceksin cano kullanışlı olurmu??
nehirrrrrrrrrrrrr nerelerdesin didimmmmmm
Annemlerle aynı apartmandayız.
Annem her sabah 7'de oğluma bakmak için bize geliyor, kadına ben sana güvenmiyorum diyorum açık açık, umrunda değil :)
Çok geçmiş olsun canım...
Ne tesadüt, benim de tiroid hormonlarım çok fazla çalışıyor, birkaç gün önce öğrendim.
Acayip terliyorum, kalbim çok hızlı atıyor, sütüm azaldı, ellerim titriyor biraz.
Doktor tahlilleri görünce, risk grubundasın, değerler çok yüksek deyip hemen ilaca başladı, ilacı içerken emzirmeye devam edebilirsin dedi.
Pek inatçı çıktık biz seninle Yazgım, ben de vermiyorum. Bir defa şeftali püresi denedim sadece, sevmedi. 5 aylık olana kadar sadece anne sütüne devam kararı aldım ben, bir aksilik olmazsa... Sütüm kesilse bile (Allah korusun) evdeki stoklar yeter sanırım...
iyiyim canım bende taşındım başka kiraya..anca yerleşebildim bi haftadır..yagmur un da bugün kontrolü var ek gıdaya başlatıcaktı dr umuz..bakalım nasıl gelişimi zuzumun..zeyno ya bakıorumda degişik tatlar kasfediodöndüm cnm çok şükür sizlere nasulsun
Benim dikişlerimde 1 ayda gerginlik vardı sonra geçmişti.. Şimdi tekrar başlaması normalmi? Kırkım çıkana kadar azar azar hep kanamam oldu..sonra olmadı.. Bu gün yapacağım.. eşime kalsa aradan çkar İkiz istiyordun ikiz gibi büyür diyor.. Ben 3 yaşındayken düşünüyordum.. Bakalım.. Haber veririm tabi..
Çüşşş Ne bu yaaaa? ne yüzsüzlük böyle?Acaba bunlar inatmı yapıyorlar?Bak işte sen ananlarla dip dibe oturuyon bende bebe bahanesine gelip postu sererim böyle oh olsun sana der gibi.Kız sen bunlara azcık suratta mı yapmıyon?Gerçi ondanda anlamazlar.Napsakki bunları kaldırıp balkondanmı atsak?
ben regl olunca baya bi eridim sempatiksalakcinni
yagmur civi gibi bi bebekti asla oturtamazdım dimdik dururdu..son iki gündür yavrum ayaklarını basamıyo kaldırıyorum ayaga bastırıorum bacakları bükülüyo salıyo bacaklarını hemen bugün dr a sorucam vitamin ilacıda bitti zaten..halsizlikmivar acaba
ben de olmadım daha.....akannehirben daha regl olmadım ya acaba sezeryan ve normal durumda regl olma süresi farkediyor mu
günaydın kızlar jery hawa değişiminden etkilendi sanırım dünden beri öksürüğü war we acaip terliyo 3 tel saçı sırılsıklam bebeğimin.. az önce eczaneden peditus aldım werdim 1ölçek 7,30dan beri uyanık we hala uyumadı şu an babasıyla oynuyor.. ne yapmalıyım şaştım kaldım ateş falan yok hasta değil yani sadece arada bir öksürüyor..
Bosnacım senin tsh düzeyi kaç çıktı hatırlıyormusun?Benim 0,02 çıktı.Sanada çok çok geçmiş olsun.Şu an devam ediyormu rahatsızlığın.Daha önce varmıydı peki?
aminn dee emoş değiştrsene avatarını bebişinin resmini koy benceee o kim hem??
ben daha bebek arabası almadım yazgı ya eşimin ablası 200tl göndermişti alın diye maalesefki taşınma masraflarına harcadık ama taksitle alıcaz galiba ..mama sandalyesini ne kadar kullanabileceksin cano kullanışlı olurmu??
nehirrrrrrrrrrrrr nerelerdesin didimmmmmm
canım sağlık olsun şimdi alırsın sende.mama sandalyesini nekadar kullanırım bilmiyorum aslında çok gerekli mi onuda bilmiyorum şimdi kullananların yorumlarını falan araştırıyorum işte.çok fazla para harcayacak konumda değilim bende aslında.aminn dee emoş değiştrsene avatarını bebişinin resmini koy benceee o kim hem??
alp paşa herzamanki gibi kıpırdak ve kuduruk:asigim:Sağol Canım ama bir yandan düşününce tedavisiz falan bu şekilde alışmıştır diyorum vücut ayakta kalmaya.Galiba ben birazda bu doktorlardan pek bir bunaldım gidesim yok.Dediğin gibi sırf kızım için kan kontrollerime gideceğim doktora.Hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için...
Alp Paşam neler yapıyor bakiiim?
Pek inatçı çıktık biz seninle Yazgım, ben de vermiyorum. Bir defa şeftali püresi denedim sadece, sevmedi. 5 aylık olana kadar sadece anne sütüne devam kararı aldım ben, bir aksilik olmazsa... Sütüm kesilse bile (Allah korusun) evdeki stoklar yeter sanırım...
Sağol canımcım...
Benim doğumdan önce yoktu, iki hafta önceki kan tahlilllerinde tesadüfen çıktı.
Benim TSH çok düşük, 0,005'in altında çıktı, laboratuar not düşmüş ölçülemiyor diye...
Devam ediyor canım ya, terlemem ve ateş basması korkunç, titreme ve çarpıntı hafif. Bir de sinir var, ama o tiroidden mi, Haster'in dediği gibi kaynanaidden mi bilmiyoruz :)
yaw ben şu tickerdan yapamdım sürekli 7 aylık çıkıyor yardıme din biriniz zeynepin doğum tarihi 22 şubat 2010