2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm çok geçmiş olsun çok zor günler atlatmışsın gerçekten ama çok şükür ki şimdi iyisin

çok geçmiş olsun yaa neler atlatmışsın.ama ne demek tedavi olmamak tamam türksün bana bişey olmaz mantığı var ama olur mu hiç öyle şey bak minicik bir bebeğin var sen kendine iyi bakmazsan o ne olacak Allah korusun emelcim ilerlerse daha çok çekersin devam et tedavine lütfen aksatma.

cnm çok geçmiş olsun çok zor günler atlatmışsın gerçekten ama çok şükür ki şimdi iyisin

Sağol canım çok şükür iyiyim artık.Birde bu yıl diplomamı alsam daha mutlu olacağım.3 dersim kaldı eylülde büt. var dua edin alayım kızlar şu diplomayı.Bebişle sınavlara girmek öyle zorki.

Bizde nasipse o günlere sağ salim çıkarsak kızım 3 yaşına gelince falan belki kardeş düşünebiliriz.Ama şimdi çok küçükler olmayanlara nasip etsin Rabbim.....
aminn dee emoş değiştrsene avatarını bebişinin resmini koy benceee o kim hem??
ben daha bebek arabası almadım yazgı ya eşimin ablası 200tl göndermişti alın diye maalesefki taşınma masraflarına harcadık ama taksitle alıcaz galiba ..mama sandalyesini ne kadar kullanabileceksin cano kullanışlı olurmu??

nehirrrrrrrrrrrrr nerelerdesin didimmmmmm

Sağol Canım ama bir yandan düşününce tedavisiz falan bu şekilde alışmıştır diyorum vücut ayakta kalmaya.Galiba ben birazda bu doktorlardan pek bir bunaldım gidesim yok.Dediğin gibi sırf kızım için kan kontrollerime gideceğim doktora.Hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için...

Alp Paşam neler yapıyor bakiiim?

Ya diyorumki aslında senin annenlerde gelse 1-2 gün kalsa sizde gidermi kaynanangil rahatsız olupta acep?

Annemlerle aynı apartmandayız.
Annem her sabah 7'de oğluma bakmak için bize geliyor, kadına ben sana güvenmiyorum diyorum açık açık, umrunda değil :)

Çok geçmiş olsun canım...
Ne tesadüt, benim de tiroid hormonlarım çok fazla çalışıyor, birkaç gün önce öğrendim.
Acayip terliyorum, kalbim çok hızlı atıyor, sütüm azaldı, ellerim titriyor biraz.
Doktor tahlilleri görünce, risk grubundasın, değerler çok yüksek deyip hemen ilaca başladı, ilacı içerken emzirmeye devam edebilirsin dedi.

Pek inatçı çıktık biz seninle Yazgım, ben de vermiyorum. Bir defa şeftali püresi denedim sadece, sevmedi. 5 aylık olana kadar sadece anne sütüne devam kararı aldım ben, bir aksilik olmazsa... Sütüm kesilse bile (Allah korusun) evdeki stoklar yeter sanırım...

Benim dikişlerimde 1 ayda gerginlik vardı sonra geçmişti.. Şimdi tekrar başlaması normalmi? Kırkım çıkana kadar azar azar hep kanamam oldu..sonra olmadı.. Bu gün yapacağım.. eşime kalsa aradan çkar İkiz istiyordun ikiz gibi büyür diyor.. Ben 3 yaşındayken düşünüyordum.. Bakalım.. Haber veririm tabi..

döndüm cnm çok şükür sizlere nasulsun

Çüşşş Ne bu yaaaa? ne yüzsüzlük böyle?Acaba bunlar inatmı yapıyorlar?Bak işte sen ananlarla dip dibe oturuyon bende bebe bahanesine gelip postu sererim böyle oh olsun sana der gibi.Kız sen bunlara azcık suratta mı yapmıyon?Gerçi ondanda anlamazlar.Napsakki bunları kaldırıp balkondanmı atsak?

Bosnacım senin tsh düzeyi kaç çıktı hatırlıyormusun?Benim 0,02 çıktı.Sanada çok çok geçmiş olsun.Şu an devam ediyormu rahatsızlığın.Daha önce varmıydı peki?

Hayırlısı olsun canım ya, inşallah yoktur öyle bişey, şimdilik...
Bazen benim dikişlerimde de gerginlik oluyor, hatta sızlıyor bile ama çok hafif...

Aynen öyle canım, inat yapıyor.
Bebeğe annemler yakın ya, bunlar daha yakın olma derdindeler, paylaşamıyor kadın minicik bebeği kimselerle... Benimle bile zor paylaşıyor inan ki, işten dönünce kucağından almaya çalışıyorum oğlumu, gönülsüz veriyor valla :)
Surat yapmaz olur muyum, yanlarında bile oturmuyorum, konuşmuyorum ama kadın sallamıyor ki beni...

ben regl olunca baya bi eridim sempatiksalakcinni

ya ....?ben de eriemiyim ki accık daha regl olunca....kaydirigubbakcemile2

yoktur bişeyciği inşallah.asya da öyle çivi gibi.hep dimdik durayım istiyo...kaydirigubbakcemile3

ben daha regl olmadım ya acaba sezeryan ve normal durumda regl olma süresi farkediyor mu
ben de olmadım daha.....akannehir

ateşi yoksa telaş etme.hafif bir kırgınlık ta olabilir.....

yaw ben şu tickerdan yapamdım sürekli 7 aylık çıkıyor yardıme din biriniz zeynepin doğum tarihi 22 şubat 2010

Bosnacım senin tsh düzeyi kaç çıktı hatırlıyormusun?Benim 0,02 çıktı.Sanada çok çok geçmiş olsun.Şu an devam ediyormu rahatsızlığın.Daha önce varmıydı peki?

Sağol canımcım...
Benim doğumdan önce yoktu, iki hafta önceki kan tahlilllerinde tesadüfen çıktı.
Benim TSH çok düşük, 0,005'in altında çıktı, laboratuar not düşmüş ölçülemiyor diye...
Devam ediyor canım ya, terlemem ve ateş basması korkunç, titreme ve çarpıntı hafif. Bir de sinir var, ama o tiroidden mi, Haster'in dediği gibi kaynanaidden mi bilmiyoruz :)

Tamam canım koyarım bu arada o güzel hatun catherine zeta jones.

canım sağlık olsun şimdi alırsın sende.mama sandalyesini nekadar kullanırım bilmiyorum aslında çok gerekli mi onuda bilmiyorum şimdi kullananların yorumlarını falan araştırıyorum işte.çok fazla para harcayacak konumda değilim bende aslında.
alp paşa herzamanki gibi kıpırdak ve kuduruk:asigim:
dün gecede çok uyandı neden bilmem.

aynen çok inat ettik biz nedense senle.bende ağustos ta başlarım dedim yani 5 aylık olunca.bazende hata mı yapıyorum acaba diye düşünüyorum aslında hep kafamın biryerinde aç mı doyuyor mu soruları dönüp duruyor.bende denedim şeftaliyi cam rendede rendeleyip verdim her kaşıkta surat ekşitti ama sonraki kaşığada itiraz etmedi.

Son düzenleme:

Canım doktor benim düzeyi görür görmez sıcağa tahammülsüzlük aşırı terleme heyecanlılık sinir olur dedi.Ben kendimi bildim bileli böyleyim zaten.Yıllardır tiroitlerime bakar doktorlar beni görünce.Konuşurkenki ifadelerimdenmi bilmiyorum hemen bana 'tiroitlerine baktırdınmı sizde guatr varmı' diye sorar doktorlar.Kaç kez ölçtürdüm ben bile hatırlamıyorum bu ilacı ise 2. kez verdiler.Yani sinirlenmen ellerinin titremesi hatta dahada ilerlerse kafanın titremesi bile normal olacak bu hastalık nedeniyle.Çünkü ben sinirden bir ara kafamı tutamaz hale gelmiştim.Çenem falan titriyordu.Ailece sinir var bizde zaten genetik bir durum sanırım.Niye kilo almıyorsun diyenlere durumumu bilmediğim için hep 'sinir yiyor benim yediklerimi' derdim.Hakikaten bilmeden doğruyu söylüyormuşum.Sen tedaviye devam et canım.Belliki senin değerlerde benimkine yakın sinirli olmanda terlemende her şey bu hastalıktan.Genetik bir durum yok nasılsa atlatırsın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…