2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aynen ebrucum benimkide öyle kafası bi tarafa poposu bi tarafa kayıyo kaydirigubbakcemile3 koltuğa otortuyom alışsın diye biraz oturuyo sonra bi bağırıyo çok asabi benim ki
geçen evi talırken annem namaz kılıyodu çüçük sincabımada yer yapmıştım anneannesinin yanında uzanmıştı bende tocişkoyla diğer odayı düzeltiyoduk anneme laf atıyo eee kadın namaz kılıyo cvp veremiyo bi bağırtı koptu ödüm koptu koştuk içeri eşimle sincapp sinirlenmiş anneme bağırıyo kadın namazı şaşırdı koptu gülmekten çok fenalar dünde babasına yaptı bağırdı

Kızdırmayın sizde sincabınızı canım aaaaaa dinleyin çocuğu. :KK1:

bu ara emzirmekte çok zorlanıyorum kendini geri çekiyo çevresiyle ilgileniyo hele yanımızda biri varsa hiç emmiyo bırakcakmı napcak anlamadım anca uykudan yeni uyandığı zaman ne kadar emerse o başka yok

Canım inş. bırakmaz benim kızda bazen yapıyor bunu.Hatta zorladığımda sinirlenip ıııııııhh diye çekiyor kendini.

benim fazla bi kilom kalmadı eşim geçen gün sen de bişi kalmadı gitti hepsi dedi,birazcık ayva göbeğim kjaldı minnacıkaklinialirimsmile

O da gider canım zamanla.Zaten nasıl gidiyor anlamıyorsun bile.Ben çok hızlı verdim süresini söylemeyeceğim ama sağlık problemlerimde buna katkıda bulundu biraz.Çok uğraşırım sanıyordum şükürler olsun beklediğimden çok daha hızlı gitti.İnşAllah herkes en kısa sürece eski kilolarına döner......

selam kızlar , rahatsız olan yavruşlara geçmiş olsun... Bizimkide keyifsiz sıcaktan sanırım.. Mız mızz..Dün 4. ayımız bitti.. Ben ek gıdaya başlamadım doktorumuz kilosu iyi daha var dedi.. Ben yinede şeftali kayısı armut gibi meyveleri ağzına sürüyorum. Sevdi sanırım. Odamızıda ayırdık.. Kapılar yan yana.. C.tesi kontrolümüz var.. Bu arada kendi doktorumdanda randevu aldım. 4 ayında gel demişti.. regl olmadım karnımın altında bir baskı hissediyorum.. Dikişlerde gergin gergin.. Sabah midemde bulandı..Bir haftadır böyle.. Eşimde dalga geçiyor akşam Tibete kardeşmi geliyor diye... Korkuyorum...Bugün test alacağım..Dua edin kızlar ne yaparım ben.

selam kızlar , rahatsız olan yavruşlara geçmiş olsun... Bizimkide keyifsiz sıcaktan sanırım.. Mız mızz..Dün 4. ayımız bitti.. Ben ek gıdaya başlamadım doktorumuz kilosu iyi daha var dedi.. Ben yinede şeftali kayısı armut gibi meyveleri ağzına sürüyorum. Sevdi sanırım. Odamızıda ayırdık.. Kapılar yan yana.. C.tesi kontrolümüz var.. Bu arada kendi doktorumdanda randevu aldım. 4 ayında gel demişti.. regl olmadım karnımın altında bir baskı hissediyorum.. Dikişlerde gergin gergin.. Sabah midemde bulandı..Bir haftadır böyle.. Eşimde dalga geçiyor akşam Tibete kardeşmi geliyor diye... Korkuyorum...Bugün test alacağım..Dua edin kızlar ne yaparım ben.

Canım o gerginlik benim dikişlerde de var.Ama mide bulantısı falan diyorsun.Doğumdan sonra hiç regl olmadın değilmi?Bir test yap istersen emin ol iyice.Bizede haber ver ay merak ederiz.
Bu arada senin kocada ikinciyi istiyor anlaşılan......

O da gider canım zamanla.Zaten nasıl gidiyor anlamıyorsun bile.Ben çok hızlı verdim süresini söylemeyeceğim ama sağlık problemlerimde buna katkıda bulundu biraz.Çok uğraşırım sanıyordum şükürler olsun beklediğimden çok daha hızlı gitti.İnşAllah herkes en kısa sürece eski kilolarına döner......

nolduki sana tatlım

ayy kızlar dikkat edin be hamile kalmayın yie bebişlerimizi büyütelim en az 6 sene sonra gerçi ben onuda düşünmüyorum ama kocişim kız diye tutturdu kafayı yicek

nolduki sana tatlım

Canım lohusayken çok fena hasta oldum iyi bakamadım sanırım kendime.Boğazlarım falan şişti doktor görünce çaktı 10 tane penisilin iğneyi.Acıyın bana dediysemde bebişinle seni üzmek istemem ama boğazın kötü dedi verdi iğneleri.sabah akşam popoya iğneleri yerken bırak iğne acısını ilacı verince duvarları tekmeliyordum.Sonra bünyem kaldırmadı ilacı popom mosmor oldu oturamadım emzirmek için yatakta dönemedim.Bacaklarıma geçtiler vurmak için bu seferde yürüyemedim resmen ağlıyordum gözleirm doluyoru ayağa kalkarken.Ateşler içinde yanmaya devam edemezdim iğnede böyle yaptı.Sonrada doğum doktoruma kontrole gittim idrarda protein var dedi o ona öbürü şuna derken en son tiroitlerimin hızlı çalıştığına karar verdiler.Bak nerdeyse 5 ay olacak hala şakır şakır terliyorum.Nabız çok hızlı atıyor benim.Hamişkende çok çektim bu nabızdan.Zaten 10 yıl öncede vardı bu durum.Tiroitleri normale çekmek için ilaç tedavisine başladık ama o ilaçta beni daha fena yapıyor.Tedavi olmazsan kalbe vurur diyor.Bıraktım kendi haline.Emziriyorum 10 yıldır bir şey olmadıysa şimdide olmaz herhalde.......

ayy kızlar dikkat edin be hamile kalmayın yie bebişlerimizi büyütelim en az 6 sene sonra gerçi ben onuda düşünmüyorum ama kocişim kız diye tutturdu kafayı yicek

Bizde nasipse o günlere sağ salim çıkarsak kızım 3 yaşına gelince falan belki kardeş düşünebiliriz.Ama şimdi çok küçükler olmayanlara nasip etsin Rabbim.....

selam kızlar hepinize opuyorumnanaktan
ohhh oohh sabahtan beri tarifler havada uçuşmuş yarasın bebişlere.ben daha vermiyorum bişey.ama kendim yerken tutuyorum bayağı yalıyor emiyor meyveleri.karpuz,şeftali,erik ne yiyorsam işte.

şimdide yürüteç mama sandalyesi falan bakıyorum netten önümüzdeki ay almayı düşünüyorum bakalım.

X