- 20 Mart 2009
- 5.905
- 38
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #68.481
canım aksine seftali ishal yapar benim oglum fitille 5 günde yapıyodu seftali basladım düzeldi
ben regl olunca baya bi eridim sempatiksalakcinni
aynen ebrucum benimkide öyle kafası bi tarafa poposu bi tarafa kayıyo kaydirigubbakcemile3 koltuğa otortuyom alışsın diye biraz oturuyo sonra bi bağırıyo çok asabi benim ki
geçen evi talırken annem namaz kılıyodu çüçük sincabımada yer yapmıştım anneannesinin yanında uzanmıştı bende tocişkoyla diğer odayı düzeltiyoduk anneme laf atıyo eee kadın namaz kılıyo cvp veremiyo bi bağırtı koptu ödüm koptu koştuk içeri eşimle sincapp sinirlenmiş anneme bağırıyo kadın namazı şaşırdı koptu gülmekten çok fenalar dünde babasına yaptı bağırdı
bu ara emzirmekte çok zorlanıyorum kendini geri çekiyo çevresiyle ilgileniyo hele yanımızda biri varsa hiç emmiyo bırakcakmı napcak anlamadım anca uykudan yeni uyandığı zaman ne kadar emerse o başka yok
Kızdırmayın sizde sincabınızı canım aaaaaa dinleyin çocuğu.
Emzirdiğimiz sürece regl olmazmışız öyle diyorlar.....
yok yok ben oldum ay doğumdan sonra 2. oluşum olmak daha ii göbüş gidiyo kızlar söyliyim yani regl olunca biraz erirsiniz
Hepsiburada.com : Pompon İsme Özel Küçük Çerçeve | Anne / Bebek / Çocuk kızlar bunu tocişkom için sipariş vericem iş yerinde masasına bırakcak oğlumun resmini bırakcam içine resim boyutu 10*15 nasıl iyimi
benim fazla bi kilom kalmadı eşim geçen gün sen de bişi kalmadı gitti hepsi dedi,birazcık ayva göbeğim kjaldı minnacıkaklinialirimsmile
ayy sorma bidaha kızdırmak mı tövbe bende sezeryan oldum ama yinede regl oldum değişiyo kişiden kişiye ayy 2. hamilelik mi düşünmek dahii istemiyorum
Doğumdan sonra ne zaman oldun regl canım?
selam kızlar , rahatsız olan yavruşlara geçmiş olsun... Bizimkide keyifsiz sıcaktan sanırım.. Mız mızz..Dün 4. ayımız bitti.. Ben ek gıdaya başlamadım doktorumuz kilosu iyi daha var dedi.. Ben yinede şeftali kayısı armut gibi meyveleri ağzına sürüyorum. Sevdi sanırım. Odamızıda ayırdık.. Kapılar yan yana.. C.tesi kontrolümüz var.. Bu arada kendi doktorumdanda randevu aldım. 4 ayında gel demişti.. regl olmadım karnımın altında bir baskı hissediyorum.. Dikişlerde gergin gergin.. Sabah midemde bulandı..Bir haftadır böyle.. Eşimde dalga geçiyor akşam Tibete kardeşmi geliyor diye... Korkuyorum...Bugün test alacağım..Dua edin kızlar ne yaparım ben.
O da gider canım zamanla.Zaten nasıl gidiyor anlamıyorsun bile.Ben çok hızlı verdim süresini söylemeyeceğim ama sağlık problemlerimde buna katkıda bulundu biraz.Çok uğraşırım sanıyordum şükürler olsun beklediğimden çok daha hızlı gitti.İnşAllah herkes en kısa sürece eski kilolarına döner......
4 ay sonra canım bende hemen olmadım
kaydirigubbakcemile5Doktorumda en az 4 ay olmayabilir demişti ama biz 4 ayıda geçtik çok kafamada takmıyorum aslında.Neyse olmazsa olmasın keyfi bilir
nolduki sana tatlım
ayy kızlar dikkat edin be hamile kalmayın yie bebişlerimizi büyütelim en az 6 sene sonra gerçi ben onuda düşünmüyorum ama kocişim kız diye tutturdu kafayı yicek