- 21 Temmuz 2009
- 1.438
- 0
- 40
-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #68.461
bu ara emzirmekte çok zorlanıyorum kendini geri çekiyo çevresiyle ilgileniyo hele yanımızda biri varsa hiç emmiyo bırakcakmı napcak anlamadım anca uykudan yeni uyandığı zaman ne kadar emerse o başka yok
aşkım öyle bi çerceveyi heryerde bulabilirsinki niye burdan sipariş edeyyonn daha güzel bişe olabilir en azıbndan farklı bişey olabilirHepsiburada.com : Pompon İsme Özel Küçük Çerçeve | Anne / Bebek / Çocuk kızlar bunu tocişkom için sipariş vericem iş yerinde masasına bırakcak oğlumun resmini bırakcam içine resim boyutu 10*15 nasıl iyimi
aşkım öyle bi çerceveyi heryerde bulabilirsinki niye burdan sipariş edeyyonn daha güzel bişe olabilir en azıbndan farklı bişey olabilir
demek istedigim bi sürü hediyelik eşya cerceveci var internetten niye?senin önereceğin bi yer var mı canım ben pek netten sipariş falan vermedim kör cahilimdesempatiksalakcinni
demek istedigim bi sürü hediyelik eşya cerceveci var internetten niye?
şiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii alo okumadayım........
Ebrucum bayıldım menüye, hemen kopyalıyorum, zamanı gelince ben de vericem Doruk'a...
Ellerine sağlık, yarasın Emirhan paşaya...
Çok geçmiş olsun Ceren'ime...
Uzan dinlen bari canım ya, o bile iyi geliyor...
Aynen öyle, hiç olmazsa 2 saat eksik görüyorum yüzlerini.
Canım, eşime bedava tatil var desen, onlar bizdeyken, hayatta bırakıp gitmez.
Haftasonları kahvaltıya gidelim diyorum, annesini babasını da götürüyoruz.
Ölümüne beraberiz yani...
Belki görümcem gelince onlar gideceklermiş bir haftalığına...
Eşim aradı şimdi, gayet iyi niyetle, hatır sormak için.
O kadar sinirliyim ki, hiç istemediğim halde, tersleyip kapattım telefonu suratına mafoldumben
günaydın
kızlar sağığınızda birgünde toplam kaç ml süt geliyor. şimdi de buna takıldım.
bu kız beni delirtecek iştahsızlığından ya bakalım ne zaman....
günaydın kızlar sabah kızçeme şeftali suyunu rendeleyip verdim kaşıkla,şimdide kabak pirin,havuç patatesten oluşan çorbasını yapıyorum,şeftaliyi iyi yedi şükür
ben daha regl olmadım ya acaba sezeryan ve normal durumda regl olma süresi farkediyor mu
Emzirdiğimiz sürece regl olmazmışız öyle diyorlar.....
hiç sewmem:umursamaz::kedi:
deniz akkayaya bir kalorilere 2 e hani günde kaç kalaori alıyorum ki 600ü emzirmekle gidiyosa buı kilolar niye gitmiyoooooo
ekle canım bişey olmaz artık 5ayı doldurdular
şuan babası kızıma yarım muz, yarım şeftali, kayısı, kara erik, yarım armut püresi we içine 30ml anne sütü.. karışımını yediriyor.. haa bi kaşıkta pekmez kattım c vitaminiyle daha güzel emilimi oluyormuş..
en güzeli bu burcucum akşam gel ewe hiç muhattap olma al kuzuyu çık dışarı hawalarda güzel.. dr her akşam çıkar 1 saat dedi daha rahat uyurmuş de.. onlarda otursun ailecek tünedikleri ewe..
yok yok ben oldum ay doğumdan sonra 2. oluşum olmak daha ii göbüş gidiyo kızlar söyliyim yani regl olunca biraz erirsiniz
Canım şeftaliyi fazla verme kabız yapar diye biliyorum.....
walla ben 4 aydır reglide oluyorum ama iç bişi werdiğim yokkkk