2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu ara emzirmekte çok zorlanıyorum kendini geri çekiyo çevresiyle ilgileniyo hele yanımızda biri varsa hiç emmiyo bırakcakmı napcak anlamadım anca uykudan yeni uyandığı zaman ne kadar emerse o başka yok

geçenlerde çoğumuzda vardı bu sorun. gerçi benimki hala devam ediyor. ben de gündüz sağıp veriyorum.gece uyluda emiyor.

şunuda ekliyeyim canım kredi kartı kullanmıyoruz biz tocişkomun evlenmeden önceki vukatlarından dolayı düğünümde gelen bütün takıları bozdurup anca kapattımda kredi kartını

Ya diyorumki aslında senin annenlerde gelse 1-2 gün kalsa sizde gidermi kaynanangil rahatsız olupta acep?

ayyy ayyy tickerimizda 5 aylık yazmaya başladı ayyy yerim çok şükür kazasız belasız atlattık 5 ayı inşallah hep böyle devam eder

günaydın
kızlar sağığınızda birgünde toplam kaç ml süt geliyor. şimdi de buna takıldım.
bu kız beni delirtecek iştahsızlığından ya bakalım ne zaman....

Canım ilk zamanlar çok geliyordu şimdi daha az geliyor.Bir günde ne kadar geliyor bilmiyorum ama geçen ay sınav nedeniyle 1 saat manual pompayla dinlene dinlene sağınca ancak 50 ml yapabildim o da zar zor kan ter içinde kaldım resmen savaştan çıkmış gibiydim.Zaten bizim kıza yetmemiş onu bitirmiş ben sınavdan çıkmışım şükürler olsun yetiştim.....

Oh oh afiyet olsun helincerene ....
Her sabah olmak koşuluyla sabah ve akşamları birer saat hatta daha fazla dışarda kalıyoruz yürüyüş yapıyoruz.Gerçekten uykuya faydası oluyor döndüğümüzde çok yoruluyor.....

walla ben 4 aydır reglide oluyorum ama iç bişi werdiğim yokkkk

Oy maaşallah bak sen benden daha iyi korunursun öyleyse.En azından reglinden takip edersin bir şeyleri.Allah korusun ben tekrar hamiş kalsam haberim bile olmaz.Regl olamadığım için.Galiba sezeryan olduğumuz içinmi böyle oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…