2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Taze fasulye denemedim ama havuç patates ve kabağı bende ezerek vermiştim.Bugün kayısıda ezdim biraz çok az verdim.Fasulyeyi nasıl vereceksin peki?

Taze fasulye denemedim ama havuç patates ve kabağı bende ezerek vermiştim.Bugün kayısıda ezdim biraz çok az verdim.Fasulyeyi nasıl vereceksin peki?

tatlım havuç,patates,pirinçten oluşan çorbanın içine bi parça kabak ve bir adet taze fasulye eklicem pişip biraz soğuudktan sonra belendırdan geçirip püre şeklinde vericem kayınvalidem yap bişi olmaz dedi
mesela bir hafta boyunca değişik şekillerde denicem jhafta bir dal maydanoz atıcam,aslın pek korkmuyorum iyi düşün iyi olsujn mantığı ile ilerliyorum hep Zeynep konusunda ama tabi kör cahil olarak değil bilinçli olarak ama püre yemeyi öğrendi bi sorun yok çok şükür
yarın sabah şefteli suyu ve bu çorbayı vericem öğlen
akşamları kaşık mamasını her zaman vermicem sütüm yeterli çok şükür ama tahıllara geçene kadar tahıllı kaşık mamasından haftada iki üç kere verim diyorum tahıl alsın diye

bir sürü şeyler olmueşleri ile sorunu olanlar kayınvalideler ile çok üzülüyorum bu sorunlara bizim de ufak tefek sorunlar vara bazen bu ömür böyle geçer mi dememk imkansıuz oluyor
gülayın durumu ne olmuş eşi gitmjiş mi evden gerçekkten

Artık büyüyorlar işimiz zor valla oyun istiyorlar haklı olarak.Bizde yoruluyoruz haliyle.Bebişinin sakin olduğu bir gün yaparsın işleri boşver misafirin falan gelmeyecekse kalsın şimdilik.

ya öle de hiç vakit bırakmıyor deliricem ...
sen de başlamışın ek gıdaya ben mi kaldım acep başlamayan??

offf aşağıya inip geldim alp in deli saatleri başlıyorrrrrrrrrrrrrsempatiksalakcinni
ben kaçıyorum öptüm hepinizi iyigeceler canlar.

taze fasülye için biraz daha bekle bence.kabak katabilisin güzel olur sanki.bir de evde yapman daha iyi.nasıl sebzeler meyveler kullandıklarını bilmiyoruz çünkü.

taze fasülye için biraz daha bekle bence.kabak katabilisin güzel olur sanki.bir de evde yapman daha iyi.nasıl sebzeler meyveler kullandıklarını bilmiyoruz çünkü.

kabak eklim o zaman
bu arada çorba piştikten sonra süzgeçten geçirip içine bir tatlı kaşığı irmik koyup tekrar pişirebilirmişsin ki irmik çok faydalıymış ben mamalarda<ir mik olanı tercih ediyorum

Ben meyve suyuna henüz geçmedim evdeki meyvelerin suyunu sıkıp yarın bir vereyim öyleyse.Birde benim kız mamayı almadı acaba pirinç unuyla muhallebi kıvamında vereyimmi.Çünkü pirinçunlu muhallebiden yemişti ülkerin.

ya öle de hiç vakit bırakmıyor deliricem ...
sen de başlamışın ek gıdaya ben mi kaldım acep başlamayan??

Canım çok sık olmamak koşuluyla yediriyorum yeni yeni bir şeyler.Anne sütünü daha sık veriyorum.Gece hep anne sütü veriyorum gündüz püre muhallebi falan veriyorum ama her zaman değil.Çünkü 2-3 gün üst üste bunu yapınca memeye yaklaşmak istemedi.Bende 1-2 gün vermedim hiç ek gıda.Haliyle yapıştı memeye.Şimdi artık çok az veriyorum ek gıdayı.Gerçi kilomuzda az ama napayım mümkün olduğunca anne sütü vermek istiyorum....

olabilir aslında ama bu konuda daha net fikir al ben çok iyi bilmiyorum yanlış bişi söylemim tatlım

evet irmik katabilirsin ben de duydum onu.corbaları süzüyormusun yoksa eziyormusun??süzüyorsan blendrdan gecir yada ez de ver posasını da almaları gerekiyor ya..
ya dr mu söyledi sana ek gıdaya başlayın diye bizim dr 6 aya dek bişey verdirtmiyor .
bir de sana bi dr söölemiştim ya antalyada ahmet bey o ayrıldı hastaneden:)biz de drumuzu deiştirdik o yüzden.umarım geldiinde ihtiyac duymamışındır.ayrılınca ben de sallamışım gibi oldum :)

biz ay sonun da 5 aylık olcaz. benim dana oğlum sadece anne sütü alıyor.ama onuda saate bağladı kendisi.gece gündüz hazır sütü:)
ac kaldı sütüm gitti 2 gün gene de hazır mamayı almadı ac bekledi ben de ek gıda vermedim.sonra sütüm geldi de rahat ettik dr da önermedi bize zaten.
bu arada kilonuz normal sınırda canım.sağlıklıysa takılma kilosuna falan.her bebeğin gelişimi farklı izleyecek ne yaparsak yapalım genetiğini bulacak..ac koymuyoz ya veletleridemi ama:ecrin_bebek:

yok blendırdan geçiriyorumj posa ile yesin diye,yok cnm önemli değil öyle düşünme

bu arada benimde drum sütün yeterli kilo alımı çok iyi başlama ek gıdaya dedi ben dinlemedim alışsın şimdiden sonra geç kalmim diye ve zaten sütüm olduğu için tadımlık veriyorum emsin diye vitaminini alsın yeter

tamam şimdi anladm:)sempatiksalakcinni
uykusuzluğuma ver-tatlicadiarzu- kendimi çok s.l.klülülülülülü hissettim şimdi yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…