2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cnm jeryde deliksiz uyumuyor uyanıyor karnı acıkıyor tekrar uyuyor.. gece 12de güzelce besleyip uyutmak gerekiyor del,iksiz uyuması için 12 we 6 arası büyüme hormonu daha fazla salgılanıyormuşş

çünkü senin ki kuduruk alppppp:sm_cool:delikafadulden

cnm jeryde deliksiz uyumuyor uyanıyor karnı acıkıyor tekrar uyuyor.. gece 12de güzelce besleyip uyutmak gerekiyor del,iksiz uyuması için 12 we 6 arası büyüme hormonu daha fazla salgılanıyormuşş

hee valla benimki kuduruk alp unutmuşum:emir_bebek:delikafadulden:1shok:
alp te en erken 12 de yatıyor.gece birkez 4 gibi kalkıyor emiyor tekrar yatıyor.sonra 6-7 gibi uyanıp gene emiyor yine uyuyor.şanslıysam 9-10 da değilsem 8 de tamamen uyanıyor.ama alp in günü gününe uymuyor bir düzeni yok bazende 3-4 kez uyanıyor mesela.

tam randımanlı takip edemioruuum şu an annemdeyim en kısa zamanda sabah 7 akşam 10 rehin alıorum hepinizi heeeaklinialirimsmile

Bunda utanılacak ne var, büyük süpermarketlerden toplu alışveriş yapmıyor musunuz, orada kasada durup tek tek ne aldığınıza bakmıyorlar, oradan alın en azından, arada kaynatırsınız :))

Canım pre. tamda kasiyerlerin dibinde duruyor yanımızda sırada başkalarıda olunca elimizi uzatamıyoruz oraya.Sigaraların altına bu sakızların falan olduğu yere koymuşlar diğer yerlerde olsaydı arada kaynatırdık ama oraya gelince lönk diye elimizi atamıyoruz.Ne sinir bir şey yaaa........

netten alın o zaman...ya bende başka yerden alamam..dediğin gibi mal gibi bakıyorlar....tedbirini al..sonra birde kürtaj olmak var..bildiğim kadarıyla sezeryansın sende demi?şu durumda 2 yi doğuramazsında..yada spiral falan taktır...

Evet canım sezeryan.En az 1-2 yıl dikkat etmem gerek.Netten alacağım başka yolu kalmadı.Ben diretmez üzerine düşmezsem sıkıntı yaşayacağız belli ki....

göreceğiz... ohaoldumsmile

bende kestirdim ama hiç etkilemedi cnm
ne bileyim yaa emziriziyoz diye kesemiyoruz zaten boğazdan...

yoksa ben bekarken yarım kilo alsam bir hafta diyet ederdim
:eek:klava:

Bende kestirdim saçlarımı.Hatta doğumdan sonraki ilk işim o oldu.Çok uzamışlardı.Kızlar emzirdiğiniz sürece diyet yapmayın.Deniz Akkaya 'emzirdikçe her gün fazladan 600 kalori yakıyorum spora gerek kalmıyor' demişti.Ne kadar doğru bilmiyorum ama emzirdikçe kilolar gidiyormuş....

benim bebik niye uyumuyor ozamansempatiksalakcinniakannehir

Benimkide gece en az 2-3 kez uyanıyor.Nasıl uyuyor sizinkiler sabaha kadar maaşallah.Bu arada benim doktor mamaya geç dedi ben mamaları denedim ama benim kız almadı.Püre verdim pirinçunlu mama verdim aldı ama diğerlerini almadı.Püreleride her gün vermiyorum çünkü bir kaç gün böyle verince baktım anne sütünden uzaklaşmaya başladı hemen kestim artık az az vermeyi düşünüyorum 2 günde bir falan.

hoşbuldum megcimm:)
pilim bitmiş durumdayım..sıpacım öldürdü beni gene uyumadı tüm gün cok huysuzz yaa
sen nasılsın ..
evimi b.k götürüyo resmen delircem valla bişey de yapasım yok:)

Artık büyüyorlar işimiz zor valla oyun istiyorlar haklı olarak.Bizde yoruluyoruz haliyle.Bebişinin sakin olduğu bir gün yaparsın işleri boşver misafirin falan gelmeyecekse kalsın şimdilik.

slm kızlar hiç girmeye fırsatım olmuyor inanın zaten nette bi gelip bi gidiyor hiç rtakip edemiyorum
bugün ilk kez kızçeme evde kendim bişiler hazırladım sabah elma armut ve şeftali suyunu cam rendede rendeleyip suyunu içirdim öğlende havuç patates pirinç çorbasını püre halinde yedirdim
yarın çorbasına 1 adet taze fasulye bir adette kabajk katim diyorum ne dersiniz zaten bebelac sebze meyve püresine alışık artık evvde yapıcam herşeyi fikri olan var mı

canııııııııııımmmmmmmmmmmm...iihihihih sewindirik ooooddduuuuuuuummkaydirigubbakcemile2

Ya geceleri ne yediriyorsunuz bebişlere?Ben sadece anne sütü veriyorum.Gündüzde her zaman olmamak koşuluyla daha yeni yeni arada bir püre veriyorum o kadar.Mamayı almadı sevmedi bir türlü.Sadece pirinçunlu olanlar hoşuna gitti.

X