2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok sağolun kızlar umarım tez vakiştte iyikeşir bütün kuzular rabbim kimseyi evlatlarıyla sınamasın ben hep allahım evlatlarıma vericen hastalığı bana ver diye dua ederim çok zor zaten bu havalar hep hasta ediyo yavrularımızı..

zeliş çok geçmiş olsun ömüre...inşallah iyileşir bir an öne...iyi dileklerin için çok sağol..amin inşallah herşey yoluna girer...

seyyal :))))))

nilüfer kesinlikle öyle sanıyorlar...

azem çanım kusura bakma şimdi gördüm tebrik ederim demek 2 diş çıktı..

zambak anım geçmiş olsun...bu aylardada pamukçuk oluyormuymuş..ben sadee yeni doğanda olur sanıyordum..dikkat etmek lazım...

bu arada kızlar ben alıntı yapamıyorum ya....

Son düzenleme:

En güzelini yapmışsın...
Aklı başına gelir inşallah.
Mama sandalyenizi de güle güle kullanın :)

İnsafsız adam :)

Ayfer sağol canım...

Az kalmış işe başlamana, tadını çıkar son günlerin... Hilal'e kim bakacaktı?

banu eşimin arkadaının eşi cagırıyorlardı bizi antyaya , ondan sebeb... aynen öyle nerde beleş oraya yerleş ....

Benimki de pek sever, ben nefret ederim.

Ne güzel şeyler yazmışsın... Allah hepimizin evladını bağışlasın, iyi günlerini göstersin...

Kesinlikle katılıyorum.

klava:küsüsm size kızımın dişlerini kutlamadınız hıh

Aaa, hayırlı olsun :)

Canım alışacaksın yavaş yavaş...
Şükret bak, istediğin zaman görebiliyorsun kızını. Benim oğlum benden 1 saat uzakta, her gün 10 saat ayrıyız
Bence çok güzel beslenmesi, yarasın :)

off canım sıkıldı oğluşumu doktora götürdüm pamukçuk olmuş ağzı sinir oldum ateşi var biraz huysuzz

Geçmiş olsun...

Ömür'e de geçmiş olsun Zelişcim, nazat değdi yine kuzulara :)

klava:küsüsm size kızımın dişlerini kutlamadınız hıh

hayırlı vede uğurlu olsun canımsımmm diş buğdayını yapta yemeye gelelim :)): )

eşim diyorki benim adıma akrar vererek neden kendişni mutsuz hissediyorsun ki neden garanti mantığı düşüneyim amaç mutlu olmaksa ırak senle olsun gül eğlen ben,ide eğlendir... haklı galiba ?

merhaba kızlar
nasılsınız çok takip edemiyorum ya offffffffffffffffff

bende yeni başladı m canım gel gel sk sık burda konular çok kabarmış mevlam herkesin yardımcısı olsun

ben daha regli bile olmadım aman korunmuyorum da eşim sözde haberleri duydukça insan strese giriyor maddi manevi hazırda değilim 2.nci bebeğe

valla ben kırkık çıktı regl oldum çok ilginç yaa :):)) yani 52 gün sürdü kanamam doktor baktı normal demişti :)):)) dikkat etmesem bende anında hamile kalırım :):)) ki dha çok erken meleğim hiç hazır değil bence bir kardeşe ve tabi ben de hala kilolarımdan kurtulmuş değilim :)):)

kızlar saolunn yerleştimm ewim cok iyi daha geniş ve serin..inşallah ugurlu gelir burası banaa..napıonuz yaw ne var ne yookk gecmişe bakamadım umarım herkes iyidirr pc açık bende ufak tefek işler kaldı onları halletmeye calışıorum ayy ben ne hadannnn össslemişim sizi bacılarrrr:asigim:

sağol çanım..inşallah düzelir..bakalım sonuç ne olaçak?küs değilim ama o konuşmadıkça konuşmuyorum..muhabbet falan açmıyorum..bişeylerle ilgileniyorum ç.meşgulmuşum gibi davranıyorum

Ebrucum güle güle oturun, Allah gönlünüze göre versin bundan sonra da...

amin herkesin meleği sıhhatli sağlıklı geçirsin tüm dönemleri....diş hediğimizi istanbulda yapacaz anneanesi yapacak hepinizi beklerim:)
bende her gece dua ediyorum allahıma hepimziizn yavrularınızı bize bağışlasn

canım benim çok tşk ederim hedik yemeye bekliyorum

çok tşk ederim darısı sağlıklı sıkıntısız başınıza

bşide oğlum bu ay 300 gr almış yani 6.430 olmuş doktor fena değil dedi muhallebi yap ver dedi mamayla tabi ben sadece anne sütü veriyorum 1 ay öncede ufak ufak ek bişiler vermeye başladım cii beebe yoğurt ve meyve püresi başka ne yapabilirim annişler tavsiyelerinizi bekliyorum

meyve suyu,meyve püreleri ver....4 ay için olan kaşık ammalarından verebilirsin...sonra sebze çorbası da yapabilirsin...

5. ay, bebekten kan alınarak kansızlık için değerlendirmelerin de yapıldığı bir aydır. Çünkü pek çok bebekte, yanlış beslenme nedeniyle demir eksikliği olabilir. Demir eksikliği varsa, D vitaminin yanında demir takviyesi de yapılır. 5 aylık bebeğiniz, tanımadığı kişilerin kucağına gitmeme gibi yadırgama davranışları içine girebilir.

ben o salak dr diyom niye veriyon bu kan damlasını önce bi bak çocugun değerlerine okumuş dr olmuş ama bir b... haberi yok şerefsizin

GEçen gün haktanın aşısı vardı,banada kan damlasını verdiler,.hemde değer falan ölçülmeden,.hemşire 1 yaşına kadar kullanılacık dedi:1shok: :1shok: :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…