Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin inş.senin dediğin de doğruda bebek mağazalarından geçerken kendimi tutamıyorum rabbim esirgesin sağlıcakla doğruruz inş bebişlerimizi
kötü düşünmeyin kızlar iyi düşünün iyi olsun.içinizden ne geliyorsa doyasıya yapın bence içinizde kalmasın kısıtlamayın kendiniz...allah korosun ama 3 ay geçince garantimi sanki hayırrrrrrrr((((((
burdan k.k dan bir arkladaşımız bebişine kavuşmasına 15 gün kala bebeğini kaybetti karnında öldü yüksek şekerden(((((((((allah korusun kızlar söylemek istemiyorum ama hiçbirşeyin garantisi yok aklınıza kötü şey getirmemeye çalışın bu evhamla 9 ayımız geçmez inanın.bence doyasıya güzel şeyleri paylaşalımopuyorumnanaktan
allah korusunn yaaaa.. ne zor birşeeyyyy....
ben kötü düşünmüyorum zaten.. olumlu düşünüyorum hep..sadece daha çok erken olduğunu düşünüyorum.. acele etmeye hiç gerek yok.. daha çookkk zaman var.. hele bir hayırlısıyla gerçekten bebiş sıfatına girsin de.. daha 1cm bile değil minicik bedeni :1closedeyes:
ben beenn bbeennn =)
endişe ediyordum birşey mi var diye dr a sordum.. sen şanslısın herkes aynı belirtiyi yaşamaz dedi... yoğun yaşamakda, yaşamamak da bir şeye işaret demek değildir dedi.. rahat ol canım... herkesin hissettiği farklı.. bazen hamile olduğumu unutuyorum hiç birşey hissetmiyorum =)
kurt gibiler daha))hehehehe:roflol:
benimkinin elleri kolları çıkmıştır büyük ihtimal 10. haftaya girdim..1 de gideceğim doktora acaba nasıl bişi oldu..
:ecrin_bebek:
canım ya hamileliğimiz aynı benimde 6+3 inşallah öyledir.benim göğüsler indi sol kasığımda batmalar oluyordu onlarda kayboldu o yüzden endişelendim birşeymi oldu acaba diye.inşallah öyledirde rahat hamilelik geçiririz.ayyyy bel ağrılarım ve akıntımda bitti offf offff kontrole kadar deliricem heralde
canım ya hamileliğimiz aynı benimde 6+3 inşallah öyledir.benim göğüsler indi sol kasığımda batmalar oluyordu onlarda kayboldu o yüzden endişelendim birşeymi oldu acaba diye.inşallah öyledirde rahat hamilelik geçiririz.ayyyy bel ağrılarım ve akıntımda bitti offf offff kontrole kadar deliricem heralde
aysm seninki kaç cm miş
arkadaşlar o ticker çizgisini nasıl yaptınız bende ayarlasam
maşallaahhh ona.. ticker çizelgesinde 9 hafta görünüyo?
istersen ben yapayım sevecenkaydirigubbakcemile3
toppiğimizin takvimcisi oldumdakaydirigubbakcemile3
muhtemel doğum tarihin neydi
sanırım benimde 6+1 deyken 1.5cm di..ama benimkine uzun demişti