2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun canım ben de geçen sene 8 sene aradan sonra hamile olduğumu öğrendim ve iki gün sonrasında düşük yaptım nasıl yıkıldığımı anlatamam o yüzden bu bebeğimde de kalbi atmayacak diye çok korkuyorum.inşallah sorunsuz bir şekilde alırız bebeklerimizi kucağımıza.ben seni sanki aşılama bölümünden tanıyorum yanılmıyorsam

ÇOK GEÇMİŞOLSUN CANIM.BENDE İLK GEBELİĞİMDE BEBEĞİN KALP SESİNİ DUYAMAMIŞTIK...KESE VARDI BEBEK YOKTU.YA GELİŞMEMİŞ YADA BOŞ GEBELİKTİ KÜRTAJ OLMUŞTUM ÇOK ÜZÜLMÜŞTÜM...6 AY GEÇTİ YİNE HAMİLEYİM
ALLAH ŞİMDİ MELEKLERİMİZİ BİZE BAĞIŞLAR İNŞALLAH:nazar:

çok geçmiş olsun canım ben de geçen sene 8 sene aradan sonra hamile olduğumu öğrendim ve iki gün sonrasında düşük yaptım nasıl yıkıldığımı anlatamam o yüzden bu bebeğimde de kalbi atmayacak diye çok korkuyorum.inşallah sorunsuz bir şekilde alırız bebeklerimizi kucağımıza.ben seni sanki aşılama bölümünden tanıyorum yanılmıyorsam

canım pozitif düşün... rabbim minicik bir kalp yerleştirmiş bedenine.. inşallahh sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip eder...
hiç olumsuz şeyler düşünüp bebeği de etkileme.. geçmiş geçmişte kaldı.. kötü şeyler yaşamışsın ama hepsi bitti..artık hamileliğinin tadını çıkarma zamanı yerimseniben

çayçay hoşgeldin aramıza.senin adına çok sevindim.rabbim yüzünü hep güldürsün kaygılarınıda bi tarafa bırak allhın izniyle inş bebişini kucağna alırsın yeterki dikkat et

kızlar ben bide nefes nefese kalıyorum bazen sidede oluormu....mesela dünakşamda oldu yemekten sonra sofrayı topladım oturdum sanki kilometrelerce koşu yapmışım gibi nefesim yetmiyo derin derin nefes alıyorum eşimde noldu diyor..bende anlamdım acaba nefes problemimmi başladı ki...

aynısı bendede oluyo mopsy.senin hamileliğin nekadarlık

kızlar ben bide nefes nefese kalıyorum bazen sidede oluormu....mesela dünakşamda oldu yemekten sonra sofrayı topladım oturdum sanki kilometrelerce koşu yapmışım gibi nefesim yetmiyo derin derin nefes alıyorum eşimde noldu diyor..bende anlamdım acaba nefes problemimmi başladı ki...

bemdede oluyor mopsy, 3 4 kere alıyorum sonra 5.kere alınca rahatlıyorum.benneyaptımki:

banada dedi 2 li test istedi ama yaptırsam mı yaptırmasam mı karar veremedim.allh korusun kötü bişey çıksada ben yavrumu aldırmıcam ki zaten.sen napıcaksın

ben geçen cumartesi dr. daydım yarın tekrar gididem ilaç yazdırmak için ama muaynede olmak istiyorum, inşallah dr bişey demez :))

banada dedi 2 li test istedi ama yaptırsam mı yaptırmasam mı karar veremedim.allh korusun kötü bişey çıksada ben yavrumu aldırmıcam ki zaten.sen napıcaksın

Allah korusun bende aldırmam. bende kan idrar thlili istedi.2 li test demi isteniyor benneyaptımki

ben geçen cumartesi dr. daydım yarın tekrar gididem ilaç yazdırmak için ama muaynede olmak istiyorum, inşallah dr bişey demez :))

ben bebek olduğunu öğrendiğimden beri her hafta ultrasonda görüyoruz yavrumu :) . bi ilaç yazdırmaya bi rapor almaya vs vs :)

tabi 10 haftaya girince 2li test istiyo ense kalınlığı testiymiş dovn sendromlumu ona bakıyolarmış sana demiştirde belki duymamışsındır herkezden istiyolar çünkü

X