- 3 Şubat 2010
- 244
- 0
acıbadem medipole gitmeyi düşünüyorum ordan randuvü aldım inş iyidir
Güzel hastane , biliyorum orayı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
acıbadem medipole gitmeyi düşünüyorum ordan randuvü aldım inş iyidir
ben bebek olduğunu öğrendiğimden beri her hafta ultrasonda görüyoruz yavrumu :) . bi ilaç yazdırmaya bi rapor almaya vs vs :)
Güzel hastane , biliyorum orayı.
doktorun yine mi sen demiyormu ihihihihi :)) adam bana paranoyak diyecek ondan korkuyorum, gerçi bnm çoçukluğumu biliyor bnm annem ebe hemşireydi, yıllarca çalıştılar birlikte,
arkadaşlar bebişlerinize bişeyler almaya başladınzmı benim ilk bebeğim olduğu için pek bi hevesliyim
arkadaşlar bebişlerinize bişeyler almaya başladınzmı benim ilk bebeğim olduğu için pek bi hevesliyim
benimde ilk sevecen 1, 5 yıllık evliyim, kız kardeşlerim zıbın battaniye vs aldı bende eşimle doktordan gelirken dedim sen al bişi ilk, patik aldı,zıbın bide eldiven aldı. bi çanta yaptık toplanıyo.
marketlerde promosyonlu bezlere bakıcam onlardanda alıcam. anca:)
arkadaşlar benim gibi hamile olupta hiçbir belirtisi olmayan varmı?
gUNAYDIN KIZLAR,
Bu hastane durumlarının ne yapacağaız yaa... ben hala bır karar veremedım...
bütün özel hastaneler para tuzağı olmuş....İst da Ethica YA gıdıyorum ama devam edip etmeme konusunda tereddütteyım... Hizmet hastanesine gıdeceğim 2.kontrolde bıde onu deneyeceğim...
Daha öncede konuşmuştuk tahlileri devlette yaptırıp kontrollerı özelde yapmayı planlıyorum ama bunada doktorların tavrı ne olur , onuda bilmiyorum ...benimle aynı düşüncede olan varmı?
ben erken olduğunu düşünüyorum.... şu tehlikeli 3 ayı geçelim sonra bakıcam bişiler.. hem cinsiyet belli olmadanda bişi almak istemiyorum =)
sabırlı olup beklicem
doktor bişey demiyor istediğin yerde yaptırabilirsin testlerini
erken evt de hevesleniyo insan işte.sarı alıyorum yeşil alıyorum beyaz alıyorum ikiside giyebilir:)
hangi hastaneye gidiyorsun
allah korusunn allah vermesin ama riskli dönemdeyiz ya bişi olursa? o aldıklarını görünce iyice için parçalanır... hele bi 3 ayı dolduralım rahata erelim de alırız.. nasılsa önümüzde koskocaaaaa 8 ay varr =)))
bende çok hevesleniyoum.. ilk bebeğim ve 1 yıldan sonra tam aşılama için gitmişken hamile olduğumu öğrendim... ona bişi olursa çok üzülürüm... o yüzden şimdilik temkinli gitmek istiyorum..
allahım hepimizin bebişlerini korusun.. :Saruboceq:
allah korusunn allah vermesin ama riskli dönemdeyiz ya bişi olursa? o aldıklarını görünce iyice için parçalanır... hele bi 3 ayı dolduralım rahata erelim de alırız.. nasılsa önümüzde koskocaaaaa 8 ay varr =)))
bende çok hevesleniyoum.. ilk bebeğim ve 1 yıldan sonra tam aşılama için gitmişken hamile olduğumu öğrendim... ona bişi olursa çok üzülürüm... o yüzden şimdilik temkinli gitmek istiyorum..
allahım hepimizin bebişlerini korusun.. :Saruboceq: