2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben bebek olduğunu öğrendiğimden beri her hafta ultrasonda görüyoruz yavrumu :) . bi ilaç yazdırmaya bi rapor almaya vs vs :)

doktorun yine mi sen demiyormu ihihihihi :)) adam bana paranoyak diyecek ondan korkuyorum, gerçi bnm çoçukluğumu biliyor bnm annem ebe hemşireydi, yıllarca çalıştılar birlikte,

doktorun yine mi sen demiyormu ihihihihi :)) adam bana paranoyak diyecek ondan korkuyorum, gerçi bnm çoçukluğumu biliyor bnm annem ebe hemşireydi, yıllarca çalıştılar birlikte,

hayır :) hepsi değişik hastane, ilk idrar testinde çıktığında en yakındaki hastaneye gittik aciline , sonra 1 hafta sonra kese oluştumu diye çağırdı doktor, sonra mide bunaltı ilacı yazdırmak için başka bi acile gittim, sonra fanajit oldum ona ilaç rapor için başka birine :) topu topu 4 hafta oldu öğreneli ama her hafta bi vukaat :eek:

arkadaşlar bebişlerinize bişeyler almaya başladınzmı benim ilk bebeğim olduğu için pek bi hevesliyim

arkadaşlar bebişlerinize bişeyler almaya başladınzmı benim ilk bebeğim olduğu için pek bi hevesliyim

benimde ilk sevecen 1, 5 yıllık evliyim, kız kardeşlerim zıbın battaniye vs aldı bende eşimle doktordan gelirken dedim sen al bişi ilk, patik aldı,zıbın bide eldiven aldı. bi çanta yaptık toplanıyo.

marketlerde promosyonlu bezlere bakıcam onlardanda alıcam. anca:)

Tünaydın kızlar

yeni gelen arkaşlarada hoşgeldin diyorum gününüz iyi geçsin inşallah

seherciğim çok geçmiş olsun yat dinlen inşallah Allahın izniyle bişey olmaz bebişine.

Lila dr gitti galiba kızlar inşallah iyileşir kısa zamanda.

ben erken olduğunu düşünüyorum.... şu tehlikeli 3 ayı geçelim sonra bakıcam bişiler.. hem cinsiyet belli olmadanda bişi almak istemiyorum =)
sabırlı olup beklicem

gUNAYDIN KIZLAR,
Bu hastane durumlarının ne yapacağaız yaa... ben hala bır karar veremedım...
bütün özel hastaneler para tuzağı olmuş....ıst da Ethica YA gıdıyorum ama devam edip etmeme konusunda tereddütteyım... Hizmet hastanesine gıdeceğim 2.kontrolde bıde onu deneyeceğim...
Daha öncede konuşmuştuk tahlileri devlette yaptırıp kontrollerı özelde yapmayı planlıyorum ama bunada doktorların tavrı ne olur , onuda bilmiyorum ...benimle aynı düşüncede olan varmı?

benimde ilk sevecen 1, 5 yıllık evliyim, kız kardeşlerim zıbın battaniye vs aldı bende eşimle doktordan gelirken dedim sen al bişi ilk, patik aldı,zıbın bide eldiven aldı. bi çanta yaptık toplanıyo.

marketlerde promosyonlu bezlere bakıcam onlardanda alıcam. anca:)

maşşalah bezlere biraz erken ama sanki:) bende indirimde olan mağazalardan bakıyorum bişeyler.kendine alışverişe çıkmaktan daha zevkli bişeymiş

arkadaşlar benim gibi hamile olupta hiçbir belirtisi olmayan varmı?

ben beenn bbeennn =)
endişe ediyordum birşey mi var diye dr a sordum.. sen şanslısın herkes aynı belirtiyi yaşamaz dedi... yoğun yaşamakda, yaşamamak da bir şeye işaret demek değildir dedi.. rahat ol canım... herkesin hissettiği farklı.. bazen hamile olduğumu unutuyorum hiç birşey hissetmiyorum =)

gUNAYDIN KIZLAR,
Bu hastane durumlarının ne yapacağaız yaa... ben hala bır karar veremedım...
bütün özel hastaneler para tuzağı olmuş....İst da Ethica YA gıdıyorum ama devam edip etmeme konusunda tereddütteyım... Hizmet hastanesine gıdeceğim 2.kontrolde bıde onu deneyeceğim...
Daha öncede konuşmuştuk tahlileri devlette yaptırıp kontrollerı özelde yapmayı planlıyorum ama bunada doktorların tavrı ne olur , onuda bilmiyorum ...benimle aynı düşüncede olan varmı?

doktor bişey demiyor istediğin yerde yaptırabilirsin testlerini

ben erken olduğunu düşünüyorum.... şu tehlikeli 3 ayı geçelim sonra bakıcam bişiler.. hem cinsiyet belli olmadanda bişi almak istemiyorum =)
sabırlı olup beklicem

erken evt de hevesleniyo insan işte.sarı alıyorum yeşil alıyorum beyaz alıyorum ikiside giyebilir:)

erken evt de hevesleniyo insan işte.sarı alıyorum yeşil alıyorum beyaz alıyorum ikiside giyebilir:)

allah korusunn allah vermesin ama riskli dönemdeyiz ya bişi olursa? o aldıklarını görünce iyice için parçalanır... hele bi 3 ayı dolduralım rahata erelim de alırız.. nasılsa önümüzde koskocaaaaa 8 ay varr =)))
bende çok hevesleniyoum.. ilk bebeğim ve 1 yıldan sonra tam aşılama için gitmişken hamile olduğumu öğrendim... ona bişi olursa çok üzülürüm... o yüzden şimdilik temkinli gitmek istiyorum..
allahım hepimizin bebişlerini korusun.. :Saruboceq:

hangi hastaneye gidiyorsun

acıbadem medipole randuvu aldım.ilk defa gidicem ama iyi olduğunu söylüyolar.ondan önce üsküdarda bi hastaneye gidiyodum tahlilleri istediğiniz yerde yaptırabilirsiniz diyo.kan testini falan sağlık ocağı ücretsiz yapıyo aklınızda olşsun bayanlar

allah korusunn allah vermesin ama riskli dönemdeyiz ya bişi olursa? o aldıklarını görünce iyice için parçalanır... hele bi 3 ayı dolduralım rahata erelim de alırız.. nasılsa önümüzde koskocaaaaa 8 ay varr =)))
bende çok hevesleniyoum.. ilk bebeğim ve 1 yıldan sonra tam aşılama için gitmişken hamile olduğumu öğrendim... ona bişi olursa çok üzülürüm... o yüzden şimdilik temkinli gitmek istiyorum..

amin inş.senin dediğin de doğruda bebek mağazalarından geçerken kendimi tutamıyorum rabbim esirgesin sağlıcakla doğruruz inş bebişlerimizi

kötü düşünmeyin kızlar iyi düşünün iyi olsun.içinizden ne geliyorsa doyasıya yapın bence içinizde kalmasın kısıtlamayın kendiniz...allah korosun ama 3 ay geçince garantimi sanki hayırrrrrrrr((((((
burdan k.k dan bir arkladaşımız bebişine kavuşmasına 15 gün kala bebeğini kaybetti karnında öldü yüksek şekerden(((((((((allah korusun kızlar söylemek istemiyorum ama hiçbirşeyin garantisi yok aklınıza kötü şey getirmemeye çalışın bu evhamla 9 ayımız geçmez inanın.bence doyasıya güzel şeyleri paylaşalımopuyorumnanaktan

X