2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım bilmiyorum ki ultrosondan söledi doktorum kaç haftalık olduğunu.zaten karın ağrısıyla gittim şans eseri öğrendim hamile olduğumu.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;28/st/20100915/k/d3d0/preg.png

sevecen canım takvimin bu.bunu kopyala önce...bunu nereye yapıştıracaksın onuda anlatayım...kendi ismini üzerine tıkla kendi sayfana gideceksin.orda hakkımda bölümü başlık gibi yazıyor yanyana..var ona tıkla.ordada çizelge yazan yerin yanındaki kalem işaretine tıkla aktif olsun oraya yapıştır.kaydet de tamamdır

sevcan canım ilk sayfada bizim tablo varya sanırım orda bi hata var yani..şimdi senin son adet tarihin 11 aralık muhtemel doğum tarihin 16 eylül..
seninle aynı olan diğer arkadaşların muhtemel doğum tarihi ise 17 eylül yazılmış.seninki neden farklı
ulkufuk ise yine sat 11 aralık muhtemel doğum tarihi 19 eylül...yani böyle hekezin değişmez ki....
lila gelince bir kontrol etsin olmazsa

aaa olmuşbayanssulusmilebayanssulusmile
güle güle kullan ..beğenmediysen başkada yaparım yani çok kolay şuanda önümdede açık tabo:hulya:

bende bende bende istiıyorum :) 12 eylül muhtemele doğum 6 aralık son adet tarihiopuyorumnanaktan

canım bilmiyorum ki ultrosondan söledi doktorum kaç haftalık olduğunu.zaten karın ağrısıyla gittim şans eseri öğrendim hamile olduğumu.

benimde ilk zamanlar hep karnım ağrıyordu bak sen diyince hatırladım ay ne ağrı akşamları uyanıyordum uykumdan...allahtan geçti....

bilmiyorum ki saat 1 de randevum bakılacak ..2.30gibi gelmiş olurum herhalde ozaman yazarım canım

bende çarşamba gittim 3.4 cm di ve 9+1 dim bugün 9+3 ölçüyon ona göre haftasını belirliyo doktor bu arada testlerimde temiz çıktı canım.

canım yanlız bişey dicem eğer zahmet olmazsa 1 gün geri olmuş 8 hafta 3 günlük olmuş benim bebiş .zahmet oomazsa düzeltirsin işin varsa önemlide dill 1 gün zaten

benimde ilk zamanlar hep karnım ağrıyordu bak sen diyince hatırladım ay ne ağrı akşamları uyanıyordum uykumdan...allahtan geçti....

ya kıvranıyodum allhtan azaldı biraz adet sancısı gibiydi.hamile olduğumu bilmeden doktora gittik.son adet tarihimidie nereye yazdımı bulamadım test yapılıncada yavrumun olduğu çıktı.inş gene öle ağrımaz

canım yanlız bişey dicem eğer zahmet olmazsa 1 gün geri olmuş 8 hafta 3 günlük olmuş benim bebiş .zahmet oomazsa düzeltirsin işin varsa önemlide dill 1 gün zaten

8+2 gözüküyor canım sen öyle demiştin ya..yani 8+3 mü olacak:nazar:

bende çarşamba gittim 3.4 cm di ve 9+1 dim bugün 9+3 ölçüyon ona göre haftasını belirliyo doktor bu arada testlerimde temiz çıktı canım.

canım sen şimdi kaç günlüksün?9+3 mü???yani öndenmi büyümüş....
ayy testlerin için çok sevindim yaa çok şükür negüzelllkaydirigubbakcemile5

8 hafta 3 günlük olmuş canım kusura bakma dalgınlık1 gün eksik sölemişim

X