- 18 Mayıs 2007
- 8.316
- 1
- 45
biz şunda 10 haftalıkmı oluyos yoksa 9 haftalıkmı kafamız hep karışıo bu konuda
10.haftanın içindesin..yani 9+5 yazıyor ya.9 haftan dolmuş birde 5 ggün olmuş demek 2 gün sonra 10+0 yazacak yani 10 haftan dolmuş olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biz şunda 10 haftalıkmı oluyos yoksa 9 haftalıkmı kafamız hep karışıo bu konuda
19 şubattada bizim testler başliicak yalnız malesef cinsiyet tahmini yapamicak drumu çnk ultrasonu eski :sinifsinif:üsülüom bende oyüsden
orası öyle meleğim sağlıklı olsun kız erkek farketmez ama merak işte öğreneyim istiyorum biran önce
dalinin jel bebe yağı varmış.. bir kaç arkadaşım onu kullandı.. çok memnun kaldılar.. 12-15 lira falan fiyatı da... ondan alıcam.. aleoveralı.. jel olduğu için kolay sürülüyo vede uzun süre nemli kalıyo... ondan alıcam bakalım h.sonu bende..acaip kuru zaten benim tenim.. iyice pul pul oldum o kadar su içmeme rağmen =(
çatlak kremlerine başladınız mı kızlar ben vazalin sürüyordum krem yok die dün almaya gittim çok pahalıydı 72 tl ama çatlaklara kesin garantili bi ürn dediler eczacım beni tanıo kazık fln atmaz
tek düşüncemiz bebiş şimdi.. elbette düşüneceğiz... hayırlısı olsun.. rabbim hayırlısını versin..sağlıklı sıhhatli olsunlar...
maşallah 9 hafta içindesin.. bana zaman geçmek bilmiyor =)))) hala 5. haftadayım yavvv =))))
markası neymiş bizede önersene canım...banada doktor bebe yağı dedi ama daha almadım bende alayım diyorum artık.bide öyle bi krem alırım daha büyüdükçe....
dalin jel iyimiymiş bende ondan alayım bari..yoksa jonsonmı daha iyi acababilmiyorumkismile
ya ben çatlaklardan acip korkuyorum o yüzden biraz tereddütte kalyorum açıkçası ohhh ne bilimmm ii bişi almam lazım diom çnk zaten zayıfım kilo elverişli diil vücudum birde çatlarsam korkuyorum işte ne bilim
güle güle kullanın kızlar beğendiyseniz sevindim.valla bizim içinde iyi oluyor yani sizlerden haberler geldikçe ben hemen kaç haftalık olduğunuza bakıyorum..hersabah açtığımdada kendi takvimime bakıyorum kaç gümlük olmuş diye .çok güzel bişiopuyorumnanaktan
kremin adı mustela canım bu iyiymiş bende ondan alıım diom
birde bişi sorucam şimdi ben 9 haftalıkmıyım diyeceğim 10 haftalık mı bu hafta için soruyrum
bende not alıyorum bu kremleri.gittiğimde bakıcam hepsine....
10. haftanın içindesin öyle dersin canım ...doğru olan bu zaten.9 haftan dolmuş yani 2 gün sonrada 10 haftan dolacak artık...
bana sorduklurında ben 10.haftaya giriyorum dedim dün sordu birisi...buhafta 10.haftanın içineyim olcam bende.zemuszemus
anladım bende 11e giryorum bu hafta yani 2 gün sonra anam miniğim ne çabuk büyüyo annesi kurban olsun veren allahına meleğimi rabbim cümlesinin ewladına benimkinede sağlık sıhhat versin
kızlar rüyamda garip bişi oldu doğum yaptım ama hiç acı duymadan ikizim olmuştu üstelik dra diyorumki hani tekti ikiz bunlar diyorum drda görememişiz ii saklanmış ufaklık dedi kabak ikitane oğlum oldu