2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

biz şunda 10 haftalıkmı oluyos yoksa 9 haftalıkmı kafamız hep karışıo bu konuda

10.haftanın içindesin..yani 9+5 yazıyor ya.9 haftan dolmuş birde 5 ggün olmuş demek 2 gün sonra 10+0 yazacak yani 10 haftan dolmuş olacak:nazar:

19 şubattada bizim testler başliicak yalnız malesef cinsiyet tahmini yapamicak drumu çnk ultrasonu eski :sinifsinif:üsülüom bende oyüsden

Bu zaten kesin bi tahmin olmayacakmış şekercim. %100 tahmin için daha en az bir ay var. Yanılma payı var istemezseniz söylemem dedi doktorum. Tabi ki söyleme dermiyim. Duymak için can atarım. Ama kız olsun erkek olsun Allah sağlıklı bebek versin. Hayırlı evlat olsun. :emir_bebek:

orası öyle meleğim sağlıklı olsun kız erkek farketmez ama merak işte öğreneyim istiyorum biran önce

tek düşüncemiz bebiş şimdi.. elbette düşüneceğiz... hayırlısı olsun.. rabbim hayırlısını versin..sağlıklı sıhhatli olsunlar...
maşallah 9 hafta içindesin.. bana zaman geçmek bilmiyor =)))) hala 5. haftadayım yavvv =))))

dalinin jel bebe yağı varmış.. bir kaç arkadaşım onu kullandı.. çok memnun kaldılar.. 12-15 lira falan fiyatı da... ondan alıcam.. aleoveralı.. jel olduğu için kolay sürülüyo vede uzun süre nemli kalıyo... ondan alıcam bakalım h.sonu bende..acaip kuru zaten benim tenim.. iyice pul pul oldum o kadar su içmeme rağmen =(

ya ben çatlaklardan acip korkuyorum o yüzden biraz tereddütte kalyorum açıkçası ohhh ne bilimmm ii bişi almam lazım diom çnk zaten zayıfım kilo elverişli diil vücudum birde çatlarsam korkuyorum işte ne bilim

çatlak kremlerine başladınız mı kızlar ben vazalin sürüyordum krem yok die dün almaya gittim çok pahalıydı 72 tl ama çatlaklara kesin garantili bi ürn dediler eczacım beni tanıo kazık fln atmaz

markası neymiş bizede önersene canım...banada doktor bebe yağı dedi ama daha almadım bende alayım diyorum artık.bide öyle bi krem alırım daha büyüdükçe....
dalin jel iyimiymiş bende ondan alayım bari..yoksa jonsonmı daha iyi acababilmiyorumkismile

tek düşüncemiz bebiş şimdi.. elbette düşüneceğiz... hayırlısı olsun.. rabbim hayırlısını versin..sağlıklı sıhhatli olsunlar...
maşallah 9 hafta içindesin.. bana zaman geçmek bilmiyor =)))) hala 5. haftadayım yavvv =))))

ay zaman öle bi geçioki insan hayret içinde kalıo tabi bana görede geçmiyor ama sanki daha dün yaptım testi

banada zaman hiç geçmiyor şuzamanlarda yaaasempatiksalakcinni

markası neymiş bizede önersene canım...banada doktor bebe yağı dedi ama daha almadım bende alayım diyorum artık.bide öyle bi krem alırım daha büyüdükçe....
dalin jel iyimiymiş bende ondan alayım bari..yoksa jonsonmı daha iyi acababilmiyorumkismile

kremin adı mustela canım bu iyiymiş bende ondan alıım diom
birde bişi sorucam şimdi ben 9 haftalıkmıyım diyeceğim 10 haftalık mı bu hafta için soruyrum

ya ben çatlaklardan acip korkuyorum o yüzden biraz tereddütte kalyorum açıkçası ohhh ne bilimmm ii bişi almam lazım diom çnk zaten zayıfım kilo elverişli diil vücudum birde çatlarsam korkuyorum işte ne bilim

araştırdım biraz çatlak işini.. en pahalı markalarda basit nemlendiricilerde aynı işi yapıyor diyorlar... genetik bir yatkınlık varsa ve cilt kuru ise ne yaparsan yap çatlarsın yazıyordu... ben kilolu değilim.. 51 kiloyum..ama şimdiden çatlak dolu bacaklarım.. yatkınlığım var..eminim ağaç kabuğu gibi olurum mafoldumben
ama ne yapalım artık elimden geldiğince korumaya nemlendirmeye çalışacağım

güle güle kullanın kızlar beğendiyseniz sevindim.valla bizim içinde iyi oluyor yani sizlerden haberler geldikçe ben hemen kaç haftalık olduğunuza bakıyorum..hersabah açtığımdada kendi takvimime bakıyorum kaç gümlük olmuş diye .çok güzel bişiopuyorumnanaktan

canım rica etsem banada yapabilirmisin bende beceremedim:kedi:

sat 5 aralık
tahmini tarih 11 eylül

ölüom açlıktannnnnnnnnnnnnnnnn kapıcı abi gelmedi gitti ya bisküvi istedim hala gelcek bende yicem yarım saat oldu yaaaaaaaaa

kremin adı mustela canım bu iyiymiş bende ondan alıım diom
birde bişi sorucam şimdi ben 9 haftalıkmıyım diyeceğim 10 haftalık mı bu hafta için soruyrum

bende not alıyorum bu kremleri.gittiğimde bakıcam hepsine....
10. haftanın içindesin öyle dersin canım ...doğru olan bu zaten.9 haftan dolmuş yani 2 gün sonrada 10 haftan dolacak artık...
bana sorduklurında ben 10.haftaya giriyorum dedim dün sordu birisi...buhafta 10.haftanın içineyim olcam bende.zemuszemus

bende not alıyorum bu kremleri.gittiğimde bakıcam hepsine....
10. haftanın içindesin öyle dersin canım ...doğru olan bu zaten.9 haftan dolmuş yani 2 gün sonrada 10 haftan dolacak artık...
bana sorduklurında ben 10.haftaya giriyorum dedim dün sordu birisi...buhafta 10.haftanın içineyim olcam bende.zemuszemus

anladım bende 11e giryorum bu hafta yani 2 gün sonra anam miniğim ne çabuk büyüyo annesi kurban olsun veren allahına meleğimi rabbim cümlesinin ewladına benimkinede sağlık sıhhat versin

anladım bende 11e giryorum bu hafta yani 2 gün sonra anam miniğim ne çabuk büyüyo annesi kurban olsun veren allahına meleğimi rabbim cümlesinin ewladına benimkinede sağlık sıhhat versin

evt ya baya büyümüşler dimi:emir_bebek:
sen 11 e gireceksin 2 gün sonra..haftayada 12 falan olacaksın 2li test zamanıda 12.haftaymış normalde..benim 15günüm falan var

kızlar rüyamda garip bişi oldu doğum yaptım ama hiç acı duymadan ikizim olmuştu üstelik dra diyorumki hani tekti ikiz bunlar diyorum drda görememişiz ii saklanmış ufaklık dedi kabak ikitane oğlum oldu

kızlar rüyamda garip bişi oldu doğum yaptım ama hiç acı duymadan ikizim olmuştu üstelik dra diyorumki hani tekti ikiz bunlar diyorum drda görememişiz ii saklanmış ufaklık dedi kabak ikitane oğlum oldu

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ay negüzel ....bereketiyle gelcek demek yavrucuğunhihoyyyt
allah hayra çıkarsın

11. haftadamı yapılıo yani dr 8+4tük maşallah 9 gibi duruyo dedi 1 ay sonra tekrar gel testlere başlayalım dedi acaba benmi yanlış anladım

süper olmuş çoook teşekkür ederim ellerine sağlık arkadaşıma.s.

X