2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

beni bütün apartman duymuştur heralde sabah akşam öğürüyorum anlamışlardır

benimde alttaki koşum geliyor one kız öyle parçalanıyorsun diyor napıyım diyom artık walla bıktım geçse şu 3ay rahatlasak arkadaşlar

Kızla r bişi sorcam size , benim kaç gündür kalçalarım, belim ve kasıklarım çok ağrıyordu,
dün sarı renkte bı akıntı geldı, bugunde biraz önce wc ye gıttiğimde , hani adet öncesi gelen hafif pempe bir akıntı oldu...
acaba bir sorun mu var... kasıklarım da çok ağrıyor....
bugun 8 haftalık oldum , bunlar normal bir süreç mi acaba?

Hu huuu herkes yemekte mi, kimse yok muuu? Ben bi muz dışında henüz bişey yemedim. Biliyorum doğru değil ama yersem çıkartabilirim

Nagiş hoşgeldin neler yapıyosun görmeyeli? Ben 2 gündür siteye demir attım, bekçiliği yapıyorum. Haftaya gelemicem sık sık, acısını çıkarıyorum.

iyiyim canım halisnanın koyduğu bebek oluşumunu izliyom 2 aattir ağladım çok güzel birduygu yaaaaaaa allahım bizlerede hayırlısıyla gösteriri inşallah
siz izlemedinizmi

Kızla r bişi sorcam size , benim kaç gündür kalçalarım, belim ve kasıklarım çok ağrıyordu,
dün sarı renkte bı akıntı geldı, bugunde biraz önce wc ye gıttiğimde , hani adet öncesi gelen hafif pempe bir akıntı oldu...

üşüğtmüş olabilirsin canım telaş etme sıkı giyinin buaralar kendimize dikkat edelim çok önemli bizlerin üşütmemesi gerekir yat kendini yorma

8. haftada hafif kanamalar normal olabiliyor.. adet zamanına denk geliyor çünkü...ama düşük kanamasıda olabiliyor... ağrılarında var madem doktorunu bir ara sor bence..aman ihmal etme.... korkutmak istemem seni... endişe etme...sadece emin ol ne olduğundan..riske atılacak bir durumda değiliz çünkü.... allah sanada bebişinede sağlık sıhhat versin :CüvCüv:

Allah Allaaah, benim de çok yoğun ve koyu renk akıntım var. Ama pembe olması normal mi bilmem. Bi doktora sorsan. İş mi yaptın yoksa? İçini ferah tut bişey olmaz inşallah:Saruboceq:

üşüğtmüş olabilirsin canım telaş etme sıkı giyinin buaralar kendimize dikkat edelim çok önemli bizlerin üşütmemesi gerekir yat kendini yorma

Evet canım , aslında üşütmüş olabilirim, dün etek giydım ve çok üşüdüm inşallah öyledir....
kötü bişi olmasın bebişime bişi olursa cok üzülürüm yaaa. :KK43:(

yok allah korusun sen gene tekbirini al yat ama üşütünce sarı akıntıda akabilir ben patiksiz çorabsız gezmiyorum yatağa bili öyle yatıyorum

iyiyim canım halisnanın koyduğu bebek oluşumunu izliyom 2 aattir ağladım çok güzel birduygu yaaaaaaa allahım bizlerede hayırlısıyla gösteriri inşallah
siz izlemedinizmi

Dur kız ağlama öyle. Başın ağrır, ben dün eşime kızdım ağladım da başım hala ağrıyor. Bebeklerimiz birer mucize tabii, Allah'ım tamamına erdirsin bizleri de:Saruboceq:

ağlıyorum ben ya herşeye eşime canım bişey çekiyorderken bile ağlıyorum

ay tabiki bebeklerimiz bize heleki bana bir mucize aniden gelişi beni çok mutlu etti allahım kollarıma aldığımıda göstersin inşallah:nazar::nazar::nazar:

bilmiyorumkismileslm kızlar.Maşallahınız var geçmişi okuyup ancak geldim.
Eşim yoktu bir arkadaşla kaldık 2 gün.Dünde beraber evi temizledik.Yemek,pasta,kurabiye falan yaptık.Sonra da ütü yaptım.sempatiksalakcinni
Sonra ne oldu dersiniz.bilmiyorumkismile Yerimden kalkamadım.akannehir Eşim akşam o halimi görünce kötü oldu.Niye kendini bu kadar yoruyorsun.Ben gelince yapardım ütüyü dedi.Bir daha bu kadar iş yapmanı istemiyorum dedi.kaydirigubbakcemile
Ama ev çok kirleniyor ve ben dayanamıyorum.En ufak şeyden tiksiniyorum

bilmiyorumkismileslm kızlar.Maşallahınız var geçmişi okuyup ancak geldim.
Eşim yoktu bir arkadaşla kaldık 2 gün.Dünde beraber evi temizledik.Yemek,pasta,kurabiye falan yaptık.Sonra da ütü yaptım.sempatiksalakcinni
Sonra ne oldu dersiniz.bilmiyorumkismile Yerimden kalkamadım.akannehir Eşim akşam o halimi görünce kötü oldu.Niye kendini bu kadar yoruyorsun.Ben gelince yapardım ütüyü dedi.Bir daha bu kadar iş yapmanı istemiyorum dedi.kaydirigubbakcemile
Ama ev çok kirleniyor ve ben dayanamıyorum.En ufak şeyden tiksiniyorum

canım yaa.. yorma kendini.. allah korusun bebişe birşey olsa geri dönüşü yok bunun... bende hiç rahat edemem.. çok titizim... ctesi günü zar zor yavaş yavaş yaptım.. ama kendimi hiç yormadan... dikakt et kendine... biraz yap sonra dinlen biraz yap sonra dinlen... akşama ancak bitiyor o zaman iş ama olsun.. yorulmamış olursun...
herşey bebişler içiiinnn hihoyyyt

ay tabiki bebeklerimiz bize heleki bana bir mucize aniden gelişi beni çok mutlu etti allahım kollarıma aldığımıda göstersin inşallah:nazar::nazar::nazar:

İnşlahh göreceğiz canım o günleri....
kalan 7 ay çabuk gececek

merhaba kızlar... ben de duygu durum bozuklugumu anlatıyım da gülün, dün pasta yiyodum ama dudaklarıma bulaşmasın diye ugrasıodum, eşime de komik geldi taklidimi yaptı, kırıldım gülmekten, gül gül gül sonra noldu bilin bakalım, aglamaya cevirdi :) gittim içerde agladım,hem güldüm hem agladım.. tepetaklak oldu duygularımız

canım yaa.. yorma kendini.. allah korusun bebişe birşey olsa geri dönüşü yok bunun... bende hiç rahat edemem.. çok titizim... ctesi günü zar zor yavaş yavaş yaptım.. ama kendimi hiç yormadan... dikakt et kendine... biraz yap sonra dinlen biraz yap sonra dinlen... akşama ancak bitiyor o zaman iş ama olsun.. yorulmamış olursun...
herşey bebişler içiiinnn hihoyyyt

Haklısın aslında canım ama.Yaparken yorulduğunu pek hissetmiyorsun.Ben birzda aceleciyim.İş hemen olup bitmezse üzerime daha çok yük biniyor.Az önce annemle konuştum.O da biraz kızdı.Bilmiyorum ki bilmiyorumkismile bi çaresini bulacağız artık

halisnanın video hangi sayfadaydı acaba bende izleyeyim

Haklısın aslında canım ama.Yaparken yorulduğunu pek hissetmiyorsun.Ben birzda aceleciyim.İş hemen olup bitmezse üzerime daha çok yük biniyor.Az önce annemle konuştum.O da biraz kızdı.Bilmiyorum ki bilmiyorumkismile bi çaresini bulacağız artık

ahh canım..aynı benim gibisinn... birşeyi yapıcam diye aklıma koyduysam onu illa hemen yapmalıyım... çok rahatsız eder beni.. eşim hiç temizlik yapma dedi ama ben duramadım ki.... bebek için artık kendimi frenliyorum... onun sağlığı herşeyden önemli şu an...

X