2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sagol arkadasım, borcu 8 sene sürecek :)

bugün kötü bir haber aldım süt iznim bitmiş :KK43:
15.30da cıkıyordum bugünden sonra 17.00de cıkacam :KK43:(((

bence buna da şükret.2 ay kaldı süt iznimin bitmesine.süt iznim olduğu halde 17:00 de çıkıyorum.bitince 18:30da çıkıcam

merhaba arkadaşlar bebeğim için oyun halısı arıyorum. sizin oyun halısı ile işin bitti diye düşünüyorum 3 aylık bebişim için yenisini almak yerine ikinci el almayı düşünüyorum. satmayı düşünen arkadaşlar varsa halının ismi ve istediği fiyatı yazarak özel msaj atabilirler. bebişleriniz güle güle büyüsün.

merhabalar herkese giremedim ne zamandır bebişler nasıl kızlar iyidirler umarım bizim yaramaz emekleyemedi gitti ters gidiyoruz biz :)

mrbbb bizimki emekliyor ama yürümek istemiyor kac aylık oldu bebişin?

9,5 aylık benim kızım yürümesi gecikecekmi ne yapacak bizimkinin iki gün önce ellerinden tutup yürütüyordum bugün ise ayağa bile kalkmak istemiyor korkmuş gibi sanki hemen oturuyor
emeklemeyide sevmiyor karın üstü yatırınca ağlıyor yaramaz

kürkçü dükkanı misali geri döndüm nasılsınız.gerçi kimse yok burda ama eskiyi yaad edelim biraaz:KK30:

Naber canım,artık burdan devam edeceksn dimi...Kızlarada söylerim uğrar onlarda...Offf yaaa bu patronlarr var yaa......:KK47:

sagol arkadasım, borcu 8 sene sürecek :)

bugün kötü bir haber aldım süt iznim bitmiş :KK43:
15.30da cıkıyordum bugünden sonra 17.00de cıkacam :KK43:(((

Ins kolayca odersiniz borcunuzu bitanem,saatlerde uzamis ins hizlica gecer ,bebegine kavusursun ama uzulme olsun hala iyisin ben Gumrukte normal cikisim 17:00 idi klasik ama mesailer oluyordu ihracatta 8 bazen 11 lere kadar mali,beyannemeyi bekledigimi biliyoru gumrukte bulunmam gerekiyordu eski isim olsa bebekle cok zorlanirdim,Yagmur'u cokaz gorurdum sanirim..

Benimki de uyumasi gerek evi supurucem ,silicem,mutfagi toplicam ins uyurda hepsini hallederim..Kahvaltisini bu gun yine guzel yedik ,ins gun boyu boyle guzel mamalar yeriz..

X