2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

emziriyorum ondan mı kısa sürmüştür acaba.
Olabilir.
kızlar hepiniz adet oldunuzmu ben daha olmadımda
Ben 5. reglimi oluyorum.
herkese merhaba kızlar birşey soracam kızımı geçenlerde doktora götürdüm doktorumuz artık devit3 kullanmamamız gerektiğini bundan sonra polivitkullanmamızı söyledi sizler devit3 kullanıyormusunuz daha.

Biz 1 yaşına kadar kullanıcaz dr öyle söyledi( sağlık ocağının verdiğini kullanıyoruz)

Son düzenleme:
bende hala olmadım 9 ay olacak...çok sıkıcı bi durum ama umutla bekliyorum..bunun birşey kullanan varmı?

Slm.En son ockta yazmısım ve cok özlemişim burayı.Çok fazla vakit bulamıyorum ama vakit buldukça yazarım inş

Kan ilacı için biraz ben kafaları karıştırıyım..Çünkü dr.dan dr.a fark var pazar günü dr.umuza gittik Kan ilacı verip vermediğimi sordu bende hayır dedim İyi yapıyorsun dedi Dişleri karartıyor onun yerine pekmez kırmızı mercimek ver bol bol dedi..

Tüm 2010 Eylül Anneleriimizin Regaip kandilini kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim..

herkese merhaba kızlar birşey soracam kızımı geçenlerde doktora götürdüm doktorumuz artık devit3 kullanmamamız gerektiğini bundan sonra polivitkullanmamızı söyledi sizler devit3 kullanıyormusunuz daha.

1 yaşına kadar d3 ama bıngıldağın demekki kapanmışki polivite geçiriyor..

kızlar oğlumun pipisi dar olduğu için doktor sünnet yaptırmamızı tavsiye etti.aranızzda sünnet yaptıran varsa bana bilgi verebilirmisiniz çok huysuzlanıyorlarmı nekadar sürede iyileşiyorlar bez bağlanıyormu şimdiden çok teşekkür edrim

1 yaşına kadar d3 ama bıngıldağın demekki kapanmışki polivite geçiriyor..

yok tam kapanmamış çok az kalmış ama kapanmasına.
birde kan ilacını bende duymuştum dişlere zarar verdiğini vermesek mi ne yapsak bizde ya şaşırıyor insan böyle olunca.

kızlar mrb, uzun zamandır giremiyordum nasılsınız

iş yerinde face yasak girilmiyor aksamda adadan giremiyorum maillerden yazdıklarınızı okuyorum ama cevap yazamıyorum :KK43:(

kimseler neden uğramıyor ya kızlar nerdesiniz.birşey soracam size.ben doğumdan sonra yeni adet oldum ama az sürdü iki gün felan fazlada gelmedi normal mi acaba bu durum

canım o bünyeye göre değişir ben ilk aydan beri adet görüyorum cok yakın bir arkadasım var glu 14 aylık hala görmedi

Oooo maşallah minik prensese. Benimkini örtünün üstüne bırakıyoruz, anca azıcık dönebiliyor :)

Benim kız nerdeyse yürüycek ayak parmaklarının üstünde duruyor ama doğrulamıyor henüz o aşamaya gelmedik :) 1-2 aya yürür :nazar::nazar::nazar::nazar:[/QUOTE]

canım napıyorsun?
grup facede galiba buraya gelen pek yok
bizimkide emekliyor ama cok tembel canı isterse gidiyor yoksa gel gel diyip yanına cagırıyor :)

bir de elbette doğum yapanlarda normal göbek olması ama göbeğim çok kaldı benim. halbuki korse falan da takmıştım. ama doğum nedeniyle mi, yoksa yağ göbeğimde birikti bilmiyorum ama çok antipatik :) bu konuda önereceğiniz birşey varsa memnun olurum.

valla ben ancak sporla gider diye düşünüyordum dün bir tanıdıgımız bir krem önerdi. aslında kremlerin işe yarayacagı konusunda süphelerim var. ismini burda vermeyim yasak olabilir. internette arastırdım cok fazla yorum bulamadım. dün konustugum kişi kremle cok sıkılastı göbegim dedi. ne yapsam bilemedim

valla ben ancak sporla gider diye düşünüyordum dün bir tanıdıgımız bir krem önerdi. aslında kremlerin işe yarayacagı konusunda süphelerim var. ismini burda vermeyim yasak olabilir. internette arastırdım cok fazla yorum bulamadım. dün konustugum kişi kremle cok sıkılastı göbegim dedi. ne yapsam bilemedim

Sen bize diğer yerde söyle. Özledik seni şekerim hiç uğramıyorsun

Benim kız nerdeyse yürüycek ayak parmaklarının üstünde duruyor ama doğrulamıyor henüz o aşamaya gelmedik :) 1-2 aya yürür :nazar::nazar::nazar::nazar:

canım napıyorsun?
bizimkide emekliyor ama cok tembel canı isterse gidiyor yoksa gel gel diyip yanına cagırıyor :)[/QUOTE]

Evet canım herkes orda buraya uğramıyorlar fazla ama sen gelirsen geliriz :))) Azra sıralıyor bakalım ne zaman yürür

canım napıyorsun?
bizimkide emekliyor ama cok tembel canı isterse gidiyor yoksa gel gel diyip yanına cagırıyor :)

Evet canım herkes orda buraya uğramıyorlar fazla ama sen gelirsen geliriz :))) Azra sıralıyor bakalım ne zaman yürür[/QUOTE]

bizimkiii hiç yürüyecek gibi değil. gelinnnn yaaa burdanda konusalımmmmmm

YÜKSELCİM nasılsın arkadaşım...işteyim bende yoğunum ama reyhan yazınca fırsat bulup uğramak istedim.seni çok özledik bizde inan.buluşma planımızda askıda kaldı yaaa,bi türlü toplaşamadık.senin nasıl gidiyor? ada iyidir umaım.

X