2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

oyy canlarım gelmıs bende kımse gelmez dıye gırmedım sadoşum. yaa valla sızı cok ozledım

Saat kaç olmuş ama bizim uyumaya niyetimiz yok. Acayip uykum var bizim kız oyuncak oynuyor:KK55::KK55::KK55::84::84:

Evet baya karistirmisim simdi gordum sorry :)
yahu burasi tuhaf geldi kor gibiyim resim yok fln alisicaz yine ara ara takiliyim :)

Gülizcim aynı buralar bildiğin gbi , resimleriniz süper bu arada bayılldımmm:KK9:

saol canım benım:KK66: dün aksam mangal yapmaya gittik gec geldik tam gırdım gruba bıraz bakındım sonra bızımkı uyandı cıkmak zorunda kaldım herseke selam :92:

kizlar bebegim artik yavas yavas anlamaya bir seyler kapmaya basladi...acaba sizler faydali seyler ogretebiliyormusunuz
varsa fikir verebilirmisiniz??:44:

kizlar bebegim artik yavas yavas anlamaya bir seyler kapmaya basladi...acaba sizler faydali seyler ogretebiliyormusunuz
varsa fikir verebilirmisiniz??:44:

Kurabiye kavonuzu oyuncağımız var onun şekillerini öğretiyorum daireye daa diye bişeyler demeye çalışıyor, burnunu öğretmeye çalışıyorum ama kendi burnunu öğrenmemekde inat ediyor ama bebeğinin burnu nerde biliyor, hayvanları tanıtan kitabımız var bazılarını biliyor dışarda köpek gördüğü zaman tanıyor. Aklıma gelirse yazarım yine...

Kurabiye kavonuzu oyuncağımız var onun şekillerini öğretiyorum daireye daa diye bişeyler demeye çalışıyor, burnunu öğretmeye çalışıyorum ama kendi burnunu öğrenmemekde inat ediyor ama bebeğinin burnu nerde biliyor, hayvanları tanıtan kitabımız var bazılarını biliyor dışarda köpek gördüğü zaman tanıyor. Aklıma gelirse yazarım yine...

masallah cok guzel...aklina geldikce ekle bizde faydalanalim:KK61:

X