2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de geldimmm :) Ozlemisim burayi face adresimi acamiyorum bir telefonuma sarj bulamadim ,hala kapali ve sifrelerimi goremiyorum :) Neyse burdan devam ediyim 1 hafta bulurum elbet telefonumu sarj eden bir makine simdilik turk hatti ile annemin telefonuna el koymus durumdayim :) Sizler nasilsiniz??? Ozledim yahu sizleri hemde cok :)
Burnumda koca alci,tampon,yuzumde sislik suslu pakize ben basima is actim ugrasiyorum :p

bennnnn geldimmmm uzun zamandır buraya takılmıyordum yaaa burayı bırakmayalım az günler geçirmedik duygulandım bak :KK58::KK43::KK43::84:

sadoşşşşş özledik seni ya bende tesadüfen girm hiç girmiyordum bak sanada rastladım senin telini arıyorum ama yokmuş yanlış çıkıyormuş fc d ki no

slmm kızlarr
primanın yarışmasına katıldık
bizi desteklerseniz seviniriz :))
Prima Yıldızını Arıyor
sitesine girip ''medaa'' diye aratırıp oylarınızı verebilirsiniz :))

mrb kızlar 1 haftadır tasınma işleriyle ugrsıyoruz en sonunda tasındık evde daha internetim yok facebook'a giremiyorum neler yapıyorsunuz?

slm nasılsınızkızlar kolay gelsin canım ev taşıyormuşssun çok zor çok bende yeni taşındım ya biliyorum

sagolun kızlar gercekten cok zor insaat pisliği daha da beter sözde temizlik sirketi tuttuk hiç güzel temizlemediler tekrar temizledik ellerim catladı :KK43:

X