2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

neden kaç gündür kimsecikler yok anlamıyorum.bozocum ceylanla mesajlaştım bana msn adresini verdi konuşalım diye ama bir türlü onlıne olmuyor.face grubunada istek gönderdim ama bir cevap gelmedi henüz....

face grubunu buldum ama kapalı istek gönderdim,orada özyürek soyadlı birinide gördüm benimde soyadım özyürek bukadar tesadüf olur hani,ya kendimi burada iyice yalnız hissetmeye başladım,çikolata,bozo,yuse,benide alın ya ceylana ulaşamıyorum verdiği msn adresi hiç onlıne olmuyor napcam ya:KK43:

selammmm bi kaç gündür işler yoğun face giremiyorum kızlar, akşamlarıda bücürüklerle ilgileniyorum
yarın kızımın çekimi var bale gösterisi olacak karadeniz tv de pazar günü yayınlanacakmış saati belli olsun yazarım sizede. çokk heyecanlıyız. dün kostümlerini toka çorap vs. aksesuarlarını aldık. kuğu gibi olacaklar :81:

gülbe şeker canım yeni gördüm yazını noldu halledebildinizmi ?

selammmm bi kaç gündür işler yoğun face giremiyorum kızlar, akşamlarıda bücürüklerle ilgileniyorum
yarın kızımın çekimi var bale gösterisi olacak karadeniz tv de pazar günü yayınlanacakmış saati belli olsun yazarım sizede. çokk heyecanlıyız. dün kostümlerini toka çorap vs. aksesuarlarını aldık. kuğu gibi olacaklar :81:

Züleyhacım mutlaka haber canım :21:Ayy minik balerinimiz :KK9:

Aaaa kesin haber ver mutlaka izlerim

tamam kızlar haberdar ederim sizleride, bugün 2 de çekime gidecekler çok merak ediyorum bende ilk defa izlicem kızımı bale yaparken :)

selam kızlar
1 ay önce oğlumun alt iki dişi çıkmıştı şimdi üst taraftan 4 diş birden patlattı ve mızmızlığından kafayı yedirecek bana. Sizce normal mi? :44:

Bizimde 2 dişimiz birden bugün çıkıyor 2-3 gündür çok mızmız

gittim c.tesi günü canım benim gözler körümsü miyop 8,5 numara :82:
bankanın beleş check up hakkı vardı onu kullandım ameliyat için elverişlimi diye ön tetkik yapıldı, yapılır ama 1 numara falan kalabilir dediler. retinam inceymiş.
kızımıda götürdüm ondada astigmat çıktı 1 ve 1.25 ona çok üzüldüm 6 yaşında tekrar kontrole gidecek. gözlük fln vermedi.

geçmiş olsun cnm...kızınınki ilerlemez inş..

pre acayip huysuz oluyorlar :s Azra bile akıllı uslu kız çıldırdı

günaydın kızlar.ne güzel dişler çıkmış bizimkide sürekli kaşınıyor ama daha çıkmadı.kızlar sütü muhallebide ve çorbalarda kullanabilirmiyim acaba??
buarada geçen gün karnıbahar yaptım unu kavurarak baya hoş oldu.

günaydın kızlar.ne güzel dişler çıkmış bizimkide sürekli kaşınıyor ama daha çıkmadı.kızlar sütü muhallebide ve çorbalarda kullanabilirmiyim acaba??
buarada geçen gün karnıbahar yaptım unu kavurarak baya hoş oldu.

İnşallah rahat rahat çıkar dişiniz. Süt derken?devam sütünü mü soruyorsun? Onu diyorsan ben hiç kullanmadım.

yok canım inek sütü, muhallebisine falan suyla karışık koyabilir miyim acaba doktora sormaya unutmuşumda..

muhallebiyi gece yatmadan önce mi veriyorsunuz? biz yenice başladık ek gıdalara kahvaltıda yumurta, labne ve pekmez , öğlen meyve ikindi zamanı da sebze çorbası dedi doktor ama bizimki sadece labneyi ve meyveyi yiyor başka şeyler mi denesem diye düşünüyorum.
kahvaltılıklarını karıştırmayı da denedim içine bebe büskivisi falan ekledim ama yediremiyorum diş sıkıntısındandır diye düşünüyorum inşallah öyledir:KK50:

X