Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selammmm bi kaç gündür işler yoğun face giremiyorum kızlar, akşamlarıda bücürüklerle ilgileniyorum
yarın kızımın çekimi var bale gösterisi olacak karadeniz tv de pazar günü yayınlanacakmış saati belli olsun yazarım sizede. çokk heyecanlıyız. dün kostümlerini toka çorap vs. aksesuarlarını aldık. kuğu gibi olacaklar :81:
gülbe şeker canım yeni gördüm yazını noldu halledebildinizmi ?
selammmm bi kaç gündür işler yoğun face giremiyorum kızlar, akşamlarıda bücürüklerle ilgileniyorum
yarın kızımın çekimi var bale gösterisi olacak karadeniz tv de pazar günü yayınlanacakmış saati belli olsun yazarım sizede. çokk heyecanlıyız. dün kostümlerini toka çorap vs. aksesuarlarını aldık. kuğu gibi olacaklar :81:
gülbe şeker canım yeni gördüm yazını noldu halledebildinizmi ?
gittim c.tesi günü canım benim gözler körümsü miyop 8,5 numara :82:
bankanın beleş check up hakkı vardı onu kullandım ameliyat için elverişlimi diye ön tetkik yapıldı, yapılır ama 1 numara falan kalabilir dediler. retinam inceymiş.
kızımıda götürdüm ondada astigmat çıktı 1 ve 1.25 ona çok üzüldüm 6 yaşında tekrar kontrole gidecek. gözlük fln vermedi.
selam kızlar
1 ay önce oğlumun alt iki dişi çıkmıştı şimdi üst taraftan 4 diş birden patlattı ve mızmızlığından kafayı yedirecek bana. Sizce normal mi? :44:
Bizimde 2 dişimiz birden bugün çıkıyor 2-3 gündür çok mızmız
günaydın kızlar.ne güzel dişler çıkmış bizimkide sürekli kaşınıyor ama daha çıkmadı.kızlar sütü muhallebide ve çorbalarda kullanabilirmiyim acaba??
buarada geçen gün karnıbahar yaptım unu kavurarak baya hoş oldu.
İnşallah rahat rahat çıkar dişiniz. Süt derken?devam sütünü mü soruyorsun? Onu diyorsan ben hiç kullanmadım.
yok canım inek sütü, muhallebisine falan suyla karışık koyabilir miyim acaba doktora sormaya unutmuşumda..
yok canım inek sütü, muhallebisine falan suyla karışık koyabilir miyim acaba doktora sormaya unutmuşumda..