2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

neyyyyy öyle bişidemi varmış ilk defa duydum ama iğrençmiş yaaa :KK36:

dolunayda gılları yoluyosun bi günü ve saati var şaşmıcaksın
bu ayki 19 martta saat 20:10 da başlıyo yaklaşık 2 saat süren var:)

Ayy dedim bi an onu mu yapıyorlar :KK1:

Yarın göz check up ım yapılacak sabah 8,5 ta gidicem. Kızımında senelik göz muayene kontrolü var. öğleden sonrada misafir gelecek ben gene takacam motoru :KK19:

Sağıyor musun göğsünü?Süt birikmesin sağıp ver sonra benim gibi iltihap olur göğsün :KK43:
Yok Bozo.. ben eski usul..aç ve iç..:)) o şekilde emziriyorum..uykuda veriyorum anca...çok dolunca emiyo.. yarılayıp bırakıyo...

benimde kızım öyleydi sağı emmezdi solu sömürürdü
sağ küçük kaldı sol büyük :KK52:
oğlum ayırt etmiyo her ikisinide emiyo, mutlaka sağ canım iltihap olmasın, gerekirse biberonla ver
Hımmm demek seninkide SOL emiyordu..Neden sol delisi ki bunlar acaba??
Birine demiştim de...."tatları farklıdır..biri tuzlu biri şekerlidir" dedi..Bilemiyorum yaaane :p

yok kısss..Belli günlerde epilasyon yaparsan tüylerin bitiyormuş...Ağdayı o günlere getirmeye bak :) çişli kakalı bişi yok yani :)))))))))

:KK1::KK1::KK1:karıştırdım belki de ya ama kk da böyle bişey okudum eminim çişli bişey :KK60::KK60::KK52::KK52:

Yuse herkes seni soruyor özledik seni mahrum etme bizi sizden..Ararım :))) :84:

Yarın göz check up ım yapılacak sabah 8,5 ta gidicem. Kızımında senelik göz muayene kontrolü var. öğleden sonrada misafir gelecek ben gene takacam motoru :KK19:

Bugün ctesi...yine de dr'amı gidecektin?
Gittin mi?
Öyle kontrole mi ..yoksa ciddi bişey içinmi gittin çiko..Bişi çıkmamıştır inşallah..Geçmiş olsun :KK43:

merhabalar herkese bizide aranıza alırmısınız
benim doğumum eylülün sonuydu aslında ama ekimin birinde doğdu kızım.
biz küçük kaldık sizden :)

X