Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldiniz
hoşgeldiniz hiranur ve annesi
Hoşgeldin aramıza benimkide aceleci davrandı 28 Ağustosta geldi
hoşgelmişsin arkadaşım umarım güzel vakit geçirirsin ağustos, eylül, ekim hiç fark etmez
sizlere birşey sormak istiyorum regl oldunuzmu
ben olmadım daha doğumum biraz sorunlu oldu korkuyorum o yüzden
bende 2 ay önce oldum ilk defa şimdi 2 gündür gene çok fena oluyorum sancılamdım ilk gün bakalım kaç gün sürecek :26:sizlere birşey sormak istiyorum regl oldunuzmu
sizlere birşey sormak istiyorum regl oldunuzmu
sağolun teşekkürler cevaplar için bakalım ben ne zaman olucam hayırlısı artık.
selamlar,
kimse yok bende bir uğrayayım dedim.
regl 2 aydır oluyorum. ama eskiden, hamilelik öncesinde çok düzenli olurdu şimdi günler aksıyor. ama hormonlar düzene tam girmediği için şu aşamada normaldir diye düşünüyorum.
bize doktor muhallebi vermedi, sanırım bebeğimi çok kilolu buldu. boy 69, kilo 8,600olunca muhallebiye gerek yok dedi. oğlum poposunu büyütüyor. 4,5 ay emzirdim, sütüm de yaramıştı ama sonrasında mama da şişirdi sanırım. bir de iştahı maşallah yerinde. televizyonda kadının biri reklamda birşey yerken bizimki de ağzını açıyor :)))
bu ay peynir ve yumurta sarısı verir sanmıştım ama bir daha ki ay başlarız dedi. şu anda çorba- yoğurt- bebe bisküvisi de katıyorum bazen, elma suyu, elma püresi, çatalla ezilmiş muz veriyorum. onun dışında milupanın 2 numarası- devam sütü veriyorum. menümüz bu şekilde :)
Geçmiş olsun canım. Tiroidlerin mi? senin sağlığın için ilaç kullanıp emziremiyceksin stres yapma kendine en önemli zamanda emdi 6 ayselam kızlar
regl ben hala olmadım 40 ım çıktığından beri beklemedeyim, yanlız bugün bir ilaca başladım doktor emzirmeyi kesmemi söyledi bugünden itibaren malesef emziremicem oğlum için üzülüyorum ama benim sağlığım için böyle olmalı belki reglimde kısa süre içinde gelir bekleyip görücem
Maşallah Metehana :)bizimki 5 aylıkken 8,5 kg dı bu ayki aylık kontrol dündü, ama aşı ve kontrol için c.tesi gidicez h.içi çıkamıyorum şubeden. metehanda çok hareketli salona bırakıp mutfağa gidince peşimden geliyo beni bulunca gülüyo çok sevimli oldular büyüdüler hepsi maşallah
antideprasan içmeye başladım bozocum sağol canım
bugün ilk gün haliyle uyku ve ağızda kuruluk yapıyor