- 4 Şubat 2009
- 17.940
- 28
merhabalar herkese bizide aranıza alırmısınız
benim doğumum eylülün sonuydu aslında ama ekimin birinde doğdu kızım.
biz küçük kaldık sizden :)
Hoşgeldiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yasemin ben oyuncak için erken olduğunu düşünüyorum..merhaba hanımlar ben aralık annesiyim ama sizin tecrübenizden yararlanmak istiyorum. Bebeğim 2 aylık ona ilk kez oyuncak alacağım ama gereksiz şeylerle de evi doldurmak istemiyorum şimdiden. Bebeklerinize alıp da memnun kaldığınız önereceğiniz oyuncakları yazarsanız çok sevinirim. Mesela uyuması için tavana ışık yansıtan dönenceler kullanışlı mı? ya da hangi çıngırak daha hoşlarına gidiyor?
şimdiden teşekkürler
merhaba hanımlar ben aralık annesiyim ama sizin tecrübenizden yararlanmak istiyorum. Bebeğim 2 aylık ona ilk kez oyuncak alacağım ama gereksiz şeylerle de evi doldurmak istemiyorum şimdiden. Bebeklerinize alıp da memnun kaldığınız önereceğiniz oyuncakları yazarsanız çok sevinirim. Mesela uyuması için tavana ışık yansıtan dönenceler kullanışlı mı? ya da hangi çıngırak daha hoşlarına gidiyor?
şimdiden teşekkürler
Bizim uyku arkadaşı kuzumuz var güzel uyuyor onunla,değişik uyku arkadaşları var. Eğitici köpeğimiz var şimdilik sadece yiyoruz köpeği ama ileride yararlı olucağını düşünüyorum.Emekleme arkadaşı aldım kelebek bakalım inşallah oynar ama tırtıl olanı daha güzel pişamn oldum.Çok fazla oyuncak alma ilk başta zaten çıngırak dişlik onlarla oynar..
Bugün ctesi...yine de dr'amı gidecektin?
Gittin mi?
Öyle kontrole mi ..yoksa ciddi bişey içinmi gittin çiko..Bişi çıkmamıştır inşallah..Geçmiş olsun
gittim c.tesi günü canım benim gözler körümsü miyop 8,5 numara :82:
bankanın beleş check up hakkı vardı onu kullandım ameliyat için elverişlimi diye ön tetkik yapıldı, yapılır ama 1 numara falan kalabilir dediler. retinam inceymiş.
kızımıda götürdüm ondada astigmat çıktı 1 ve 1.25 ona çok üzüldüm 6 yaşında tekrar kontrole gidecek. gözlük fln vermedi.
hoşgelmişsin arkadaşım umarım güzel vakit geçirirsin ağustos, eylül, ekim hiç fark etmezmerhabalar herkese bizide aranıza alırmısınız