Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben hipp marka biberon maması kullanıyorum , dr browns biberonda içiyor, mama çok yağlı gibi özellikle biberonun ortasındaki pipeti o kadar yağlı oluyorki suyla çıkması imkansız. prillede yıkamak istemiyorum ne önerirsiniz kızlar, mamayımı değiştirsem yoksa biberonumu veya bu biberonu temizlemenin başka bir yolu varmıdır
Aynen dişimiz çıkmadan önce çok mızmızdık yoğurdu severek yerdik ama yemedik meğersem diştenmiş şimdi eskisi gibi yiyoryuzepeydir girmediğim için geçmişi okumak uzun zmn aldı:)
maşallah dişleri çıkan kuzucuklara
bizim daha dişlerimiz yok ama mızmızlığımız war:) çok hareketliyiz emekleme çalışmalarına başladık.her gören iki aya kadar yürür diyor ama bakalım hayırlısı.
ilk doğduğunda zmn hiç geçmeyecek gibi geliyordu ama meğer zaman su olmuş...
ek gıdalara da yawas yawas başladık ama kahwaltıda ne yedireceğimi bilmiyorum.önceleri yoğurdu sewerek yiyordu kuzum artık ağzını kapatıyo umarım dişten kaynaklanıyordur.
bgn aşı günümüz aslında gecen haftaydı ama gidemedik, dört olmasına şaşırdım ben üç sanıyordum
inşallah ateşsiz atlatırız.
tüm annelere we bebişlere güzel günler günler diliyorum:92::89::82:
merhaba kızlar ben kasım annesiym 4 bucuk aylık bir kızm var10 gundur devamlı kucak istiyor almayınca çok fazlaaglıyor ne yapmalıyım geceleride 7,8 defa kalkıyor 3 kez emiyor digerlerindd sadece aglıyor yada mırıldanıyor tekrar uyutuuorum cok yorgunum gece de dinlenemiyorum böyle bi dırum geçirdiyseniz tecbelerinizi paylasın nolur esiden sadece 3 kez kalkıp emip yatardı niye böyle olduki
Aynen dişimiz çıkmadan önce çok mızmızdık yoğurdu severek yerdik ama yemedik meğersem diştenmiş şimdi eskisi gibi yiyoryuz
İnşallah ateşiniz çıkmaz
benim oğlumunda dişi çıkmadı henüz ama 2 aydır acaip salya akıtıyor,bir elimde mendili dakikada bir salyasını siliyorum2 hafta önce doktora götürdük görünürde bşe yok dedi ama böle salya görmedik,elini komple ağzına götürüyor yetmiyor benim parmağımı ağzına götürüyor,önü sürekli ıslanıyor.acaba dişi çıktıktan sonra salyada bir azalma olacal mı yoksa diğer dişlerde çıkana kadar böle mi olacak...Aynen dişimiz çıkmadan önce çok mızmızdık yoğurdu severek yerdik ama yemedik meğersem diştenmiş şimdi eskisi gibi yiyoryuz
İnşallah ateşiniz çıkmaz
bakalım oldumu
Bizde salya olmadı
çok şanslısınız reyhan salyalar başa belaaaaaa
maaşallah azraya.....bakalım bizim salyalar ne zaman duracakkk