2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben hipp marka biberon maması kullanıyorum , dr browns biberonda içiyor, mama çok yağlı gibi özellikle biberonun ortasındaki pipeti o kadar yağlı oluyorki suyla çıkması imkansız. prillede yıkamak istemiyorum ne önerirsiniz kızlar, mamayımı değiştirsem yoksa biberonumu veya bu biberonu temizlemenin başka bir yolu varmıdır

Son düzenleme:
ben hipp marka biberon maması kullanıyorum , dr browns biberonda içiyor, mama çok yağlı gibi özellikle biberonun ortasındaki pipeti o kadar yağlı oluyorki suyla çıkması imkansız. prillede yıkamak istemiyorum ne önerirsiniz kızlar, mamayımı değiştirsem yoksa biberonumu veya bu biberonu temizlemenin başka bir yolu varmıdır

Canım kimyasal olmayan temizleyiciler var amway gibi petra gibi ben yıllardır onları kullanırım içim rahat

epeydir girmediğim için geçmişi okumak uzun zmn aldı:)
maşallah dişleri çıkan kuzucuklara:KK3:
bizim daha dişlerimiz yok ama mızmızlığımız war:) çok hareketliyiz emekleme çalışmalarına başladık.her gören iki aya kadar yürür diyor ama bakalım hayırlısı.
ilk doğduğunda zmn hiç geçmeyecek gibi geliyordu ama meğer zaman su olmuş...
ek gıdalara da yawas yawas başladık ama kahwaltıda ne yedireceğimi bilmiyorum.önceleri yoğurdu sewerek yiyordu kuzum artık ağzını kapatıyo:KK43: umarım dişten kaynaklanıyordur.
bgn aşı günümüz aslında gecen haftaydı ama gidemedik, dört olmasına şaşırdım ben üç sanıyordum:KK43:
inşallah ateşsiz atlatırız.
tüm annelere we bebişlere güzel günler günler diliyorum:21::92::89::82:

epeydir girmediğim için geçmişi okumak uzun zmn aldı:)
maşallah dişleri çıkan kuzucuklara:KK3:
bizim daha dişlerimiz yok ama mızmızlığımız war:) çok hareketliyiz emekleme çalışmalarına başladık.her gören iki aya kadar yürür diyor ama bakalım hayırlısı.
ilk doğduğunda zmn hiç geçmeyecek gibi geliyordu ama meğer zaman su olmuş...
ek gıdalara da yawas yawas başladık ama kahwaltıda ne yedireceğimi bilmiyorum.önceleri yoğurdu sewerek yiyordu kuzum artık ağzını kapatıyo:KK43: umarım dişten kaynaklanıyordur.
bgn aşı günümüz aslında gecen haftaydı ama gidemedik, dört olmasına şaşırdım ben üç sanıyordum:KK43:
inşallah ateşsiz atlatırız.
tüm annelere we bebişlere güzel günler günler diliyorum:21::92::89::82:
Aynen dişimiz çıkmadan önce çok mızmızdık yoğurdu severek yerdik ama yemedik meğersem diştenmiş şimdi eskisi gibi yiyoryuz :nazar:
İnşallah ateşiniz çıkmaz

merhaba kızlar ben kasım annesiym 4 bucuk aylık bir kızm var10 gundur devamlı kucak istiyor almayınca çok fazlaaglıyor ne yapmalıyım geceleride 7,8 defa kalkıyor 3 kez emiyor digerlerindd sadece aglıyor yada mırıldanıyor tekrar uyutuuorum cok yorgunum gece de dinlenemiyorum böyle bi dırum geçirdiyseniz tecbelerinizi paylasın nolur esiden sadece 3 kez kalkıp emip yatardı niye böyle olduki

merhaba kızlar ben kasım annesiym 4 bucuk aylık bir kızm var10 gundur devamlı kucak istiyor almayınca çok fazlaaglıyor ne yapmalıyım geceleride 7,8 defa kalkıyor 3 kez emiyor digerlerindd sadece aglıyor yada mırıldanıyor tekrar uyutuuorum cok yorgunum gece de dinlenemiyorum böyle bi dırum geçirdiyseniz tecbelerinizi paylasın nolur esiden sadece 3 kez kalkıp emip yatardı niye böyle olduki

Acaba gaz sancsı mı var? Benim başıma böyle bişey gelmedi.İnşallah düzelir bebeğin.

Aynen dişimiz çıkmadan önce çok mızmızdık yoğurdu severek yerdik ama yemedik meğersem diştenmiş şimdi eskisi gibi yiyoryuz :nazar:
İnşallah ateşiniz çıkmaz

ateşimiz yok çok şükür ama mızmızlık diz boyu:)
gece üçe kadar sohbet ettik:)
ilki çıksa gerisi kolay olur sanırım ama daha muaffak olamadık:KK9::KK51:

İnşallah ateşiniz çıkmaz
benim oğlumunda dişi çıkmadı henüz ama 2 aydır acaip salya akıtıyor,bir elimde mendili dakikada bir salyasını siliyorum2 hafta önce doktora götürdük görünürde bşe yok dedi ama böle salya görmedik,elini komple ağzına götürüyor yetmiyor benim parmağımı ağzına götürüyor,önü sürekli ıslanıyor.acaba dişi çıktıktan sonra salyada bir azalma olacal mı yoksa diğer dişlerde çıkana kadar böle mi olacak...

kızlar konu sahibi mune diye biri olmuş lila adınımı değiştirdi

çok şanslısınız reyhan salyalar başa belaaaaaa:KK52:
maaşallah azraya.....bakalım bizim salyalar ne zaman duracakkk:KK53:

kimsecikler yok. halbuki fikirlerinizi almak istiyordum. ama yazayım belki okuyunca yorum yaparsınız, bende bir dahaki geldiğimde okurum :)
evlendiğimde 58 kiloydum kızlar. boyum 1,70. korunma konusunda kendimi garantiye almak istediğim için jasmin adlı hapı kullandım. kullanırken hiçbir yan etkisini görmedim. oysa "dikkat et, hormon dengeni bozar, aniden kilo alırsın hapı kullanınca" diye uyarılar almıştım. ama hap kullandığım sürece kilom aynı kaldı. sonra hamile kalmayı düşünmeye başladığımda, doktor tavsiyesiyle 4-5 ay önce hapı bıraktım. hapı bırakınca aniden hızla kilo almaya başladım. hapın etkisi olduğunu nerden biliyorsun derseniz, yediklerim değişmedi, spor zaten hiç yapmadım hayatımda boyunca :KK43: , yeme alışkanlıklarım aynıyken kilom hızla artmaya başladı. ve 65 kilo olunca silkelenmem ve birşeyler yapmam gerektiğini anladım. sadece 4-5 ayda bu kadar kilo aldım.
sonra yürüyüş yapayım falan derken hamile kaldım. yani 65 kilo ile hamile kaldım. 80 kilo ile doğurdum. emzirdiğim süre 66 kiloya kadar düştüm, 4,5 ay emzirdim, sonra sütüm kesildi ve tekrar kilo aldım. 66 iken 68 kiloya çıktım.
şimdi sorum şu:
9 ayda alınan kiloyu 9 ayda vermek istiyorum ilk hedef olarak. bu nedenle 2 ay sonra 65 kiloya düşmeyi hedefliyorum. yıl sonunda da artık 58 kilo olmasına gerek yok, 60-62 ideal kilo benim için. yıl sonunda da bu ideal kiloya gelmek istiyorum. bu pazartesi beyaz ekmekten vazgeçip kepek ekmek yemeye başladım. ilk adımın bu oldu. bir de elma sirkesi- su- bal karışımını duydum. sanırım onu da denemeye başlayacağım. çalıştığım için erken akşam yemeği gibi bir şansım yok, 8'den önce eşim gelmediği için yemek yiyemiyorum. ama kepek ekmeği + elma sirkesi yardımıyla kilo vermeyi deneyeceğim. sizin uyguladığınız bir rejim var mı, sütü kesilen yada emzirmeyenlere soruyorum, emzirenlere bol süt dilerim :)

X