2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bir dönem sürüyor sanırım ek gıdaya başlayınca ,biz daha birkaç gündür ek gıdaya geçtik ,henüz birşey yok gerçi pek birşeyde yemiyor ya:KK50:

Bizde gazdan cok sorunluyuz gaz damlasi veriyorum insallah se yarar bide bizimki bu aralar herseye atiliyo bi seyler yiyorum kucagimda bu da agzini aciyo sesler cikariyo sanki verin bana yemek vern der gibi ne versem yiycek

Canım benimki gelmiş de kargodan gidip alamadık, eve gelmişler de nizamiyeden sokmuyorlar kargocuları.:KK1:

bir benim kitap gelmedi o zaman,ya bu kargo işleri çok komik zaten geçen gün sipariş verdim adres evin adresi ama adamlar garip daha önce aynı kargo şirketine başka bi siparişimiz gelmişti ama o zamanki adres askeriyinin adresini vermiştik adamlar oraya götürmüşler eve getirmek yerine ...

sorma saadetim bazı kendini bilmezler anneliğime lafetmeye kalkıyo dediğin gibi beni bile bu duruma getirecek kadarlar yani inanamazsın..

Yettim gariiii :)
neler oluyor ? bende burdayim ..Mentos kim uzdu seni kuzum hadi ben huysuzum senin gibi skainb riini kim sinirlendirdi ?nele roluyor burda?

Geç kaldın :))) neyse Sadoş tekrar tekrar aynı konular konuşulmasın kimsenin kalbi kırılmasın.HEPİMİZ ANNEYİZ HASSASIZ

face de ummuhanın yazısını oku bak duvarda.laf yedim bende

Geç kaldın :))) neyse Sadoş tekrar tekrar aynı konular konuşulmasın kimsenin kalbi kırılmasın.HEPİMİZ ANNEYİZ HASSASIZ

ayy evet yaa yeni grodum yemek yiyordum tuh tuh..Evet katiliyorum heimiz hassasiz heimiz anneyiz insanlarda lafini bilicek tarticak olcucek bicicek konusacak dimi? olcup bicmiyorsa bir patavatsizlik belgesi yakisir :) bundan boyle her gun burdayiz ben sevdim burayi atraksiyon dolu..

Bizde gazdan cok sorunluyuz gaz damlasi veriyorum insallah se yarar bide bizimki bu aralar herseye atiliyo bi seyler yiyorum kucagimda bu da agzini aciyo sesler cikariyo sanki verin bana yemek vern der gibi ne versem yiycek

aynen benim oğlum da öyle bugün kahvaltıda babası çat bardağını uzatıyor oğlum da ellerini uzatıyor vermeyince masa örtüsünden alıyor hıncını çok tatlı olmaya başladı bunlar. ben gaz damlasını bi kere kestim dr söyledi diye oğlumun poposu çatlası zinco yada rezene veriyorum şimdi sürekli

Ben sinirlensem anlarim ben sinirli biriyim lafimi sakinmam ama ummuhan gibi sakin birini sinmirlendirmek naisl bir sey merak ettim :):) sinirlenme kuzum git cukulata ye gel skainles Eslem hakli kimse sana biraz soz kelime edemez ..

aynen benim oğlum da öyle bugün kahvaltıda babası çat bardağını uzatıyor oğlum da ellerini uzatıyor vermeyince masa örtüsünden alıyor hıncını çok tatlı olmaya başladı bunlar. ben gaz damlasını bi kere kestim dr söyledi diye oğlumun poposu çatlası zinco yada rezene veriyorum şimdi sürekli

Ya bende yeni basladim kafamdan eczaneye sordum colinox diye bi sey verdi ama bitkisel degil acaba zarari olurmu ki aslinda biraz faydasi olmustu bizimki rezene icmiyor

Ben sinirlensem anlarim ben sinirli biriyim lafimi sakinmam ama ummuhan gibi sakin birini sinmirlendirmek naisl bir sey merak ettim :):) sinirlenme kuzum git cukulata ye gel skainles Eslem hakli kimse sana biraz soz kelime edemez ..

sağol canım benim için siz değerlisiniz sinek küçük mide bulandırdı sadece o kadar kusura bakmayın biraz gittik ya burdan ortalığı boş sanmış bazıları aslında burda böyle çirkin seviyesiz basit laflar edilmezdi ama uzun süre uğramayınca böyle oldu herhalde tek dileğim Allahım evlatlarımızı iyi insanlarla karşılaştırsın ortam bozuk..

Ya bende yeni basladim kafamdan eczaneye sordum colinox diye bi sey verdi ama bitkisel degil acaba zarari olurmu ki aslinda biraz faydasi olmustu bizimki rezene icmiyor

bilmem ki canım hiç duymadım o ilacı sab simplex var baya etkili ama kaçak bi ilaç sahteleri piyasada çok varmış yan etkisi çok oldu oğluma 12 saat uyanmadan uyudu hemen kestim ilacı bilmem ki kullansan sizde de böyle olur mu

X