2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sen onu benim anneliğime lafeden arkadaşına söyle mertlik doğruluk dürüstlük bumu vicdan diyosan bunu düşman birbirine yapmaz herkes haddini bilecek ben yazdıklarımda isim belirtmedim madem o kadar muhabbetten anlamıyosunuz atlamayın her lafa niye üstünüze alınıyosunuz 3 kişidenmi ibaret yeniler bende içimdekileri söylesem buraya dağ olur böyle terbiyesizlikte görmedim sen kimsinde benim anneliğimi yargılauacaksın kendin nasıl olduğun bile belli değil en azından ben kişiliğe karşı bişey söylemedim bunları dikkate al o kadar mertsen...

Hala yeniler diyorsunuz yahu!
Daha fazla çalmayacağım çok değerli vaktimden.

ayyyy saadettt deme nolurrr ben çok fena oldum şimdi.sütlü çikolataları bana ayır ben ilk uçakla ordayım.:)

Arkadaslar sayfa 1 bknz bir liste var o liste kkya ilk gelen gruba ilk giren kisiler onlar eski uyeler sizlerde yeni bu sozden ne rahatsizlik duydunuz niye rahatsiz etti ??

arkadaşım az bile yapmış ben senin anne değil insan oldugundan şüphe etmeye başladım şu anda sinirden köpürüyorsundur umarım bu başlıkta senin gibi insanların oldugunu bilseydik hiç gelmezdik.hayatımda yabancı kimseye sesimi bile yükseltmedim bu tarz konuştuğum ilk sen oldun nasıl bişeysen artık şimdi sen 10 sayfa falan bunu konuşursun kolay gelsin sana

Görmüş geçirmiş insanlarsınız yakışıyor mu böyle konuşmalar, konu daha fazla uzarsa topik uyarı alır...Şimdiye kadar hiç böyle tatışma olmamıştı lütfen bundan sonra da olmasın...

arkadaşım az bile yapmış ben senin anne değil insan oldugundan şüphe etmeye başladım şu anda sinirden köpürüyorsundur umarım bu başlıkta senin gibi insanların oldugunu bilseydik hiç gelmezdik.hayatımda yabancı kimseye sesimi bile yükseltmedim bu tarz konuştuğum ilk sen oldun nasıl bişeysen artık şimdi sen 10 sayfa falan bunu konuşursun kolay gelsin sana

:KK60::KK60::KK60:ay neden bilmiyorum ama sana çok gülesim varya sen ne söylesen tııııınn hadi diğerlerinin bi mizacı var sen tam paranoyaksın şekerkedisi :))) eminim bu kadar bulaşık oldunu bilse yöneticide seni bu gruba almazdı annelikte ağzına bile hiç yakışmıyo:KK60::KK60:

:KK60::KK60::KK60:ay neden bilmiyorum ama sana çok gülesim varya sen ne söylesen tııııınn hadi diğerlerinin bi mizacı var senin :))) eminim bu kadar bulaşık oldunu bilse yöneticide seni bu gruba almazdı annelikte ağzına bile hiç yakışmıyo:KK60::KK60:

İçimden geçenleri olduğu gibi söylüyorum, gülücük koymadan.Bazılarınız "şaka" "muhabbet" diye sıfatlandırmış ama, Şaka da olsa böyle muhabbet olmaz. Muhabbetin ne anlama geldiğini bilirsiniz heralde. Açıklamaya gerek yok. Biz anneyiz artık. Oturmamıza kalkmamıza, ağzımızdan çıkana, yazdığımıza, çizdiğimize dikkat edelim. Bugünki paylaşımların çoğunu -hangileri olduğunu yazmayacağım- çok küstahça ve niteliksiz buldum. Hergün geldiğimde yeni birşeyler öğreniyordum bebeğim için ama bugün hiç de öyle olmadı.
Lafım sana değil arkadaşım, alıntıyı senden yaptığıma bakma. Konuyu senin mesajınla açtım o kadar.
Gerçi bunları tartışmanın yeri burası değil , hatta tartışmaya değer bir konu da değil.Ama içimden geçenleri söylemeden edemedim sadece.
Şöyle bir düşünüldüğünde -ama el vicdandayken, biranönce cevap yazmalıyım telaşıyla değil,acele etmeden- yapılanın söylenenlerin ne kadar yersiz ve gereksiz olduğunu kabul edersiniz ama tahmin ediyorum ki kimse mert olup da "doğru hata yaptık" demez.

ayeser duruma objektf şekilde bakmayı deniyordum ki şekerdelisinin msjını gördüm artk objektf olmam mümkün değil...
şekerdelisi cnm uzatmayalım diyoun ama çok ileri gittin bence böle ufak bi meselede edilecek laflar değil bunlar...ndn bu kin bu hınç anlıyamadım...
(ben aslında hiç yorum filan yazmicaktm ama hakkaten cok koydu son mesaj)

arkadaşlar noluyor allah aşkına bu ne densizlik ya susayım dedim ama olacak iş değil lütfen bu konuları kapatıp bebeklerimizi konuşalım. siz buraya torlanıp toplanıp bilgi paylaşmaya değil dövüşmeye gelmişsininz. anladığım kadarıyla burda görüşmeye pek de bir ihtiyacınız yok çünkü facede yeteri kadar görüşüyorsnuz belli ki.. biz bugüne kadar onlarca sayfa faydalı ve güzel paylaşımlarda bulunurduk. açtığınız sayfanın kalitesi oldukça yüksekti.. ta ki bugüne kadar. yeni geldim ve gördüklerim beni çok üzdü sanki sevimli köyüm talan edilmiş yağmalanmıştı. ne bir bilgi paylaşılmış ne başka keyifli bir şey olmuş. eskiden hiç uğramayanlar bir günde torlanıp toplanıp gelmiş ve sıfıra sıfır elde var sıfır. bizlere bu tür inatlaşmalar görmezden gelmeler burun kıvırmalar yakışmaz arkadaşlar. seviyemizi aynı kalitede tutmaya çalışalım lütfen..

X