Ne bu kitap olayi ben bilmiyorum nerdn istiyosunuz bende istyim eksik kalmayim
kitabı aldığımız adresi yazmıştım canım baktın mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne bu kitap olayi ben bilmiyorum nerdn istiyosunuz bende istyim eksik kalmayim
tamam canım en azından bi kızımı emzireyim sözde insanların bi itirazı yoksa anneliğime laf ediyolar ya tövbe yarabbim sabır ver yaaa hiç ömrü hayatımda böyle bişey görmedim deli cesareti ya kavgada söylenmez yani neyse görüşürüz kızlarHadi sen gitde bi çikolata ye sakinleş :)))yerim ben seni
kitabı aldığımız adresi yazmıştım canım baktın mı ?
peki zeynep ben senin anneliğine lafetsem sen aaa önemli değil konuyu kapatalım mı dersin ne demek canım sen kimsinde benim anneliğimi yargılıyosun hayatım boyunca böyle terbiyesizlik görmedim..
insanlar bide yüzsüz yüzsüz yazmaya devam ediyo azıcık insanın yüzü kızarır yaaa fazla edepten herhalde yuuuuuhhh
kitapta öyle aman aman pek bişey yok sanki bi göz attım da hiç okuyasım gelmedi tracy hogg un kitabını tek geçerim ben uzun zamandır okumaya böyle istek duymamıştım
kitapta öyle aman aman pek bişey yok sanki bi göz attım da hiç okuyasım gelmedi tracy hogg un kitabını tek geçerim ben uzun zamandır okumaya böyle istek duymamıştım
benim ki hala gelmedi sanırım ayeserin kitabı da gelmedi öyle hatırlıyorum
benim ki hala gelmedi sanırım ayeserin kitabı da gelmedi öyle hatırlıyorum
oğlum sürekli uyanıyor bu gaz mahvetti bizi rezene verdim ama etki etmedi hala sanırım
Himm adi ne kitabin bende bi tane kitap aldim mahallenin en mutlu cocugu 1 yasindan sonraki cocuklari anlatiyo ama en mutlu bebegide varmis ama ben onu bulamadim baya unluymus yurt disinda daha baslamadim ama
bak hala uzatıyorsun, ben evet gerçekten merak ettim anne olup olmadığını çünkü girdiğinde atışma tarzında sözlerinin dışında birşey duymadım ve merak ettim, sen de benim ve arkadaşımın yetiştireceği çocuklara acıdığını söyledin ama uzatmak istemiyorum artık yeterrrr