2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Tamam canım Dikimevi bize yakın sayılır bende keçiörendeyim. Nisanda görüşürüz inşallah. Ben yatıyorum iyi geceler sana :)

ayy bensiz görüşmeyin yaa ben de gelecem ankaraya valla küserim:KK19::KK19:

inşallah denk gelir aynı zamanda Ankarada oluruz ,ben nisanda gitcem bir de haziranda bir ay orda kalmayı düşünüyorum bi aksilik çıkmazsa eğer,bir buluşma ayarlarız umarım:KK1:

kızlar ankarada buluşursanız benide çağırın bende dikimevine çok yakın natoyolunda oturuyorum.bende katılmak isterim oğluşumla:emir_bebek:

kızlar ankarada buluşursanız benide çağırın bende dikimevine çok yakın natoyolunda oturuyorum.bende katılmak isterim oğluşumla:emir_bebek:

inşallah canım ayarlayabilirsek güzel olur
Ankaralı birkaç arkadaş daha var diye hatırlıyorum umarım buluşabiliz:KK66:

ben geldim gene :)) biraz okudum geçmişi bıraktım mecbur bitmez işler beni bekler :))
ya lazere bende başlıcam ama emzirme dönemi riskli iş beklicem mecbur
bazıları para için sorun olmaz diyor ama doğur değilmiş emzirirken lazer
az daha beklicem artık :)))

Gülücük mülücük var ama sonu tartışmaya gidiyor anlamayana saf derim. neyse bunları uzatacak kadar vaktimiz yok bizim olsa zaten burada boş lakırtı yapardık sayfalar dolusu bugün oldugu gibi bak ben de gülüyorum alınganlık yapmayın yani:KK1::KK64::KK66::KK60::KK1:

Hepimiz sorunları,meşgul olduğumuz bebekleri var,burada neler paylaşıldı neler ama hep sıkıntılar,problemler değil,sevinçler heyecanlarda paylaşıldı.
Yani bugün yapılan şey size göre boş lakırtı olabilir ama bize göre o sıkıntılı günlerden beraber geçmiş olmanın bağlığı vardı hepsi bu.

Tşk ler kızlar

1800 tl nakit fiyatı ama sınırlama yok
kol bacak popo :) göbek bel göğüs ucu yüz vs. nerende varsa hepsini komple hallediyormuş. tam anlamıyla tüm vücut yani.

ama dediki ben lazerle alsamda sizinki bitmez iç guatr nedeniyle tekrar çıkabilir. en iyisi önce tedavi sonra lazer. ikisi eş zamanlıda olur dedi ama tedavi bitince başlarım artık. ben önceden 4 seans gitmiştim evet biraz acıyo ama sonuç güzel oluyo

Anladım canım saol,fiyat zannettiğim kadar uçuk değilmiş.Geçmiş olsun canım inşallah biran önce düzleir rahatsızlığın.

Hepimiz sorunları,meşgul olduğumuz bebekleri var,burada neler paylaşıldı neler ama hep sıkıntılar,problemler değil,sevinçler heyecanlarda paylaşıldı.
Yani bugün yapılan şey size göre boş lakırtı olabilir ama bize göre o sıkıntılı günlerden beraber geçmiş olmanın bağlığı vardı hepsi bu.

kimseyi zorla tutmuyoruz muhabbetimizden memnun olmayan varsa biz tutmayalım onu...:63:

canlarrrrrrrrrrrrrr:))) anılarımı tazeliyoruz......:KK49:

evet ya bende hamileliğimin 7.haftasından itibaren buradaydım hep sizlerle ama siz doğumdan sonra burayı bırakıp gittiniz ben face grubuna katılmadım,hepimiz burada tanıştık neden buraları terkedelim ki,burayı bırakmayın lütfen,hepinizi çok özlemişim...

arkadaşlargüzel vakit geçirmeye bakalım birbirimize kırıcı sözler sarf etmeyelim çoğunluk olursak bebeklerimiz için daha çok yararlanabiliriz birbirimizden :KK71:

Allah muhabbetinizi bozmasın :KK60::KK60::KK60:

sağol nergisim sen de gel :)

kızlar oğlum hep alerji oluyor hem benim yediklerimden hem kendi yediklerinden. kakaolu, inek sütü, soya hepsi alerji yapıyor bu durum geçer mi acaba yoksa hep böyle mi gider? ben de öyleydim 15-16 yaşlarıma kadar yoğurt bile yediremiyorum hem inek hem keçi sütü alerji yaptı

sağol nergisim sen de gel :)

kızlar oğlum hep alerji oluyor hem benim yediklerimden hem kendi yediklerinden. kakaolu, inek sütü, soya hepsi alerji yapıyor bu durum geçer mi acaba yoksa hep böyle mi gider? ben de öyleydim 15-16 yaşlarıma kadar yoğurt bile yediremiyorum hem inek hem keçi sütü alerji yaptı
alerji testi bu yaşta yapılıormu acaba bilmiyorum ben kızımı 7 yaşında yaptırmıştım kolundan

Biz burda boş lakırdı yapmadık sadece eski günleri gülümseyerek anımsadık. Hiç yakıştıramadım boş lakırdı lafını.

asualp canım okula 3 gün gidiyorsun sanırım ben de 4 gün gidiyorum halimize şükredelim canım ablam batmanda hafta içi 30 saat derse gidiyor hafta sonu da 12 saat sbs kursu veriyor iki de çocugu var biri yeni doğdu. ama planlarınızı ona göre yapınca zor oluyor işte değişmesi insallah benimki de değişmez yeni öğretmen gelecekmiş eşimin programla ayarladık biz de araba bi onda bi ben de 1 saat oynasa ikimizden biri ortalıkta kalır otobüs vs. ile de okula gitmek 1.5 saat alıyor konya geniş ordan oraya git bir sürü vakit kaybı iyi ki trafik sorunu yok

Biz burda boş lakırdı yapmadık sadece eski günleri gülümseyerek anımsadık. Hiç yakıştıramadım boş lakırdı lafını.

bakalım arkadaş hangi yararlı bilgileri paylaşıyo çok merak ettim yararlanalım dolu dolu konuşmalarından :KK1:

sohbete demedim canım atışma kısmına dedim kusura bakma senin kalbini kırmak istemem kapatalım artık bu konuyu

ayrıca bana laf atıp duran kişiyi ciddiye alıp cevap yazıp onun seviyesine inmem siz iletin arkadaslar kusura bakmasın artık bunu yazmak bile benim için seviyesizce ben tamam dedikçe uzatıyor

bebeğime yaptıracaktım canım, bana her iki senede bir yapılıyor zaten alerjik astım var bende

canım ben de oğluma alerji testi yaptırmak istiyordum sadece uykuda emdiği için yediğin birşeye alerjisi olabilir dediler ama çok küçük olduğu için test yapmadılar:KK50:

X