2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

slm canım hoşgeldin ben iyiyim sen nslsın :79::79::79:

Geçmiş olsun, Olur böle kazalar sonuçta bilerek yapmadın ki.O kadar çabuk iyileşecek ki şaşıracaksın.
Benim oğlumda yüzümü göğsümü yanağımı çizdi, 3 kerede üstüme çay döktü.
Biz bişey diyoz mu? :)))))

günaydın kızlar oğlum gece hiç uyumadı ve ben işe gidiyorum ;(

(((
Canım biliyosun bizde öleyiz ama sitedeki bi arkadaşın tavisyesi ile odanın nemini artırdık. Ve buraktığım humananın emzirme çayına geri başladım ve bu gece oğlum 2den4e, 4den7ye kadar uyudu :) Çok mutluyum....

Bunları yapmaya başladım 3-4 gündür yeni faydasını gördüm bi dene istersen sende :)

Herkese merhaba arkadaşlar bilgisayarım sorunluydu giremiyorum benim oğlanda bugün 5 te uyandı daha doğrusu terlemiş sırtını değiştireyim derken ben uyandırdım sonra oynaştık 7 de uyudu bende 8 de işe geldim sersem gibiyim

benim tek umudum regli olmak regli olunca hormonlar düzene giriyormuş ve kilo vermek kolaylaşıyormuş. regli olayım zaten bebiş de 6 aylık oldu, bişeyler yapmaya başlicam.

asualp mrb mehmet alp ile mehmet sercan arasında 1gün var sanırım dimi..

eşim çok sever brokoliyi.. ben de rahatsız olmasam sık sık yerim. çorbasını özellikle çok severiz. bebiş te sevdi maşallah. bugün de yeşil fasülye domates bezelye patatesli bir kavanoz maması verdim yarısını yedi ama çok beğenmedi..

önceleri bizde hiç yoktu böyle bi sorun ama hemen hemen bir aydır çok kusuyor ,kontrole gittiğimizde soralım bakalım doktorumuza (gerçi bu zamana kadar sorduğumuz hiç birşeye doğru düzgün bir cevap alamadık)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…