- 2 Şubat 2011
- 1.433
- 95
- 163
slm kızlar nasılsınız ben 2 gündür yoktum gezmeye gittik tabi pek bişey anlamadımherkes gazdan şikayetçi bu günlerde dün benim kızımda hiç durmadı hiç okadar agladıgını hatırlamıyorum çok yoruldum yani niye böle oldular acaba buda bi süreç mi kii:44: bide bu tuz konusuna gelince sakınnn onların damak zevki yok biz ne verirsek onu biliyo onlar ne kadar geç o kadar iyi
ma_ci_de hoşgeldin canım, ben çıkmalıyım şimdi, kuzum ilgi istiyor.
slm canım hoşgeldin ben iyiyim sen nslsın :79::79::79:
şimdilik iyiyiz işallah bu gaz olayı bidaha olmaz kimsede yaa
bizimki de aynı su konusunda dün ilkkez 1-2 yudum içti ama pek istekli değil hala..
yok canım yaa keşke öyle olsa bu kadar çok üzülmezdim.. anneme gittik dün akşam annem havuç verdi eline onu yalıyor ben de daha rahat emsin diye ucunu biraz keseyim dedim. keskin olmayan et bıçakları vardır ya sofrada kullanılan, onunla kesmeye çalışıyorum.. elini attıverdi ben de çekeyim derken baş parmağının kat yeri yarım santim kadar kesildizaten elinin tamamı 2 santim yavrumun kocaman bir kesik ona göre.. ve kat yeri olduğu için her kareket ettirdiğinde acıyordur eminim çok üzüldüm yaa eşim de çok kızdı ya salaklığıma geldi ne yapayım.. boş bulundum bir an yoksa böyle şeylere çok dikkat ederim..
merhaba kızlar elektrik yoktu sabahatan beri anca girebildim nasılsınız
günaydın kızlar oğlum gece hiç uyumadı ve ben işe gidiyorum ;(
merhaba kızlar elektrik yoktu sabahatan beri anca girebildim nasılsınız
Bugün çok sessiz burası yaaa
Kızlar kiloları ne yaptınız? 18 kilo almıştım toplamda 10 u gitti 8 i duruyor. Vermeye çalışmıyorum şimdilik, zaten hepsini değil sadece 5 ini vermek istiyorum, kilo vermediğim için spor da yapmıyorum. Emzirme işi bitince diyet ve plates yapacağım.
(((
Canım biliyosun bizde öleyiz ama sitedeki bi arkadaşın tavisyesi ile odanın nemini artırdık. Ve buraktığım humananın emzirme çayına geri başladım ve bu gece oğlum 2den4e, 4den7ye kadar uyudu :) Çok mutluyum....
Bunları yapmaya başladım 3-4 gündür yeni faydasını gördüm bi dene istersen sende :)
kızlar sizin bebeklerde çok kusuyor mu ,büyüdükçe azalır kusması dediler ama bizim aynen devam ediyor...
Herkese merhaba arkadaşlar bilgisayarım sorunluydu giremiyorum benim oğlanda bugün 5 te uyandı daha doğrusu terlemiş sırtını değiştireyim derken ben uyandırdım sonra oynaştık 7 de uyudu bende 8 de işe geldim sersem gibiyim
kızlar sizin bebeklerde çok kusuyor mu ,büyüdükçe azalır kusması dediler ama bizim aynen devam ediyor...
Ben spor ve plates yapmıyorum ki üzerimdeki kilolarla sıkılaşmayayım diye, çok iştahlı değilim diyetle çabucak verebilirim, hamile kalmadan önce 36 bedendim, hatta esnek kiyafetlerde 34 bile giydiğim oluyordu. şimdi 40, 38 dar geliyor.
Brokoli vermek cesaret işi ben hiç sevmem evleneli sadece bir kere aldık eve, çorba yapmıştım farklı olsun diye, yiyemedik döküldü.
Harpy ve Ayeser bebişlerinizin adı ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?