- 2 Şubat 2011
- 1.433
- 95
- 163
Bugün çok sessiz burası yaaa
Kızlar kiloları ne yaptınız? 18 kilo almıştım toplamda 10 u gitti 8 i duruyor. Vermeye çalışmıyorum şimdilik, zaten hepsini değil sadece 5 ini vermek istiyorum, kilo vermediğim için spor da yapmıyorum. Emzirme işi bitince diyet ve plates yapacağım.
Canım ya geçmiş olsun, ağlamıyor mızırdanmıyorsa acımıyordur hemen toparlar mrerak etme, sen de dersini aldın zaten. Babasını tahmin edebiliyorum, çok titriyorlar üzerlerine. Ben de çok dikkat ediyorum. Mutfakta vakit geçirdiğimizde ocakta birşey pişiyorsa çok çok uzağa koyuyorum onu ne olur ne olmaz diye. Dolap altlarına da koymuyorum, Birşey yuvarlanır, kapak açılır falan, Allah korusun düşer başına. Dayanamam.
Bu arada bebişlerimizi sormuşsun: Benimbebeğim iyi de gündüz uykuları çok bölük pörçük artık, hiç uyumuyor gibi birşey, neyse ki akşam olunc auyumak istiyor. Huysuzluk da etmiyor ama neden uyumuyor ki gündüz. Şimdi uyuttum ben yanında olunca daha iyi uyuyor. Kokumu mu duyuyıor bilmem ki. Dün akşam uyuttum birkaç ihtiyacımı gidermek için dışarı çıktım, babasına bırakıpta. Arkamdan uyanmış hemen, durmamış ki babasıyla çok iyi vakit geçirirler. Ben eve gelince rahatladı. Gülücükler atmaya başladı.
benim bebişim uyuyor şimdi ama bakalım kaç dk uyuyacak geceyi yine uykusuz geçirdik 3te uyudu 6da uyandı 2gündür böyle gazı var onda heralde ama alıştım artık
allah allah nooluyor bu bebişlere. sanırım dönemsel bişey. bizimkinin uykuları fena değil ama karnı çok gurulduyor. sanırım bu da gaza işaret ve çok sık gaz çıkartıyor. elim poposundayken sık sık bir hava çıkışı hissediyorum. dün brokoli patates yedi sanırım ondan. brokoli yiyince ben bile mahvoluyorum gazdan. ama bizim yumurcak brokoli seviyor başka bişey yemedi ben de onu verdim napimbugün başka bişi vereyim inşallah yer..
Ben spor ve plates yapmıyorum ki üzerimdeki kilolarla sıkılaşmayayım diye, çok iştahlı değilim diyetle çabucak verebilirim, hamile kalmadan önce 36 bedendim, hatta esnek kiyafetlerde 34 bile giydiğim oluyordu. şimdi 40, 38 dar geliyor.canım ben 13kilo almıştım doğumda 10'u gitti ama sonradan 2kilo daha aldım 5kilo fazlalığım var emzirdiğim için diyet yapamıyorum ama sporuda ihmal ediyorum sanırım yaz gelmeden vermem lazım
allah allah nooluyor bu bebişlere. sanırım dönemsel bişey. bizimkinin uykuları fena değil ama karnı çok gurulduyor. sanırım bu da gaza işaret ve çok sık gaz çıkartıyor. elim poposundayken sık sık bir hava çıkışı hissediyorum. dün brokoli patates yedi sanırım ondan. brokoli yiyince ben bile mahvoluyorum gazdan. ama bizim yumurcak brokoli seviyor başka bişey yemedi ben de onu verdim napimbugün başka bişi vereyim inşallah yer..
Uyurken farkında olmadan çıkarıyor bizimki, besteli besteliYoksa yapmaz öyle ayıp şeyler, bir uykuda bir de hapşırırken
Levent benimkininki
İki çocuğun mu var canım? Kuzucuklarım yazmışsın.
Araları nasıl?
Ben de ikinci çocuğu istiyorum ama... Aralarındaki yaş farkı az olsun diyor etraftakiler ama ben iki küçük çocuğa bakamam gibi geliyor. Zor çünkü büyütmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?