• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün çok sessiz burası yaaa:50:
Kızlar kiloları ne yaptınız? 18 kilo almıştım toplamda 10 u gitti 8 i duruyor. Vermeye çalışmıyorum şimdilik, zaten hepsini değil sadece 5 ini vermek istiyorum, kilo vermediğim için spor da yapmıyorum. Emzirme işi bitince diyet ve plates yapacağım.

canım ben 13kilo almıştım doğumda 10'u gitti ama sonradan 2kilo daha aldım 5kilo fazlalığım var emzirdiğim için diyet yapamıyorum ama sporuda ihmal ediyorum sanırım yaz gelmeden vermem lazım :59::59::59:

Canım ya geçmiş olsun, ağlamıyor mızırdanmıyorsa acımıyordur hemen toparlar mrerak etme, sen de dersini aldın zaten. Babasını tahmin edebiliyorum, çok titriyorlar üzerlerine. Ben de çok dikkat ediyorum. Mutfakta vakit geçirdiğimizde ocakta birşey pişiyorsa çok çok uzağa koyuyorum onu ne olur ne olmaz diye. Dolap altlarına da koymuyorum, Birşey yuvarlanır, kapak açılır falan, Allah korusun düşer başına. Dayanamam.
Bu arada bebişlerimizi sormuşsun: Benimbebeğim iyi de gündüz uykuları çok bölük pörçük artık, hiç uyumuyor gibi birşey, neyse ki akşam olunc auyumak istiyor. Huysuzluk da etmiyor ama neden uyumuyor ki gündüz. Şimdi uyuttum ben yanında olunca daha iyi uyuyor. Kokumu mu duyuyıor bilmem ki. Dün akşam uyuttum birkaç ihtiyacımı gidermek için dışarı çıktım, babasına bırakıpta. Arkamdan uyanmış hemen, durmamış ki babasıyla çok iyi vakit geçirirler. Ben eve gelince rahatladı. Gülücükler atmaya başladı.

benim bebişim uyuyor şimdi ama bakalım kaç dk uyuyacak geceyi yine uykusuz geçirdik 3te uyudu 6da uyandı 2gündür böyle gazı var onda heralde ama alıştım artık

allah allah nooluyor bu bebişlere. sanırım dönemsel bişey. bizimkinin uykuları fena değil ama karnı çok gurulduyor. sanırım bu da gaza işaret ve çok sık gaz çıkartıyor. elim poposundayken sık sık bir hava çıkışı hissediyorum. dün brokoli patates yedi sanırım ondan. brokoli yiyince ben bile mahvoluyorum gazdan. ama bizim yumurcak brokoli seviyor başka bişey yemedi ben de onu verdim napim :( bugün başka bişi vereyim inşallah yer..

allah allah nooluyor bu bebişlere. sanırım dönemsel bişey. bizimkinin uykuları fena değil ama karnı çok gurulduyor. sanırım bu da gaza işaret ve çok sık gaz çıkartıyor. elim poposundayken sık sık bir hava çıkışı hissediyorum. dün brokoli patates yedi sanırım ondan. brokoli yiyince ben bile mahvoluyorum gazdan. ama bizim yumurcak brokoli seviyor başka bişey yemedi ben de onu verdim napim :( bugün başka bişi vereyim inşallah yer..

afiyet olsun yarasın....... Evet canım ya benim bebeğiminde karnı gurul gurul gaz çıkarırsa rahatlıyo ama geceleri hiç gaz çıkarmıyo sabaha kadar tutyo sabah çıkarıp rahatlıyo nedense gece gaz çıkarmıyo....

canım ben 13kilo almıştım doğumda 10'u gitti ama sonradan 2kilo daha aldım 5kilo fazlalığım var emzirdiğim için diyet yapamıyorum ama sporuda ihmal ediyorum sanırım yaz gelmeden vermem lazım :59::59::59:
Ben spor ve plates yapmıyorum ki üzerimdeki kilolarla sıkılaşmayayım diye, çok iştahlı değilim diyetle çabucak verebilirim, hamile kalmadan önce 36 bedendim, hatta esnek kiyafetlerde 34 bile giydiğim oluyordu. şimdi 40, 38 dar geliyor.:1:

Brokoli vermek cesaret işi ben hiç sevmem evleneli sadece bir kere aldık eve, çorba yapmıştım farklı olsun diye, yiyemedik döküldü.

:nazar:
Araları nasıl?

araları çok iyi kızım beni çok şaşırttı sevgisini çok belli etmeyen bi çocuktur ama kardeşini çok seviyo elinden zor alıyorum okuldan gelir gelmez kardeşine koşuyo beni artık gözü görmüyo kıskançlık falanda olmadı kızım çok istemişti kardeşi olmasını 2. çocuk biraz kızım istedi diye oldu 10yaş var aralarında

Ben de ikinci çocuğu istiyorum ama... Aralarındaki yaş farkı az olsun diyor etraftakiler ama ben iki küçük çocuğa bakamam gibi geliyor. Zor çünkü büyütmek.

bana da aralarında çok yaş farkı olmasın dediler ama ben 2. çocuk düşünmüyordum aslında böyle daha iyi oldu kızım büyüdüğü için bana çok fazla ihtiyacı olmuyo hatta bana yardımcı bile oluyo bide aradan çok zaman geçtiği için özlemişiz küçük bebeği ilk çocuk gibi oldu bize doyamıyoruz eşim ben kızım

slm kızlar nasılsınız ben 2 gündür yoktum gezmeye gittik tabi pek bişey anlamadım :19:herkes gazdan şikayetçi bu günlerde dün benim kızımda hiç durmadı hiç okadar agladıgını hatırlamıyorum çok yoruldum yani :59:niye böle oldular acaba buda bi süreç mi kii:44: bide bu tuz konusuna gelince sakınnn:45: onların damak zevki yok biz ne verirsek onu biliyo onlar ne kadar geç o kadar iyi

Back