benim ki çıkmadı daha ama çıkan birini duydum,
benim ki daha dönemiyor bile. Tembel tosbaaaAma birkaç gündür çok gayretli döneceğim diye.
Google de aradım faceyi ama bulamadım
benimki destek alıp dönüyor ama herzaman değil maşallah çok hareketli bir bebek
Boşver merakımdan sormuştum canım sadece
Ben çalışıyorum canım hastanede saat 4de mesaim bitiyor ama 1,5 saatlik süt iznim olduğu için 2,5 da çıkıyorum hergün girme şansım var yani
Çok güldürünce hıçkırık tutuyor sizin bebeklere de oluyor mu?
Buraya davet et eylüllüleriBen hamile kalmadan önce başka topikteydim doğum yapınca bunu buldum buraya takılıyorum diğer topikte de samimi olduğum arkadaşlarım var telefonla görüşüyoruz
Evet ya çok tatlı oluyorlar, bu sabah babasının kucağında bana dönüp ben hiç gülmeden güldürmeden gülüyor bana,benimkindede oluyorhatta bazen gülmekten bayılcak gibi oluyo yerim ben onların gülüşünü
benimki 3,5aylıktan beri dönüyor hatta dönerek ilerliyor son günlerde emekleme hareketinide öğrendi gibi baya uğraşıyor.Biraz ilerliyor emekliyerek.Dönerek koltuktan bile düştü 4 aylıkken.Çok fazla hareketli benim oğlum.Uyanıkken ne eli duruyor ne ayağı.Sırtüstü yatmıyor 40 ı çıktığından beri.
babalarıyla araları nası bebişlerinbizimki babasının kucandayken bile gözü bende oluyo aglayınca susturamıyoda benimkimi beceriksiz yoksa:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?