• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Sünnetsiz benimki, ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz? Ben erken olsun istiyorum. Babası biraz büyüsün düğün de yaparız diyor ama bilemiyorum ki.

burdaki hastanede cerraha göstedim onun eşide çocuk cerrahı eşim görsün bi dedi daha götürmedim doktora o nezaman derse ozaman gideceğiz 1 2 aya kadar gideriz diye düşünüyorum şimdi sünnet olur eğlencesi büyüdüğü zaman olur diye düşünüyorum

yoğurt yapma işini birtürlü beceremiyorum.Bu 2.denemem yine olmadı.Bebeğime bbir çay bardağı yoğurt yapmaya çalışıyorum ama olmuyor yaa.pastörize süt ve hazır yoğurtla deniyorum olmadı bitürlü.1 çay bardağı süte 1çay kaşığı yoğurt koydum.Minik emaye tencereye koydum.Emaye tencere yüzündenmi olmadı acaba.Bi çözüm bilen varmı.

yoğurt yapma işini birtürlü beceremiyorum.Bu 2.denemem yine olmadı.Bebeğime bbir çay bardağı yoğurt yapmaya çalışıyorum ama olmuyor yaa.pastörize süt ve hazır yoğurtla deniyorum olmadı bitürlü.1 çay bardağı süte 1çay kaşığı yoğurt koydum.Minik emaye tencereye koydum.Emaye tencere yüzündenmi olmadı acaba.Bi çözüm bilen varmı.

çok az olunca tutturmak zor oluyo..

Biraz daha fazla yap, kalanını siz yersiniz olmaz mı?

Back