Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebeğimi sabahtan beri sadece bir saatcik uyutabildim. gelemedim o yüzden, onunla ilgilendim hep, hala uyumadı, bir yandan beşik sallıyorum.
Sünnetsiz benimki, ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz? Ben erken olsun istiyorum. Babası biraz büyüsün düğün de yaparız diyor ama bilemiyorum ki.
yoğurt yapma işini birtürlü beceremiyorum.Bu 2.denemem yine olmadı.Bebeğime bbir çay bardağı yoğurt yapmaya çalışıyorum ama olmuyor yaa.pastörize süt ve hazır yoğurtla deniyorum olmadı bitürlü.1 çay bardağı süte 1çay kaşığı yoğurt koydum.Minik emaye tencereye koydum.Emaye tencere yüzündenmi olmadı acaba.Bi çözüm bilen varmı.
yoğurt yapma işini birtürlü beceremiyorum.Bu 2.denemem yine olmadı.Bebeğime bbir çay bardağı yoğurt yapmaya çalışıyorum ama olmuyor yaa.pastörize süt ve hazır yoğurtla deniyorum olmadı bitürlü.1 çay bardağı süte 1çay kaşığı yoğurt koydum.Minik emaye tencereye koydum.Emaye tencere yüzündenmi olmadı acaba.Bi çözüm bilen varmı.