bu konuda kafam biraz karışık. çünkü okuduğum kadarıyla genelde annelerin sütleri azalmaya başlamış, doyurmamaya başlamış. eğer diğer annelerin sütü azalmaya başladıysa benimkinin kesilmesi normaldir. dün akşamda denedim negatif. yeni bir pompa almadım. medelanın elektriklisini kullanıyorum ama başka pompanın fayda sağlayıp sağlamayacağını bilemiyorum. duruma bir bakarım. bilgi için çok teşekkür ederim.
bizimkide bizim odamızda kendi yatağında uyuyor. havalar soğuk olduğu için kendi odasına almaya henüz cesaret edemedim. sanırım mart gibi, havalar ısınmaya başlayınca kendi odasına alırım. en sıcak oda onun odası oluyor aslında, en çabuk ısınan odayı seçtim oğluma fakat gece üstünü açıyor ve havalar soğukken üşür diye şu anda bizimle kalması daha uygun geldi bana.
emelcim ayrı yatırma eceyi yazık kuzuna onun sana çok ihtiyacı var sen onun herseyisin sen olmazsan o savunmasız korumasız sen onun en güçlü en değerli kahramanısın su anda. yalnızlığa katlanacak kadar güçlü oldugunu zannetmiyorum ama sen bilirsin. senin için de zor olur geceleyin başka odaya gidip gelmek. ben hatırlarım 6-7 yaşlarında sabah uyanır uyanmaz annemin yanına yatar nefesini koklayarak uyurdum kendimi öyle mutlu öyle güvende hissederdim ki annem rahatsız olur da uyanır kalkar diye kıpırdayamazdım yerimden yanlışlıkla kolumun üstüne yattıysam onu bile düzeltmezdim kollarım ağrırdı hiç hareket etmezdim biz hep ayrı odada yatmısız belki özlem vardı bilmiyorum çocukluğuma inmek lazım:)
Merhaba şekerdelisi,sen de mi uyumadın daha? Benim kız ancak uyudu,ben de böyle her gece 3'e kadar oturuyorum,ne yapalım bu da benim kendime ayırdığım zaman.
bizimkide bizim odada daha 2 gün önceye kadar ana kucagında uyyodu şimdi memede uyumak istiyo zor oluyo biyere gidince
ben de öyle bir geçer zaman ki dizisini izledim biraz nete girdim yatacagım şimdi iyi geceler canım uyumak lazım
Seni tebrik ediyorum,bu genç yaşında ve ilk anneliğinde bunca bilinçli olduğun için.Benim ilk kızım ne yazık ki hiç yatmak istemedi yanımızda.Daha 3 aylıkken yanımda yatırınca huzursuz olur mıkırdanırdı. Ben de çareyi ilk 4-5 ay beşiğinde odamızda yatırmakta buldum.Güya eğitimliyim,güya çooook kitaplar okumuştum annelikle ilgili ama ilk kızımda bir dolu hata yatım.Onu 6 aylıkken odasına aldım ve şimdi çok pişmanım.İlk kez bizimle rahat yattığında 2 yaşındaydı,çok sevinmiştim.Ama çok uykusuzdum yıllarca,yıpranmıştım,çocuğuma yanımıza geldiği için söylendiğim günler de oldu ve hala içim cız ediyor.Şimdi bebeğimde çok daha bilinçliyim .Senin bilinçli olman yaşadığın deneyimden de geliyor, anlatmışsın.Benim hatalarımsa yaşamadıklarımdan herhalde.Ben annesiz büyüdüm,anne yanında yatmak gibi bir deneyimim hiç olmadı ne yazık ki.Bu nedenle anneliği kızımla öğrendim ilk kez.
Şu kahvaltıda yenen bildiğimi çemen mi? Ama o baharatlı olmuyor mu? Ben baharatları hayatımdan çıkardım gibi emirme döneminde. dilek çemen tableti demiş o da ne ki? Nerden ediniliyor?eveeeet çemen müthiş süt yapıyor biraz kokulu kokulu geziyorsunuz ama sonuça değer
Canım benim ya duygulandım bak.Seni tebrik ediyorum,bu genç yaşında ve ilk anneliğinde bunca bilinçli olduğun için.Benim ilk kızım ne yazık ki hiç yatmak istemedi yanımızda.Daha 3 aylıkken yanımda yatırınca huzursuz olur mıkırdanırdı. Ben de çareyi ilk 4-5 ay beşiğinde odamızda yatırmakta buldum.Güya eğitimliyim,güya çooook kitaplar okumuştum annelikle ilgili ama ilk kızımda bir dolu hata yatım.Onu 6 aylıkken odasına aldım ve şimdi çok pişmanım.İlk kez bizimle rahat yattığında 2 yaşındaydı,çok sevinmiştim.Ama çok uykusuzdum yıllarca,yıpranmıştım,çocuğuma yanımıza geldiği için söylendiğim günler de oldu ve hala içim cız ediyor.Şimdi bebeğimde çok daha bilinçliyim .Senin bilinçli olman yaşadığın deneyimden de geliyor, anlatmışsın.Benim hatalarımsa yaşamadıklarımdan herhalde.Ben annesiz büyüdüm,anne yanında yatmak gibi bir deneyimim hiç olmadı ne yazık ki.Bu nedenle anneliği kızımla öğrendim ilk kez.
Bizim de babamız hasta oldu, ben hasta oldum ama Levent paşasına birşey olmadıBenimki de gündüz uykularını memede uyuyor,ben de böylece hiçbir şey yapamıyoruö.Ama hastalıklar çok fazla bu aralar,babamız hasta,ablamız hasta,yardımcı kadınımız hasta,doktor bağışıklığı için bol emzir,iyi uyut dedi.Ne yapayım uyusun diye yanına yatmaya devam,Yoksa günde 5-6 kez uyur 10ar dakika belki o da ,kalkar.
Okudukça bunları iyiki de izne ayrılmışım diyorum. Oğlum bir yaşına gelene kadar onunla beraber olacağım.teşekkür ederim canım benim tecrübe çok önemli ben yaşadıklarımı hiç unutamıyorum yengec burcuyum hafızama kazınıyor çok hassasım bana yapılan hataları hiç kimseye yapılmasını istemem. babam küçükken yurtdısındaydı ben 3-6 yaşlar arasında tam kendime model alma yasımda yani. o zaman çok eksiklik hissetmişim şimdi eşime anlatıyorum benim babam çok çalışırdı bize az vakit ayırıdı eşim az çalışsın ama oğlumla ilgilensin. onun şu anda ikinci kahramanı babası. Para da önemli tabi ama sevginin yerine asla geçemez. para eksikliği doldurulur sevgi eksikliği imkansız doldurulamaz. hayat boyunca hep gedik kalır orası.
zamanla öğreniyor insan herseyi diyorum ya tecrübe. senin elinde olan bişey değil sen de herseyin çok bilincindesin canım
Günaydın canım. Bi de aynı odadayı. Beşiğinde yatar uyur.günaydııınnn herkes iyidir işallahbizde aynı odadayız ama o beşiginde yatıyo bencede çok erken ayrı yatmaları için onlar çok küçük kıyamam
Bu topik nekadar sessiz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?