Geçmiş olsun, formatlayın düzelir belki...facebookum bozuldu yorum yazamıyom bişey ekliyemiyorum sanırım laptop tan kaynaklı 3.000 e almıştım yaa yeni bitti garantisi hop tökezlediözledim facede yazmayı...
canım benim, bizimkinin aşı yeri de aynı öyle bir sivilce oluyor irin topluyor sonra patlayıp yara oluyor bazen kanıyor. doktor normal dedi.
ben hep buralardayım da yazacak fırsatım olmuyor bu ara. teyzemin kızı bizde. onla sohbetliyoruz. bilgisayarı önüme alınca ayıp oluyor. ece ye birlikte bakıyoruz. yakında işe başlayacağım. katı gıdaya alışınca yani 7. ay gibi. herşey yolunda alıştırma yapıyoruz işte.
bizim doktorun tavsiyesince yoğurt ve meyve suyu tattırıyoruz. sebze çorbası yapcam yarın tadına baktırcambizim kız yoğurdu höpür lüpür götürdü. iştahlı mı olacak nedir. :95:
bebelac 1 devam sütü aldım inşallah bunu içer. bizim burda bi bebek mağazası var harika ya bayılıyorum oraya saatlerce dolaşsam içinde o kadar zevk alıyorumkendimi unuttum zaten oğluma bişey alınca kendime alınmış gibi seviniyorum ya
en iyisi sen kendi bildiğini bebeğinin sevdiği şeyi yapBiz de şimdi dısardan geldik aşımızı yaptırdık. 3 tane biberon emziği aldım hepsi çok güzel ben emdim çok güzel vallahangisini alacak deneyeceğim inşallah birisini alır diğerlerini hiç almadı
sağlık ocagında hemşire mama verme muhallebi yap diyor. doktora girdik muhallebi verme mama ver diyor ben anladım arkadaş kimsenin bişey bildigi yok herkes kafasına göre kendi doğrusunu söylüyor deli eder bunlar insanı
ilk kaşık maması verdim kahve fincanıyla sadece yatarken yoğurt denedik meyve ve bir kaşık çorba denedikek gıdaya gecen arkadaslar bebeklerinize ilk olarak ne vermeye başladınız ve günlük ne kadar veriyorsunuz paylaşır mısınız?
canım devam sütü bie yaşından sonra verilmiyormu.ben bebe sütü veriyorum bebelac ında verdim.
Canım beslenme programınızı doktor mu yaptı? Oğlum 1.5 ayda 600 gram almış hala başlama diyor doktorumuz. Maşallah ne güzel ya şöyle başlasakooo biz çok hızlı başlamışız anlaşılan.. 16sında 4. ayı doldu bizimkinin ve biz sabah 11de elma püresi öğlen 13 de sebze çorbası(havuç patates pirinç) akşamüstü 17ooda yoğurt (devam sütünden mayaladım) ve akşam 20 de de kaşık maması (herobaby pirinç buğday yulaflı) geri kalan 3 öğünde de anne sütü ile devam ediyoryuz... önceden mamaya ağırlık vermiştik, ek gıdaya geçince kendi sütüm de yetmeye başladı devam sütünü sadece yoğurtta kullanıyorum artık.
YArım elma püresi yiyor..
çorba da 1 ufak kase kadar koyu kıvamlı çorba içiyor yarım havuç yarım patates 1 çay kaşıı pirinçten yapıyorum...
kaşık mamasını da 150ml suya 4 y.kaşığı diyor ama bizimkine fazla geldi yarım ölçü yiyor
Adam akıllı başlamışsınız, tabir yerindeyse. Sindirimle ilgili problemler yaşadınız mı hiç?ooo biz çok hızlı başlamışız anlaşılan.. 16sında 4. ayı doldu bizimkinin ve biz sabah 11de elma püresi öğlen 13 de sebze çorbası(havuç patates pirinç) akşamüstü 17ooda yoğurt (devam sütünden mayaladım) ve akşam 20 de de kaşık maması (herobaby pirinç buğday yulaflı) geri kalan 3 öğünde de anne sütü ile devam ediyoryuz... önceden mamaya ağırlık vermiştik, ek gıdaya geçince kendi sütüm de yetmeye başladı devam sütünü sadece yoğurtta kullanıyorum artık.
YArım elma püresi yiyor..
çorba da 1 ufak kase kadar koyu kıvamlı çorba içiyor yarım havuç yarım patates 1 çay kaşıı pirinçten yapıyorum...
kaşık mamasını da 150ml suya 4 y.kaşığı diyor ama bizimkine fazla geldi yarım ölçü yiyor
İlk yıllarda tuz önerilmiyor canım. Bir araştır istersen. Bizimle de paylaş...bızım doktorumuzda artık baslayablırsınız dedı cormaya falan gercı ben baslamıstım yogurt cıcıbebe falan verıyordum sadece corba vermedım sımdıye kadar sımdı onuda verıcem corbaya tuz falan atıyomusunuz yoksa oylecemı verıyorsunuz?
kızlar bugun bende yogurt yaptım kecı sutunden gunluk pastorıze kecı sutuyle yaptım daha bolmedım ama oldu gıbı duruyo gercı ben daha ek gıdaya gecmedım ama kecı sutunu denemek ıstedım
bızım doktorumuzda artık baslayablırsınız dedı cormaya falan gercı ben baslamıstım yogurt cıcıbebe falan verıyordum sadece corba vermedım sımdıye kadar sımdı onuda verıcem corbaya tuz falan atıyomusunuz yoksa oylecemı verıyorsunuz?
Nasıl oldu yoğurdun canım?
kızlar kızım 1 aralıkta rotarix aşını oldu 2.doz için çok mu geç kaldık?
ben 1 şuabtta diye tahmin ediyordum...yarına randevu aldım yaptırıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?