• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

istek olmynca adamlr odun gibi oluyo 🤣bikere gymistm hasta olursn giy bsyler dedi ustune 🤣
Hahahahah sen giy deseydin 🤣 ay ben çok severim kocam da gerek yok ugrasmana dediğinde çoook kızarım ya derim niye gerek olmasın🤪😂 kızlar hatta gecen akşam kelepçeli set alasım geldi baya zincirli fln hahahahah ay çok ayıp 😎

istek olmynca adamlr odun gibi oluyo 🤣bikere gymistm hasta olursn giy bsyler dedi ustune 🤣
Ayyyy deseydin artık istesende giymem diye😂böyle olunca insan kendini komik durumda buluyor işte ama bazı insanlar hoşlanmiyor böyle giyinmekten bazılarıda bayılıyor ☺️
Ben çok severim eşim de sever ama giymesem de beklemez pek eminm . Bu ara 1.5 kg aldım popomdan aşırı mutluyum😂 kg alma diyordu gerek yok smdı aa diyor 2kg daha alsan olablir hahah. Şubatta pilatese baslayacagm kg almak için 🥳 fitness biraz riskli benim ııcin gebelik düşünürken inşallah gebeliğe de olumlu yansır spor yapışım

Valla bende durumlar karisik iki gundr pik cikiyo test iki gun ust uste yumurtlfm herlde teste devm etcem yarin bat' 15 gun var daha çok🙂
Kuzum bir yumurtan olgunlastı ve lh seviyen catlamak için bekliyor genelde açıklaması bu şekilde çatlayamama sorunu olanlar da günlerce pik kalıyor hatta. Havuc ye kalkınca bolllcaww 🤗

Ben çok severim eşim de sever ama giymesem de beklemez pek eminm . Bu ara 1.5 kg aldım popomdan aşırı mutluyum😂 kg alma diyordu gerek yok smdı aa diyor 2kg daha alsan olablir hahah. Şubatta pilatese baslayacagm kg almak için 🥳 fitness biraz riskli benim ııcin gebelik düşünürken inşallah gebeliğe de olumlu yansır spor yapışım
Benimde popodan kilo almaktan nefret ederim aksi gibide kalcamdan alırım aldığımda sen kaç kilosun cnm

Aynen öyle işte cnm olacak olduktan sonra aslında herşey bahanesi bizde aman kaçmasın diye adamların peşinde kosturuyoruz 😂😂
Çok komiğime gidiyor bazen ya bunca zamandır adamdan benm istemeye fırsatım olmazdi ben kaçardm şimdi ben diyince bahane arar oldu😂😂ama yine de kırmaz beni sağolsun 🤭
Benim kocam bu ay çok stresli bir dönem geçirdi kız ben hadi demezsem adam yanaşmıyor elinden tutup zorla yatağa götürüyordum ama. Hiç ısrar etmedim ama yumurtlama dönemini tahmin edince yeter artık dedim 🤣🤣

Yumurtlama gunlerindemi brliktelik oldu cnm
Evet canım eşim çok stresli bir dönem geçirdi böyle olunca hiç yanaşmadı sadece âdetin bittiği gün birliktelik oldu. Baktım adamda tık yok yumurtlama günü 30 Aralık Yeter artık hadi dedim birde 1 Ocak oldu beraberlik

Kızlar takvimimde bata 6gün kalmış görünüyor. Erken testim var ama kullanmakla kullanmamak arasında kaldım. Gögüslerimde şişkinlik ve ağrı var normalde bu kadar erken başlamıyordu. Tabi erkene kaydıysa bilemiyorum. Bir de dün dudağım uçukladı gece durduk yere normalde çok hastaysam ateşlenirsem falan çıkar ama iyiyim. Bu belirtilerden umut var mı? Testte 6 gün önceye kadar gösterir diyor ama çıkmazsa da erken mi yaptım diye yine merakım dinmicek. Yumurtlama takibi yapmadım ama önceki iki ayı baz alırsam 6 7 ocak civarı gibi düşünüyorum. Yarın test yapsam çıkabilir mi? Gece gece geldiler bana🤣

Back