• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Aynen öyle işte cnm olacak olduktan sonra aslında herşey bahanesi bizde aman kaçmasın diye adamların peşinde kosturuyoruz 😂😂
Çok komiğime gidiyor bazen ya bunca zamandır adamdan benm istemeye fırsatım olmazdi ben kaçardm şimdi ben diyince bahane arar oldu😂😂ama yine de kırmaz beni sağolsun 🤭
Canım dün ateşim düşmüştü bugün gene yükselmiş çok şükür.Allahin izniyle akşam kan vericem

Selamlar kızlarr uğrayamadım buralara. Pazartesi günü progesterona baktık sağlıklı yumurtlama olmuş görünüyor. Rezerv düşüklüğüm olduğu için kötü sonuç alacağım diye baya stres yapmıştım. Bata 3 günüm kaldı. Sizler ne yaptınız hayırlı haberler var mı 🥰

Selam kızlar, henüz doktor ile ilerlemeyenler için soruyorum. Kaç aydır deniyorsunuz? Bu paketli gıdalardan mıdır nedir hamile kalmak bayagi zorlaşmıs, sebze meyveler de aşırı tarım ilacı içeriyor. Sağlıklı kalmak çok zor vallahi. Yediğimiz içtiğimizi denetlemeyen devlet hesabını verir inşallah.
Selamlar 🌸 benim 4. Ayım bu ay , bu ayda olmazsa doktora gidip hormon testi falan yaptırmayı düşünüyorum . Senin kaç ay oldu ? Evet paketli gıdaları azaltmaya çalışıyorum ama maalesef tatlı çikolata çok seviyorum 🤗🤗

selam herkese, Allahın izniyle hepimiz güzel haberi alalım pozitif sonuçlar çoğaldıkça çoğalsın inşallah :KK200: beni de ekler misiniz rica etsem. Lucky_16 Lucky_16
SAT: 29.12.2024
BAT: 29.01.2025

Eklentiler

• 1000061564.jpg
    1000061564.jpg
    109,3 KB · Görüntüleme: 38
Benimde popodan kilo almaktan nefret ederim aksi gibide kalcamdan alırım aldığımda sen kaç kilosun cnm
Kuzum ben malesef 41.5 hatta 39a dusmustum. Hedefm 45 ilk sonra 50 Ama fiziğim Allah'tan orantılı popom olduğu için. Ölcülerim 80 60 85 😍Eşim cok kg alma diyor ama ben 50 olmak istiyorum eskiden 48dim ne güzel emzirirken kilo verdim 2 yıl emzirdim çok kilo verdirdi sonra babam vefat etti emzirmeyi bıraktığımda babamdan sonra toparlayamadım çok kolay kilo alamam Bu arada Yani benim vücut yapım yağ yapmaya müsait değilmiş bu yüzden şimdi Şubat'ta doğru platese.nbu arada boyun 153 oyuzden minyon olduum ııcn sopa gibi durmuyorum😐🤣

Günaydın kızlar dün düşen ateşim bugün adet olacağımı göstermişti. Bu sabah da 36.4 çıktı. Uyandık kayınvalidemlerle kahvaltı hazırlarken dedim ki onlara ben bir lavaboya gideyim regli olucam 2dkya. lavaboya geldim hop kanamam başladı çok şükür en azından gününde olduğuma şükrediyorum yanılmadığımı ilk defa ovulasyon n testi kullandım ve piiikk ve çatlamayı anladığımı doğruladım. Bu ayda da vücuduna kulak verip hareket edicm amaocakta gebelik olmazsa tüp sperm ne varsa artık herkese güzel bir gün olsun hiç moralim bozulmadı erkenden öğrenmek gerçekten insana iyi geliyor Bence her kadının evinde test olmalı

Ben çok severim eşim de sever ama giymesem de beklemez pek eminm . Bu ara 1.5 kg aldım popomdan aşırı mutluyum😂 kg alma diyordu gerek yok smdı aa diyor 2kg daha alsan olablir hahah. Şubatta pilatese baslayacagm kg almak için 🥳 fitness biraz riskli benim ııcin gebelik düşünürken inşallah gebeliğe de olumlu yansır spor yapışım
Ya esimde seviyor oyle kiyafetleri ama birz rahatszm ya hasta oldugum icin usutursun dedi 🤣yeni yeni iyilesiyorum 😊

Evet canım eşim çok stresli bir dönem geçirdi böyle olunca hiç yanaşmadı sadece âdetin bittiği gün birliktelik oldu. Baktım adamda tık yok yumurtlama günü 30 Aralık Yeter artık hadi dedim birde 1 Ocak oldu beraberlik
Anladim kuzum olsn belki mucize olur tek gunle gebe kalanda var 💕

Günaydın kızlar dün düşen ateşim bugün adet olacağımı göstermişti. Bu sabah da 36.4 çıktı. Uyandık kayınvalidemlerle kahvaltı hazırlarken dedim ki onlara ben bir lavaboya gideyim regli olucam 2dkya. lavaboya geldim hop kanamam başladı çok şükür en azından gününde olduğuma şükrediyorum yanılmadığımı ilk defa ovulasyon n testi kullandım ve piiikk ve çatlamayı anladığımı doğruladım. Bu ayda da vücuduna kulak verip hareket edicm amaocakta gebelik olmazsa tüp sperm ne varsa artık herkese güzel bir gün olsun hiç moralim bozulmadı erkenden öğrenmek gerçekten insana iyi geliyor Bence her kadının evinde test olmalı
Günaydın canım ben geçen ay 16 gün gecikmeyle âdet oldum bende o zaman anlamıştım dedim ya gebe değilsen gününde adet olmakta verilen en güzel hediye demiştim. Bidaha ki ay güzel haber alırsın inşallah 🙏

Back