Bebekleri yatak üzerine bırakında düşemeyecekleri kadar ortaya bırakalım. Hergün yeni birşey öğreniyorlar,dönmeyi öğrenmiş olabilirler. çok dikkatli olmak lazım...
Bebim bebiş bensiz durmuyor ille beni görecek , evde iş yaparken , koltuğuyla birlikte peşimde. Çok fena alıştı. Ne yapacağım bilmem...
nasıl yani koltuğuyla birlikte peşimdeyürüteç gibi bişey mi seninki.
benim kız kırkı çıktıktan sonra şapka taktırmadı. biliyorsundur bebekler başlarından ısıyı dengelerler o yüzden evde şapka takmak iyi değilmiş, hele de evin sıcaksa takmamalısın ben öyle okudum. bizim kızın saçları da çok takmak için hiç zorlamadım. kulakları hafif kepçe bizimkinin, kulağının üstüne hiç yatmıyor hep sırtüstü yüz yana hiç dönmüyor niyeysebişey yapmıyorum o yüzden. ne yapılabilir ki merak ettim ben de :44:
ek gıdalara başlanmış biz hala mamadayız
Canım bebek oto koltuğu varya ondan kullanıyorum evde. İçini dolduruyorum tabi birşeylerle, çünkü çok çukur, daha öyle oturtmuyorum.
Şapkayı ben de takmak istemiyorum ısı dengesi yüzünden, şapkasız da kepçeleşiyor hemen, şapkayı kulaklarının üstünden geçecek şekilde takıyorum, kulakları güzel oluyor o zaman. Acaba şapka yerine kız bebeklerin taktığı saç bantlarından mı taksam oğlumaaa, hem kafası sıcak olmaz hem de kulakları düzgün olur. Aklıma başka birşey gelmiyor.
Benim oğlum da sırtüstü yatıyor hep, arada uyuduktan sonra pışpışlaya pışpışlaya arkasına yastık koyup yan çeviriyorum.Uyanmadan yan yatmaya devam ediyor. Sen de deneyebilirsin.Başının sağı solu simetrik de arkası biraz düz.. Erkek çocukta kafa yapısı önemli. Tabi en başta sağlık olsun da elimizdeyken neden kafası düzgün olmasın ki...
Bu arada kızlar oğlum dün bir yaramazlık yaptı. Yaramazlığı boyu kadar.
Önce emzirdim, sonra da altını açtım , bakımını yaptım. Bir baktım ki ağzında bir beyazlık. Dedim yine kustu. (emince bazen bir miktar kusuyor. kusunca kusmuğu ağzında bekletiyor) Temiz bir mendil aldım ve ağzındaki kusmuğu temizlemeye çalışıyorum, ağzındaki beyazlığı aldım, bir de ne göreyim. Bisimki iki arada bir derede bir parça pamuk almış ağzına koymuş... Kusmamış meğerse...
ek gıdalara başlanmış biz hala mamadayız
aman allahım nerden bulmuş ben çok korkuyorum peçeteden felan
alahtan farketmişssin
biz de ek gıdaya baslamadık doktor kilosuna baktı 6.aya kadar anne sütü dedi ama bana doymuyor gibi geliyor
kızlar bide bişey soracagım bu aksam yine oldu önceden bi kere daha olmuştu. Benim oğlan sebepsiz durduk yere ağlamaya bi baslıyor sanırsınız ki bi yeri kesiliyor 15-20 dk ağladıktan sonra yavas yavas susuyor. Sizin bebeklerde hiç oldu mu ya ne yapacagımızı şaşırıyoruz
Bebekleri yatak üzerine bırakında düşemeyecekleri kadar ortaya bırakalım. Hergün yeni birşey öğreniyorlar,dönmeyi öğrenmiş olabilirler. çok dikkatli olmak lazım...
Bebim bebiş bensiz durmuyor ille beni görecek , evde iş yaparken , koltuğuyla birlikte peşimde. Çok fena alıştı. Ne yapacağım bilmem...
Benim kızım ben odadan çıkıp uzun süre gelmezsem ve o başkasının kucağındaysa öyle yapıyor,bir tek babasındaysa pek yapmıyor. Bir de bir yere bırakmışsam,o 5 dakikadan fazladır alayım diye söyleniyorsa ve almazsam yapıyor bunu.Çok hırçın,bir başlarsa ağlamaya korkuyorum,bakıyorum kesin bir yerine birşey oldu diye .aten çok ağlak benim kız ve çooook sinirli bir şekilde çığlık atarak ağlıyor.kızlar bide bişey soracagım bu aksam yine oldu önceden bi kere daha olmuştu. Benim oğlan sebepsiz durduk yere ağlamaya bi baslıyor sanırsınız ki bi yeri kesiliyor 15-20 dk ağladıktan sonra yavas yavas susuyor. Sizin bebeklerde hiç oldu mu ya ne yapacagımızı şaşırıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?