2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

nasıl yani koltuğuyla birlikte peşimde yürüteç gibi bişey mi seninki.
benim kız kırkı çıktıktan sonra şapka taktırmadı. biliyorsundur bebekler başlarından ısıyı dengelerler o yüzden evde şapka takmak iyi değilmiş, hele de evin sıcaksa takmamalısın ben öyle okudum. bizim kızın saçları da çok takmak için hiç zorlamadım. kulakları hafif kepçe bizimkinin, kulağının üstüne hiç yatmıyor hep sırtüstü yüz yana hiç dönmüyor niyeyse bişey yapmıyorum o yüzden. ne yapılabilir ki merak ettim ben de :44:

Canım bebek oto koltuğu varya ondan kullanıyorum evde. İçini dolduruyorum tabi birşeylerle, çünkü çok çukur, daha öyle oturtmuyorum.
Şapkayı ben de takmak istemiyorum ısı dengesi yüzünden, şapkasız da kepçeleşiyor hemen, şapkayı kulaklarının üstünden geçecek şekilde takıyorum, kulakları güzel oluyor o zaman. Acaba şapka yerine kız bebeklerin taktığı saç bantlarından mı taksam oğlumaaa, hem kafası sıcak olmaz hem de kulakları düzgün olur. Aklıma başka birşey gelmiyor.

Benim oğlum da sırtüstü yatıyor hep, arada uyuduktan sonra pışpışlaya pışpışlaya arkasına yastık koyup yan çeviriyorum.Uyanmadan yan yatmaya devam ediyor. Sen de deneyebilirsin.Başının sağı solu simetrik de arkası biraz düz.. Erkek çocukta kafa yapısı önemli. Tabi en başta sağlık olsun da elimizdeyken neden kafası düzgün olmasın ki...

haklısınn aslında bir takım şeyler bizim elimizdeyken neden yapmayalım ki, eskiler kundak yapa yapa kafalar hep yassı olmuş, erkeklerin ordan saç bile çıkmıyor bir müddet sonra. bravo sana :) saç bandı iyi fikir, ama yalnızken takın, elaleme madara olmasın oğluşumm bu arada sana mesaj attım bilgin olsun.

aman allahım nerden bulmuş ben çok korkuyorum peçeteden felan
alahtan farketmişssin

biz de ek gıdaya baslamadık doktor kilosuna baktı 6.aya kadar anne sütü dedi ama bana doymuyor gibi geliyor

Bana da öyle geliyor...:44: Eskiden emer emer sonra diliyle memeyi ittirirdi. Doyduğunu anlardım ben de.. Artık yapmıyor bunu. Emip emip sonlara doğru tişörtümle falan oynamaya başlıyor bir yandan meme ağzındayken, arada bir de ondan çekiyor... Biz de emmeyi sonlandırıyoruz. PAzartesi kontrole götüreceğiz babası izin alabilirse. Kilo alımına bakıp öyle karar vereceğiz doyup doymadığına...

kızlar bide bişey soracagım bu aksam yine oldu önceden bi kere daha olmuştu. Benim oğlan sebepsiz durduk yere ağlamaya bi baslıyor sanırsınız ki bi yeri kesiliyor 15-20 dk ağladıktan sonra yavas yavas susuyor. Sizin bebeklerde hiç oldu mu ya ne yapacagımızı şaşırıyoruz

Belki bir yerince sancı oluyordur canım..
Ağlarken gözlemleyebildin mi hiç, neler yapıyor, vücudunda ne gibi değişilkiller oluyor. Ayaklarını karnına doğru çekme, kulağını eliyle döver gibi yapma vs...

İyi gene seninkine görmek yetiyor,benimki illa kucakta olacak yoksa bir bağırıyor ki ses borazan gibi!

Benim kızım ben odadan çıkıp uzun süre gelmezsem ve o başkasının kucağındaysa öyle yapıyor,bir tek babasındaysa pek yapmıyor. Bir de bir yere bırakmışsam,o 5 dakikadan fazladır alayım diye söyleniyorsa ve almazsam yapıyor bunu.Çok hırçın,bir başlarsa ağlamaya korkuyorum,bakıyorum kesin bir yerine birşey oldu diye .aten çok ağlak benim kız ve çooook sinirli bir şekilde çığlık atarak ağlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…